Cybex Sirona Z i-Size (SensorSafe) Turvaistuin (Syntymä - 105cm)

Cybex Sirona Z i-Size (SensorSafe) Turvaistuin (Syntymä - 105cm)

Alkaen 449,95 €
VALITSE VÄRI JA TARKISTA SAATAVUUS
Tuotekoodi
CYSIZSS

Cybex Sirona Z i-Size - Turvallista matkaa selkä menosuuntaan kunnes lapsi saavuttaa 105 cm pituuden tai kasvot menosuuntaan vähintään 76 cm (16 kk+) lähtien.

HUOM! KIINNITYS VAIN CYBEX BASE Z JALUSTAN KANSSA, MYYDÄÄN ERIKSEEN!

Sirona Z i-Size turvaistuin

Hyväksytty

 • n. 0 kk - 4 vuotta (ECE R-129, i-Size syntymä - 105 cm/19kg)

Kiinnitys autoon

 • Vain Cybex Base Z jalustan kanssa, isofix -kiinnitys (Myydään erikseen).

Turvallista matkaa selkä- tai kasvot menosuuntaan

Turvallista matkaa selkä menosuuntaan kunnes lapsi saavuttaa 105 cm pituuden tai kasvot menosuuntaan vähintään 76 cm (16 kk+) lähtien.

Keskeiset ominaisuudet

 • SensorSafe – Älykäs anturi, joka parantaa lapsesi matkustusturvallisuutta.
 • 360 °C kääntö, selkä- tai kasvot menosuuntaan.
 • Integroitu lisäsivutörmäyssuoja.
 • 12 asentoinen pääntuki, istuin kasvaa lapsen mukana.
 • Kallistus 5 eri asentoon onnistuu helposti yhdellä kädellä.

Integroitu lineaarinen sivutörmäyssuoja (L.S.P.) - Enemmän turvallisuutta sivutörmäyksissä.

Integroitu lineaarinen sivutörmäyssuoja (L.S.P. System) asetetaan istuimesta ulos auton oven tai sivuikkunan puolella alentamaan sivutörmäyksien voimaa jo hyvin aikaisessa vaiheessa. Selkä tai kasvot menosuuntaan CYBEX Sirona M2 i-Sizen integroidut lineaariset sivutörmäyssuojat (L.S.P. System) nostavat ulos vedettyinä lapsen turvallisuuden uudelle tasolle ja vähentävät sivutörmäyksien voimia yhdessä pään ja hartioiden suojien kanssa.

12-asentoinen korkeussäädettävä päänsuoja - Mukavaa suojausta, joka kasvaa lapsen mukana.

Suojaus kasvaa lapsen mukana. 12-asentoinen korkeussäädettävä pääntuki ja integroidut valjaiden ohjaimet säätyvät lapsen kasvun mukana.

Kankaat

Valitse perus- tai meleerattujen PLUS -kankaiden välillä.

Z-Line Modular System - Monipuolinen tuoteperhe

Cybex Sirona Z i-Size, Cybex Base Z jalustan (myydään erikseen) kokoonpanon voi myös täydentää Cybex Cloud Z turvakaukalolla (myydään erikseen) joka täyttää viimeisimmät turvallisuusstandardit ja muodostaa monipuolisen tuoteperheen vain yhdellä ja samalla jalustalla.

SensorSafe – Älykäs anturi, joka parantaa lapsesi matkustusturvallisuutta

Mielenrauhaa sinulle, turvallisinta matkaa lapsellesi. CYBEXin uusi SensorSafe yhdistää älyteknologian ja älykkään muotoilun: ainutlaatuinen lapsen valvontajärjestelmä, joka tarkkailee lapsesi turvallisuutta ja olosuhteita ja auttaa huolehtimaan lapsesta parhaalla mahdollisella tavalla. SensorSafe -anturi kiinnitetään istuimen valjaisiin, ja se pitää sinut ajan tasalla lapsesi turvallisuudesta ja ympäristön olosuhteista.

SensorSafe on yhteydessä älypuhelimeesi ja hälyttää, kun tilanne niin vaatii - jos lapsi avaa turvavyöt, jos tulee liian kuuma tai kylmä, jos lapsi jää yksin autoon, tai jos lapsi on ollut istuimessa liian kauan.Käyttääksesi SensorSafea on puhelimeesi asennettava SensorSafe sovellus joka on ilmaiseksi ladattavissa sovelluskaupasta. Sovellus on saatavilla ainoastaan englanninkielisenä.

 • Pitää lapsesi turvallisesti vöissä koko ajan - SensorSafe estää lasta liukumasta pois turvavöistä. Jos lapsi onnistuu avaamaan turvavyöt, saat välittömästi varoitusviestin älypuhelimeesi.
 • Varmistaa lapselle turvallisen lämpötilan - SensorSafe valvoo auton sisätilan lämpötilaa, ettei se pääse nousemaan tai laskemaan liikaa lapsen kannalta. Jos lämpötila nousee tai laskee liikaa, sovellus lähettää viestin älypuhelimeesi.
 • Varmista, että lapsesi on aina vanhemman tai muun turvallisen aikuisen kanssa - Jos joudut jättämään lapsen autoon, SensorSafe voi lähettää muistutusviestejä älypuhelimeesi. SensorSafen voi asettaa myös ilmoittamaan auton sijainnin määrittämillesi hätäyhteyshenkilöille.

Hintaan sisältyy

 • Cybex Sirona Z i-Size (Sensorsafe) Turvaistuin
 • Muut kuvan tuotteet, esim. Base Z alusta on lisävaruste ja myydään erikseen.
Lisätiedot
Valmistaja Cybex
Suositusikä n. 0 kk - 4 vuotta (ECE R-129, i-Size syntymä - 105 cm/19kg).
Materiaali Päällinen konepestävä 30° C
Paino 15.000000
Mitat 71,5 x 43 x 67 cm (Pituus x Leveys x Korkeus).
Takuuaika 24 kk.
Isofix-kiinnitys Kyllä
Istumasuunta Käännettävä
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Cybex Sirona Z i-Size (SensorSafe) Turvaistuin (Syntymä - 105cm)
Arviosi

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 50,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Tilauksen toimitusaika on pääsääntöisesti 2-5 arkipäivää.

Voit myös noutaa tilauksesi myymälästä.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon pakettipisteistä 5,00€

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Voit seurata lähetyksen kulkua Matkahuollon verkkosivuilta: Lähetysseuranta.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin.Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

 

Elvie Sähkörintapumppu - Vaunu-aitta Silver Cross Dream - Turvallisin koskaan testattu turvakaukalo - Vaunu-aittaCopyright © 2020 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab