Cybex Sirona Q i-Size Turvaistuin (Syntymä - 105cm)

Alkaen 545,00 €
VALITSE VÄRI JA TARKISTA SAATAVUUS
Tuotekoodi
CYSIRQiS
Uusi Cybex Sirona Q i-Size täyttää uuden eurooppalaisen turvaistuinstandardin ECE R-129 vaatimukset. Tämä uusi "i-Size-standardi" edellyttää lapsen matkustamista 15 kk ikään saakka selkä menosuuntaan turvakaukalossa, mikä on turvallisinta useiden asiantuntijoiden mielestä mukaan lukien kuluttajajärjestöt kuten ADAC ja Which?, sekä saksalainen kuluttajajärjestö Stiftung Warentest.

Sirona Q i-Size selkä menosuuntaan turvaistuin

Turvallista matkaa selkä menosuuntaan kunnes lapsi saavuttaa 105 cm pituuden.

Uusi Cybex Sirona Q i-Size täyttää uuden eurooppalaisen turvaistuinstandardin ECE R-129 vaatimukset. Tämä uusi "i-Size-standardi" edellyttää lapsen matkustamista 15 kk ikään saakka selkä menosuuntaan turvakaukalossa, mikä on turvallisinta useiden asiantuntijoiden mielestä mukaan lukien kuluttajajärjestöt kuten ADAC ja Which?, sekä saksalainen kuluttajajärjestö Stiftung Warentest.

Hyväksytty

  • n. 0 kk - 4 vuotta (ECE R-129, i-Size, 45 - 105 cm/18kg)
  • Kiinnitetään auton isofix kiinnikkeisiin.

Ominaisuudet

  • Selkä menosuuntaan 105 cm pituuteen saakka (n. 4 v.)
  • 360° käännettävyys helpolla sivuttain asennolla.
  • Helppo asennus ISOFIX -kiinnityksellä.
  • Teleskooppinen lisäsivutörmäyssuoja L.S.P.
  • Kasvot menosuuntaan säädettävällä etusuojatyynyllä (9-18 kg).
  • Sisältää vastasyntyneen tukityynyn.

Cybex Sirona Q i-Size turvaistuimessa lapsi voi matkustaa selkä menosuuntaan aina 105 cm pituuteen saakka (n. 4v.ikään). Uusi käytännöllinen muotoilu mahdollistaa isommallekin lapselle riittävät jalkatilan ja mukavan matkustamisen. Istuin ei vaadi kuitenkaan liikaa tilaa autossa ja siksi Sirona Q -turvaistuinta voidaan käyttää myös pienemmissä autoissa. Lisäksi siinä on yhden käden kallistussäätö, joka antaa lisää mukavuutta päivittäisessä käytössä.

Helppo lapsen laitto- ja poisottoasento

360° kääntäminen

Näppärä 360° kääntötoiminto helpottaa elämää ja säästää vanhempien selän rasittumista. Näppärä kääntömekanismi mahdollistaa istuimen kääntämisen selkä menosuuntaan asennosta kasvot menosuuntaan asentoon irrottamatta sitä autosta. Lapsi on myös helppo laittaa istuimeen kääntämällä istuin sivuttain auton oven suuntaan vain yhden kahvan painalluksella.

Isofix kiinnitys vain yhdellä painalluksella

Sekä selkä- että kasvot menosuuntaan

ISOFIX kiinnitys helposti vain yhdellä painalluksella sekä selkä, että kasvot menosuuntaan tekee kiinnityksestä helppoa, yksinkertaista ja takaa lisääntyneen turvallisuuden. Sirona Q i-Size kiinnitetään auton ISOFIX -järjestelmään ja se ei tarvitse muuta kiinnitystä. Tukijalka istuimen etupuolella auttaa vaimentamaan rasituksia etutörmäyksissä ja antaa samalla lisää tukevuutta istuimelle. Tämä kiinnitystapa minimoi virheet ja puutteet kiinnityksessä sekä antaa oikean turvallisuuden.

Seat-to chassis teknologia

Suora yhteys auton ja turvaistuimen välillä Innovatiivinen

Seat-to-Chassis teknologia muodostaa suoran yhteyden turvaistuimen ja auton korin välillä. Kolaritilanteissa törmäysvoimat siirtyvät suoraan auton koriin, mikä samanaikaisesti aktivoi auton turvallisuusrakenteet ja turvaistuimessa alkaa samalla prosessi, joka jakaa rasitusvoimia jo mahdollisimman aikaisessa vaiheeessa onnettomuutta. (Patentti haettu).

Teleskooppinen L.S.P. System

Linear Side-Impact-Protection sivutörmäyssuoja

Teleskooppinen vaakasuuntainen sivutörmäyssuoja L.S.P. vaimentaa sivutörmäyksen voimia erittäin aikaisessa vaiheessa kolaria. (Patentti haettu). Sekä selkä, että kasvot menosuuntaan asennettuna CYBEX Sirona Q i-Sizen säädettävä Linear Side-Impact Protection System lisää turvallisuutta sivutörmäyksissä. L.S.P. System voidaan yksilöllisesti säätää istuimen sijainnin ja auton mallin mukaan ja se vaimentaa sekä ohjaa sivutörmäyksen voimia yhdessä hartia- sekä päänsuojien kanssa. (Patentti haettu).

Vaihtoehtoisesti - kasvot menosuuntaan

Lapsille 16 kk iästä ja 76 cm pituudesta 105 cm pituuteen (n. 4 v.)

Riippuen lapsen koosta ja kehityksestä isommilla lapsilla saattaa olla liian vähän jalkatilaa istuessaan selkä menosuuntaan. Valinnastanne riippuen Sirona Q i-Size –turvaistuinta voidaan käyttää myös kasvot menosuuntaan lapsilla jotka ovat vähintään 16 kk ikäisiä ja vähintään 76 cm pitkiä ja siitä aina 105 cm pituuteen saakka.

Turvallisuutta ilman rajoitteita

Ensimmäinen i-Size –turvaistuin, joka on varustettu säädettävällä etusuojatyynyllä.

Säädettävä etusuojatyyny A.R.T. tekniikalla vähentää merkittävästi vakavien niskavammojen riskiä sitomatta lasta istuimen selkänojaan (Patentti haettu) Kiitos uuden integroidun kiinnitysmenetelmän ei ole enää tarvetta käyttää auton turvavyötä istuimen ja etusuojatyynyn kiinnittämiseen.

Kasvot menosuuntaan asennossa lapsi on kiinnitetty säädettävällä etusuojatyynyllä. Tämä toimii muistuttaen auton turvatyynyä, joka vaimentaa törmäysenergiaa alueellaan. Verrattuna perinteisiin 5-pistevaljaisiin, rasitus lapsen niskalle on merkittävästi alempi. Edelleen - onnettomuustilanteessa tyynyn uusi Active Response Technology (A.R.T.) varmistaa, että lapsi on aina kiinnitettynä istuimen suoja-alueella (Patentti haettu). Uuden, integroidun kiinnitystavan ansiosta ei ole myöskään tarpeellista enää kiinnittää etusuojatyynyä auton turvavyöllä (Patentti haettu).

Lisätiedot
Valmistaja Cybex
Suositusikä n. 0 kk - 4 vuotta (ECE R-129, i-Size, 45 - 105 cm/18kg).
Materiaali Kangaspääliset ovat konepestävät 30°C.
Paino 15.0000
Mitat 71 x 44 x 63,5 cm (Pituus x Leveys x Korkeus).
Takuuaika 24 kk.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Cybex Sirona Q i-Size Turvaistuin (Syntymä - 105cm)
Arviosi

IILMAINEN TOIMITUS!

Yli 50,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Tilauksen toimitusaika on pääsääntöisesti 1-3 arkipäivää.

Voit myös noutaa tilauksesi myymälästä.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon pakettipisteistä 5,00€

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Voit seurata lähetyksen kulkua Matkahuollon verkkosivuilta: Lähetysseuranta.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

JAKOPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin.Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Bugaboo Turtle by Nuna Turvakaukalo - Vaunu-aitta Ajanvaraus vaunu- tai turvaistuinesittelyyn - Vaunu-aittaCopyright 2019 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab