Cybex Pallas M-Fix Turvaistuin 9-36kg

Cybex Pallas M-Fix Turvaistuin 9-36kg

Alkaen 379,95 €
VALITSE VÄRI JA TARKISTA SAATAVUUS
Vain %1 jäljellä
Tuotenumero
CYPLSMF
Pallas M-fix turvaistuin - Uusi sukupolvi säädettävää lapsiturvallisuutta. Cybex Pallas M-fix kasvaa lapsen mukana ja se antaa siksi loistavaa turvallisuutta aina n- 11 v. ikään saakka.

Pallas M-fix turvaistuin

Uusi sukupolvi säädettävää lapsiturvallisuutta

Hyväksytty

  • Kiinnitys auton kolmipisteturvavyöllä kasvot menosuuntaan. Ryhmät I, II ja III (9-36 kg). ECE R-44/04.
  • Turvaistuin kiinnitetään auton penkkiin Isofix-kiinnikkeillä. (Turvaistuinta voidaan käyttää myös ilman Isofix -kiinnitystä).

2-in-1 turvaistuin arvosteltiin testivoittajaksi painoryhmissä 1/2/3 saksalaisen Stiftung Warentest -järjestön testissä 06/2015 ja se saavutti useita muita palkintoja Euroopan arvostetuimmilta kuluttajajärjestöiltä. Pallas M-fix kasvaa lapsen mukana ja se antaa siksi loistavaa turvallisuutta aina n- 11 v. ikään saakka.

Ominaisuudet

  • Etusuojatyyny yhden käden säädöllä (ryhmä 1)
  • Voidaan käyttää jopa 11 vuoden ikään saakka.
  • Yksilöllisesti säädettävä lineearinen sivutörmäyssuoja (L.S.P. System Plus)
  • Mukava yhden käden kallistussäätö (ryhmä 1)
  • Patentoitu syvyyssäädettävä niskatuki
  • ISOFIX kiinnitys lisää stabiliteettia ja turvallisuutta.
  • Täyttää uuden ECE R44/04 standardin lisäyksen 7 vaatimukset.

Ryhmässä 1 säädettävä etusuojatyyny, joka toimii kolarissa kuten turvatyyny, suojaa lapsen arkaa niskaa ilman, että se rajoittaa lapsen liikkuvuutta. Lapsilla 3 vuodesta ylöspäin istuin voidaan helposti muuntaa Solution M-fix turvavyöistuimeksi. Sitä voidaan käyttää myös autoissa, joissa ei ole ISOFIX -järjestelmää.

Säädettävä etusuojatyyny

Säädettävissä yhdellä kädellä (Ryhmä 1)

Säädettävä etusuojatyyny vähentää vakavien niskavammojen syntyä sitomatta lasta istuimeen. (Patentti haettu.)

Etutörmäyksen voimat jakautuvat etusuojatyynyn alueelle ja ylitse ja vaimentavat materiaalit vähentävät rasitusta. Tämä rakenne muistuttaa turvatyynyä ja auttaa vähentämään merkittävästi kolarin aiheuttamia rasituksia. Valjaat eivät vahingoita lasta ja samalla arat pään ja niskan alueet sekä sisäelimet ovat paremmin suojatut. Uudelleen muotoiltu, vain yhdellä kädellä säädettävä, etusuojatyyny (Patentti haettu.) sopeutuu täydellisesti lapsen vartalolle ja antaa kuitenkin lapsen ylävartalolle vapauden liikkua. Samalla se antaa parhaan turvallisuuden erityisesti etutörmäyksissä verrattuna perinteisiin viisipistevaljailla varustettuihin turvaistuimiin.

2-in-1 turvaistuin

Voidaan käyttää jopa 11-vuoden ikään.

Istuin kasvaa lapsen mukana siksi sitä voidaan käyttää jopa 11 vuoden ikään saakka.

Ryhmässä 1 säädettävä etusuojatyyny toimii kuten ilmatoiminen turvatyyny ja suojaa kolarissa niskavammoilta sitomatta lasta istuimen selkänojaan. Lapsilla 3 vuodesta ylöspäin istuin voidaan muuntaa helposti ryhmien 2/3 Solution sarjan turvavyöistuimeksi.

L.S.P. System Plus

Yksilöllisesti säädettävä lineaarinen sivutörmäyssuoja

Vaimentaa törmäysenergiaa jo kolaritilanteen varhaisessa vaiheessa.

Sivutörmäyksen voimia vaimennetaan systemaattisesti pään ja hartioiden alueella yksilöllisesti säädettävien sivutörmäystankojen avulla. Samaan aikaan kolarin lapsen vartalolle aiheuttamaa kineettistä energiaa vaimennetaan oikealla tavalla sekä lapsen pää ohjataan turvalliseen asentoon. L.S.P. suojaustangot voidaan säätää yksilöllisesti auton sisäosien mukaan.

3-asentoinen syvyyssäädettävä niskatuki - Patentoitu

Estää tehokkaasti lapsen pään painumisen rinnalle hänen nukahtaessaan.

CYBEXin patentoitu syvyyssäädettävä niskatuki varmistaa parhaan turvallisuuden sivutörmäyksissä. Tämä vallankumouksellinen teknologia asettaa lapsen pään painopisteen loivasti taaksepäin ja estää näin lapsen pään painumasta rinnalle hänen nukahtaessaan. Sivutörmäyksissä lapsen arka pää pysyy sivusuojien turva-alueen sisäpuolella ja saa parhaan suojauksen. Edelleen tämä mahdollistaa miellyttävän nukkumisasennon sekä rauhallisen matkanteon.

 

Lisätiedot
Valmistaja Cybex
Suositusikä 9 kk - 11 vuotta (9-36 kg, ECE R-44/04).
Materiaali Kangaspääliset konepestävät 30°C.
Paino 9.300000
Mitat 70 x 54 x 45,4 cm (Korkeus x Leveys x Syvyys).
Takuuaika 24 kk.
Isofix Kyllä
Istumasuunta Kasvot menosuuntaan
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Cybex Pallas M-Fix Turvaistuin 9-36kg
Arviosi

TOIMITUSAIKA VARASTOTUOTTEILLE ON NOIN 2-5 ARKIPÄIVÄÄ.

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 100,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Voit myös noutaa tilauksesi Ruoholahden myymälästä.

TOIMITUSTAVAT

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä - Vaunu-aitta Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

MATKAHUOLLON LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä 5,00€

Toimitetaan lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, asiamiespisteeseen tai Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit ja monet muut yritykset). Saat viestin tai sähköpostin kun tilaus on noudettavissa. Lähetyksen kulkua vo seurata Matkahuollon verkkosivuilta.

MATKAHUOLLON KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Soveltuu täydellisesti suurimmille lähetyksille kuten esim. turvaistuimille, pinnasängyille tai lastenavunuille. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

POSTIN KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

 

 

Lahjakortti ja muut ihanat lahjat lapselle - Vaunu-aitta Cybex Mios lasterattaat - Vaunu-aittaCopyright © 2022 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab