Cybex Solution M-Fix Turvavyöistuin 15-36kg

Cybex Solution M-Fix Turvavyöistuin 15-36kg

Alkaen 249,00 €
VALITSE VÄRI JA TARKISTA SAATAVUUS
Tuotekoodi
CYSMF
Parasta turvaa vähän isommille lapsille - Solution M-fix arvosteltiin testivoittajaksi painoryhmissä 2/3 saksalaisen Stiftung Warentest testissä 06/2015 (yhdessä toisen tuotemerkin istuimen kanssa). Menestyksekkään Solution sarjan uusin tulokas jatkaa innovatiivisten turvallisuus- ja mukavuusominaisuuksien perinnettä.

Parasta turvaa vähän isommille lapsille

Solution M-fix arvosteltiin testivoittajaksi painoryhmissä 2/3 saksalaisen Stiftung Warentest testissä 06/2015 (yhdessä toisen tuotemerkin istuimen kanssa). Menestyksekkään Solution sarjan uusin tulokas jatkaa innovatiivisten turvallisuus- ja mukavuusominaisuuksien perinnettä.

Hyväksytty

  • Turvavyöistuin ryhmät II ja III (15-36 kg)
  • noin 3 - 12 vuotta
  • ECE 44/04

Uusi sukupolvi säädettävää turvallisuutta

Tärkein osa Solution turvallisuuskonseptissa on CYBEXin patentoitu syvyyssäädettävä niskatuki. Se estää tehokkaasti lapsen pään painumisen rinnalle hänen nukahtaessaan. Yksilöllisesti säädettävä lineaarinen sivutörmäyssuoja (L.S.P. System Plus) takaa parhaan suojauksen tason ja mukavuuden. ISOFIX -kiinnitysjärjestelmä lisää entisestään istuimen stabiliteettia ja mukavuutta. Istuinta voidaan käyttää myös autoissa, joissa ei ole ISOFIX -kiinnitysjärjestelmää.

Kallistuva niskatuki

Auttaa estämään pään kallistumisen eteenpäin nukkuessa.

Yksilöllisesti säädettävä lineaarinen sivutörmäyssuoja

Yksilöllisesti säädettävä lineaarinen sivutörmäyssuoja (L.S.P. System Plus) vaimentaa törmäysenergiaa jo kolaritilanteen varhaisessa vaiheessa. Sivutörmäyksen voimia vaimennetaan systemaattisesti pään ja hartioiden alueella yksilöllisesti säädettävien sivutörmäystankojen avulla. Samaan aikaan kolarin lapsen vartalolle aiheuttamaa kineettistä energiaa vaimennetaan oikealla tavalla sekä lapsen pää ohjataan turvalliseen asentoon. L.S.P. suojaustangot voidaan säätää yksilöllisesti auton sisäosien mukaan.

Optimoitu ilmanvaihtojärjestelmä

Integroitu ilmanvaihtojärjestelmä pitää ruumiinlämmön mukavana myös kuumina päivinä. Solution M-Fixin muihin mukavuusominaisuuksiin kuuluvat verkkokankaiset tuuletuskanavat selkänojassa ja istuinosissa. Ne takaavat käyttäjälle mukavan lämpötilan myös kuumina päivinä.

12-asentoinen korkeussäädettävä pääntuki

12-asentoinen korkeussäädettävä pääntuki. Paras sopivuus ja turvallisuus lapselle. 12-asentoinen korkeussäätö mahdollistaa istuimen kasvun lapsen mukana ja tarjoaa pitkän käyttöajan. Päänsuojat liikkuvat lapsen tilantarpeen vaatimusten mukaan.

ISOFIX kiinnitys

ISOFIX kiinnitysjärjestelmä antaa lisää turvallisuutta sekä tukevuutta ja helpon yksitoimikiinnityksen. Istuimen kiinnikkeet yksinkertaisesti napsautetaan kiinni auton ISOFIX kiinnityslenkkeihin. Kiinniketangot voidaan helposti työntää piiloon istuimen sisään. Näin istuinta voidaan käyttää myös autoissa, joissa ei ole ISOFIX mahdollisuutta.

Törmäysenergiaa vaimentava runko

Joustavat materiaalit vaimentavat törmäysvoimia.

Lisätiedot
Valmistaja Cybex
Suositusikä n. 4 - 12 vuotta (Ryhmät 2-3, 15-36 kg).
Materiaali Kangaspääliset ovat konepestävät 30°C.
Paino 6.200000
Mitat Korkeus 62,5-81 cm, Leveys 54 cm, Syvyys 40,5 cm.
Takuuaika 24 kk.
Isofix-kiinnitys Kyllä
Istumasuunta Kasvot menosuuntaan
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Cybex Solution M-Fix Turvavyöistuin 15-36kg
Arviosi

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 50,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Tilauksen toimitusaika on pääsääntöisesti 2-5 arkipäivää.

Voit myös noutaa tilauksesi myymälästä.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon pakettipisteistä 5,00€

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Voit seurata lähetyksen kulkua Matkahuollon verkkosivuilta: Lähetysseuranta.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin.Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

 

Elvie Sähkörintapumppu - Vaunu-aitta Silver Cross Dream - Turvallisin koskaan testattu turvakaukalo - Vaunu-aittaCopyright © 2020 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab