Cybex Sirona S i-Size Turvaistuin (Syntymä - 105cm)

Alkaen 539,00 €
VALITSE VÄRI JA TARKISTA SAATAVUUS
Tuotekoodi
CYSSiS
360° mukavuutta sinulle, optimoitua turvallisuutta lapselle. Koska se on turvallisin tapa kuljettaa lasta, Sirona S i-Size mahdollistaa turvallisen selkä menosuuntaan matkustamisen lapsille aina 105 cm pituuteen saakka (n. 4 vuotta).

360° mukavuutta sinulle....

...optimoitua turvallisuutta lapselle.

Ei enää hankalaa lapsen nostelua ja selkäkipuja asettaessasi lasta turvaistuimeen. Innovatiivinen yhden käden 360 kääntömekanismi sivuttainasennolla mahdollistaa helpon lapsen laiton ja poisoton istuimesta vähentäen samalla vanhempien selän rasitusta.

Hyväksytty

 • n. 0 kk - 4 vuotta (ECE R-129, i-Size, Syntymästä - 105 cm/18kg)
 • Kiinnitetään auton isofix kiinnikkeisiin.
 • Tarkista yhteensopivuus autosi kanssa valmistajan sivuilta: www.cybex-online.com.

Ominaisuudet

 • 360° käännettävyys helpolla sivuttain asennolla.
 • Selkä menosuuntaan 105 cm pituuteen saakka (n. 4 v.).
 • Driving Direction Control (DDC).
 • Energy Reduction System (ER-Tech) kasvot menosuuntaan (16 kk ja 76 cm lähtien).
 • Integroitu L.S.P. sivutörmäyssuoja.
 • Energiaa vaimentava kuori: Vaimentaa kolarin voimia ja suojaa lasta.
 • Yhden käden kallistussäätö: Helppo säätää parhaaseen asentoon (selkä menosuuntaan 5 asentoa ja kasvot menosuuntaan 3 asentoa.)
 • Korkeussäädettävä päänsuoja: 12-asentoinen korkeussäädettävä pääntuki ja integroidut valjaiden ohjaimet säätyvät lapsen kasvun mukana.
 • Valjaiden pidikkeet: Helpottavat lapsen asettamista turvaistuimeen
 • Sisältää vastasyntyneen tukityyny.

Koska se on turvallisin tapa kuljettaa lasta, Sirona S i-Size mahdollistaa turvallisen selkä menosuuntaan matkustamisen lapsille aina 105 cm pituuteen saakka (n. 4 vuotta). Driving Direction Control (DDC) estää kasvot menosuuntaan kääntämisen ennen kuin lapsi on vähintään 16 kk ikäinen ja 76 cm pitkä. Sirona S i-Size tarjoaa myös enemmän turvallisuutta kasvot menosuuntaan matkustettaessa, kiitos Energy Reduction Technologyn. Se aktivoituu, kun törmäysvoimat saavuttavat määritellyn tason etutörmäyksessä. Pääntuki painuu alaspäin rajoittaen progressiivisesti lapsen niskaan kohdistuvia voimia etutörmäyksessä ja lukkiutuu sitten jälleen paikoilleen.

360° kääntömekanismi

Näppärä 360° kääntötoiminto helpottaa elämää ja säästää vanhempien selän rasittumista.

Helppo lapsen laitto- ja poisottoasento. Sirona S i-Sizen Innovatiivinen 360° kääntömekanismi mahdollistaa erittäin helpon istuimen kääntämisen matkustussuunnasta toiseen. Sivuttaisasento helpottaa lapsen laittamista ja poisottoa istuimesta ja vähentää vanhempien selkään kohdistuvaa rasitusta.

Turvallisesti selkä menosuuntaan syntymästä n. 4 v. ikään.

Vähentää merkittävästi vammautumisriskiä etutörmäyksissä.

Uusi Sirona S i-Size mahdollistaa lapsen matkustamisen selkä menosuuntaan syntymästä 105 cm pituuteen saakka (n. 4v.) Valinnastanne riippuen Sirona S i-Size –turvaistuinta voidaan käyttää myös kasvot menosuuntaan lapsilla jotka ovat vähintään 16 kk ikäisiä ja vähintään 76 cm pitkiä ja siitä aina 105 cm pituuteen saakka.

Driving Direction Control (DDC)

Estää turvaistuimen kääntämisen kasvot menosuuntaan ennen kuin lapsi on 16 kk ikäinen ja pituudeltaan 76 cm.

Driving Direction Control (DDC) vähentää väärinkäytön mahdollisuutta. Se varmistaa, että turvaistuinta ei käytetä lapsen kasvot menosuuntaan ennen kuin lapsi on 16 kk ikäinen ja 76 cm pitkä.

Energy ReductionTechnology (ER-Tech)

Alentaa lapsen niskaan kohdistuvia rasituksia etutörmäyksessä (kasvot menosuuntaan).

Sirona S i-Sizen Energy Reduction Technology lisää lapsen turvallisuutta etutörmäyksessä kasvot menosuuntaan matkustettaessa. Se alentaa lapsen niskaan kohdistuvia voimia etutörmäyksessä n. 20% verrattuna perinteisiin valjasjärjestelmiin.

L.S.P. System

Integroitu L.S.P. sivutörmäyssuoja

Säädettävissä esiin auton oven ja ikkunan puolella. Sirona S i-Sizen integroitu L.S.P. System lisää turvallisuutta sivutörmäyksissä, Se alentaa törmäysvoimia yhdessä energiaa absorvoivan kuoren kanssa n. 25%.

Lisätiedot
Valmistaja Cybex
Väri Mustameleerattu
Suositusikä n. 0 kk - 4 vuotta (ECE R-129, i-Size, Syntymä - 105 cm/18kg).
Materiaali Kangaspääliset ovat konepestävät 30°C.
Paino 15.0000
Mitat 70 x 43 x 63,5 cm (Pituus x Leveys x Korkeus).
Takuuaika 24 kk.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Cybex Sirona S i-Size Turvaistuin (Syntymä - 105cm)
Arviosi

Ilmainen toimitus!

Yli 50,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

MATKAHUOLTO

Lähellä-paketti - Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon pakettipisteistä 5,00€

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Voit seurata lähetyksen kulkua Matkahuollon verkkosivuilta: Lähetysseuranta.

Jakopaketti - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

POSTI

Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin.Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Tilauksen toimitusaika on pääsääntöisesti 1-3 arkipäivää. Voit myös noutaa tilauksesi myymälästä.Klarna kesäkampanja 2019 - Osta nyt, maksa syyskuussa! - Vaunu-aitta Ajanvaraus vaunu- tai turvaistuinesittelyyn - Vaunu-aittaCopyright 2019 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab