Myymälä ja verkkokauppa - Asiantuntevaa palvelua vuodesta 1964 - Vaunu-aitasta saat kaiken mitä pienokaisesi tarvitsee

(09) 679 065
verkkokauppa@vaunuaitta.fi
 
 

Cybex Sirona PLUS Turvaistuin 0-18kg

Kokoonpanon hinta: 0,00 €

Normaali hinta:

Sirona selkä- ja kasvot menosuuntaan turvaistuin - Turvallisesti selkä menosuuntaan syntymästä 18 kg saakka. Selkä menosuuntaan turvaistuin vähentää vammautumisen riskiä etutörmäyksissä yli 80% verrattuna perinteisiin kasvot menosuuntaan asennettaviin ja valjailla varustettuihin turvaistuimiin, koska törmäysvoimat on suunnattu laajemmalle alueelle.
CYSPLS

* Vaaditut tiedot

 • Kuvaus
 • Ominaisuudet
 • Arvostelut
 • Toimitustavat

Sirona selkä- ja kasvot menosuuntaan turvaistuin

Hyväksytty

 • Vastasyntyneestä noin 4-vuoteen asti. 0 - 18 kg.
 • ECE 44 - Ryhmät 0+ ja I
 • Isofix -kiinnitys.

Turvallisesti selkä menosuuntaan syntymästä 18 kg saakka (n. 4 v.)

Selkä menosuuntaan turvaistuin vähentää vammautumisen riskiä etutörmäyksissä yli 80% verrattuna perinteisiin kasvot menosuuntaan asennettaviin ja valjailla varustettuihin turvaistuimiin, koska törmäysvoimat on suunnattu laajemmalle alueelle*.

 • Turvallinen selkä menosuuntaan asento jopa 4-vuoteen saakka.
 • 360° käännettävyys helpolla sivuttain asennolla.
 • Kasvot menosuuntaan säädettävällä etusuojatyynyllä (9-18 kg).
 • Helppo asennus ISOFIX -kiinnityksellä.
 • Teleskooppinen lisäsivutörmäyssuoja L.S.P.

Johtavat kuluttajajärjestöt suosittelevat siksi, että lapsia kuljetettaisiin selkä menosuuntaan myös ryhmän 0+ jälkeen. Loistavat turvallisuusominaisuudet sekä kätevä toimivuus tekivät uraauurtavasta Sirona yhdistelmäturvaistuimesta palkitun TESTIVOITTAJAN Saksan johtavan kuluttajajärjestön Stiftung Warentestin kolaritestissä 6/2012.*Tutkimuksen on tehnyt VTI - Swedish Road and Transport Research institute (Raportti 489A, 2003.

 

Helppo lapsen laitto- ja poisottoasento

360° kääntäminen

Näppärä 360° kääntötoiminto helpottaa elämää ja säätää vanhempien selän rasittumista. Näppärä kääntömekanismi mahdollistaa istuimen kääntämisen selkä menosuuntaan asennosta kasvot menosuuntaan asentoon irrottamatta sitä autosta. Lapsi on myös helppo laittaa istuimeen kääntämällä istuin sivuttain auton oven suuntaan vain yhden kahvan painalluksella.

 

ISOFIX kiinnitys vain yhdellä painalluksella

sekä selkä- että kasvot menosuuntaan

ISOFIX kiinnitys helposti vain yhdellä painalluksella sekä selkä, että kasvot menosuuntaan tekee kiinnityksestä helppoa, yksinkertaista ja takaa lisääntyneen turvallisuuden.

Sirona kiinnitetään auton ISOFIX -järjestelmään ja se ei tarvitse muuta kiinnitystä. Tukijalka istuimen etupuolella auttaa vaimentamaan rasituksia etutörmäyksissä ja antaa samalla lisää tukevuutta istuimelle. Tämä kiinnitystapa minimoi virheet ja puutteet kiinnityksessä sekä antaa oikean turvallisuuden.

 

Seat-to chassis teknologia

suora yhteys auton ja turvaistuimen välillä

Innovatiivinen Seat-toChassis teknologia muodostaa suoran yhteyden turvaistuimen ja auton korin välillä.

Kolaritilanteissa törmäysvoimat siirtyvät suoraan auton koriin, mikä samanaikaisesti aktivoi auton turvallisuusrakenteet ja turvaistuimessa alkaa samalla prosessi, joka jakaa rasitusvoimia jo mahdollisimman aikaisessa vaiheeessa onnettomuutta. (Patentti haettu).

 

Teleskooppinen L.S.P. System

Linear Side-Impact-Protection

Teleskooppinen vaakasuuntainen sivutörmäyssuoja L.S.P. vaimentaa sivutörmäyksen voimia erittäin aikaisessa vaiheessa kolaria. (Patentti haettu).

Sekä selkä- että kasvot menosuuntaan asennettuna CYBEX SIRONAn säädettävä Linear Side-Impact Protection System lisää turvallisuuden tasoa sivutörmäyksissä. L.S.P. System voidaan yksilöllisesti säätää istuimen sijainnin ja auton mallin mukaan ja se vaimentaa sekä ohjaa sivutörmäyksen voimia yhdessä hartia- sekä päänsuojien kanssa. (Patentti haettu).

 

Vaihtoehtoisesti - kasvot menosuuntaan

Lapsille 9-18 kg

Riippuen lapsen koosta ja kehityksestä isommilla lapsilla saattaa olla liian vähän jalkatilaa istuessaan selkä menosuuntaan. Siinä tapauksessa CYBEX SIRONA voidaan kääntää myös kasvot menosuuntaan käyttäen etusuojatyynyä 9-18 kg painoisilla lapsilla (n. 9 kk- 4 v.).

 

Säädettävä etusuojatyyny A.R.T. tekniikalla

Turvallisuutta ilman rajoitteita

Säädettävä etusuojatyyny A.R.T. tekniikalla vähentää merkittävästi vakavien niskavammojen riskiä sitomatta lasta istuimen selkänojaan (Patentti haettu) Kiitos uuden integroidun kiinnitysmenetelmän ei ole enää tarvetta käyttää auton turvavyötä istuimen ja etusuojatyynyn kiinnittämiseen.

Kasvot menosuuntaan asennossa lapsi on kiinnitetty säädettävällä etusuojatyynyllä. Tämä toimii muistuttaen auton turvatyynyä, joka vaimentaa törmäysenergiaa alueellaan. Verrattuna perinteisiin 5-pistevaljaisiin, rasitus lapsen niskalle on merkittävästi alempi. Edelleen - onnettomuustilanteessa tyynyn uusi Active Response Technology (A.R.T.) varmistaa, että lapsi on aina kiinnitettynä istuimen suoja-alueella (Patentti haettu). Uuden, integroidun kiinnitystavan ansiosta ei ole myöskään tarpeellista enää kiinnittää etusuojatyynyä auton turvavyöllä (Patentti haettu).

 

Värit ja kankaat

Turvallisuus, design ja toiminnallisuus

Jatkamalla CYBEXin traditioita hienoilla väriyhdistelmillä, PLATINUM turvaistuimet tarjoavat tyylikkään valikoiman värivaihtoehtoja. Sirona PLUS -mallit: Plus malleissa on tyylikäs ja hieno, kovaa kulutusta kestävä twill-efekti denim kankailla.

Lue lisää

Lisätiedot

Suositusikä 0 - 4 vuotta (Ryhmät 0+/1, 0-18kg.)
Materiaali Ei
Mitat Korkeus 53-58 cm, Leveys 44 cm, Syvyys 69 cm
Paino 15.0000

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Cybex Sirona PLUS Turvaistuin 0-18kg

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvosana

Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille! - Vaunu-aitta


Ilmainen toimitus!

 

Yli 50,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!


 

 

Lähellä-paketti Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon pakettipisteistä 5,00€


Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Voit seurata lähetyksen kulkua Matkahuollon verkkosivuilta: Lähetysseuranta.


Jakopaketti - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista. 

Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin.Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.


Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.
Tilauksen toimitusaika on pääsääntöisesti 1-3 arkipäivää. Voit myös noutaa tilauksesi myymälästä.Liittyvät tuotteet