Cybex Pallas G i-Size Turvaistuin (76-150cm)

Cybex Pallas G i-Size Turvaistuin (76-150cm)

VALITSE VÄRI JA TARKISTA SAATAVUUS
Vain %1 jäljellä
Tuotenumero
CYPLSG

Turvallisuutta, joka kasvaa lapsen mukana.

Pallas G i-Size: Täydellinen turvaistuin vuosien käyttöön, aina valmiina suojaamaan rakkaimpiasi.

 

Turvallisuutta, joka kasvaa lapsen mukana

Vuosien ajan vanhemmat ovat luottaneet CYBEX Pallas turvaistuimien tuovan lapsille turvallisen tavan matkustaa. Vuosien kehitystyön tuloksena tähän runsaasti palkintoja ja tunnustuksia voittaneeseen tuotesarjaan on saapunut uuden sukupolven turvaistuin Pallas G i-Size. Turvaistuin, joka kasvaa lapsesi mukana, tuoden mukavuutta ja suojaa yli kymmeneksi vuodeksi. Turvaistuin, jonka kehitystyön takana on vahva kokemus törmäyssuojateknologiasta, unohtamatta käyttömukavuutta.

Hyväksytty

  • 76-150 cm, noin 15 kk – 12 vuotta. (9-50 kg)
  • Käyttö etusuojatyyny kanssa: 76–105 cm (15 kk eteenpäin, enintään 21kg), asennetaan turvaistuinauton ISOFIX-kiinnikkeisiin ja Top Tether -yläkiinnikkeeseen.
  • Käyttö ilman etusuojatyyny: 100–150 cm, käytetään auton 3-pisteturvavöitä (käyttö on mahdollista ilman ISOFIX-kiinnikkeitä ja Top Tether -yläkiinnikettä, mutta niiden käyttö on suositeltavaa aina kun mahdollista).
  • UN R129/03 i-Size.

Pallas G i-Size: Täydellinen turvaistuin vuosien käyttöön, aina valmiina suojaamaan rakkaimpiasi.

Toiminnot

Cybex Pallas G i-Size turvaistuimen ominaisuudet pitävät lapsesi turvassa ensimmäisistä matkoista taaperona esiteiniksi asti.

40 % vähemmän niskavaurioita

Ensiluokkainen etusuojatyyny vähentää riskiä niska-alueen vaurioille etutörmäystilanteissa. Ensiluokkainen turva verrattuna valjaskiinnitykseen*. Törmäyksessä lapsi nojaa eteenpäin törmäyssuojaan, joka toimii turvatyynyn kaltaisesti ja jakaa iskuvoimaa laajemmalle alueelle. Tämä vähentää rasitusta niskassa ja suojaa lapsen päätä.

*Verrattaessa tavanomaiseen valjaskiinnityksellä toimivaan istuimeen kolarin sattuessa.

Käyttöikä yli 10 vuotta

2-in-1 istuin, joka kasvaa lapsen mukana taaperosta esiteiniksi. Etusuojatyyny turvaa lastasi 21 kg saakka. Tämän jälkeen etusuojatyyny poistetaan ja istuinta käytetään turvavöiden avulla, jolloin tuodaan luotettava suoja 150 cm pituiseksi asti (noin 12 ikävuoteen saakka).

Turvaa lapsen sekunneissa

Integroitu säädettävä etusuojatyyny suojaa lapsen helposti, nopeasti ja luotettavasti. Tutkimus osoittaa, että etusuojatyynyä käytettäessä kiinnityksen virheprosentti on huomattavasti pienempi kuin valjaiden järjestelmillä¹. Tässä uudessa etusuojatyynyssä on kätevä solkijärjestelmä - enää ei tarvitse nojata lapsen yli tai kamppailla turvavöiden kanssa. Etusuojatyynyn säädettävyys takaa erinomaisen mukavuuden kasvavalle lapselle.

¹ Müller G.; Kühn M.; Karakus B. ; Bende J. 2019. “Misuse of Child restraint systems: Additional Aspects of the 2017 GDV Field Study.“ Gesamtverband der Deutschen Versicherungswirtschaft e. V., Forschungsbericht Nr. 55.

Estää lapsen pään nojautumisen eteenpäin nukkuessa

Patentoitu 3-asentoinen säädettävä niskatuki estää lapsen pään nojautumisen eteenpäin nukkuessaan. Lapsen pää pysyy turvaistuimen turva-alueella, jolloin se tarjoaa optimaalisen turvallisuuden etenkin sivutörmäyksessä. Kolme nojausasetusta auttaa löytämään täydellisen asennon pienokaisen päälle, joka auttaa häntä rentoutumaan ja nukahtamaan.

Ylivoimainen integroitu sivutörmäyssuoja

Lineaarinen sivutörmäyssuoja System Plus tarjoaa paremman turvallisuuden sivutörmäyksessä. L.S.P. System Plus vähentää sivutörmäyksen törmäysvoimia yli 20% verrattuna samaan turvaistuimeen ilman L.S.P. järjestelmää.

Helppo säätää mukavaan lepoasentoon

Kallistustoiminto voidaan ottaa käyttöön yhdellä kädellä säätämällä. Olipa lapsen ikä mikä hyvänsä, on helppoa säätää kallistusta niin, että matkalla voi levätä ja nukkua.

Ilmankiertojärjestelmä tarjoaa mukavan istumismukavuuden myös lämpiminä päivinä.

Ilmanvaihtojärjestelmä antaa jäähdytysilmavirran kiertää turvaistuimen läpi, estää lämmön kertymisen ja auttaa tarjoamaan mukavan istuimen lämpötilan myös kuumina päivinä.

Intuitiivinen ja mutkaton asennus

ISOFIX ja Top Tether varmistavat, että turvaistuin voidaan asentaa helposti ja turvallisesti. ISOFIX auttaa asentamaan istuimen oikein, kun taas Top Tether tarjoaa lisää kiinnityspisteitä turvallisuuden ja vakauden lisäämiseksi. Molemmissa on indikaattorit, jotka vahvistavat, että turvaistuin on asennettu ja käyttövalmis.

Lisätiedot
Valmistaja Cybex
Suositusikä n. 15kk - 12 vuotta (76-150 cm / 9-50 kg).
Materiaali Kangaspääliset ovat konepestävät 30°C.
Mitat Korkeus cm, Leveys 53 cm, Syvyys 40,5 cm.
Takuuaika 40,5 x 59,5 x 59 cm (Pituus x Leveys x Korkeus).
Isofix Kyllä
Istumasuunta Kasvot menosuuntaan
Turvaistuin hyväksyntä R129/03 i-Size.
Testit ADAC 05/2021 Arvosanalla "HYVÄ" 2.1 ("GOOD"). Reddot Winner 2021.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Cybex Pallas G i-Size Turvaistuin (76-150cm)
Arviosi

TOIMITUSAIKA VARASTOTUOTTEILLE ON NOIN 2-5 ARKIPÄIVÄÄ.

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 100,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Voit myös noutaa tilauksesi Ruoholahden myymälästä.

TOIMITUSTAVAT

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä - Vaunu-aitta Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

MATKAHUOLLON LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä 5,00€

Toimitetaan lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, asiamiespisteeseen tai Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit ja monet muut yritykset). Saat viestin tai sähköpostin kun tilaus on noudettavissa. Lähetyksen kulkua vo seurata Matkahuollon verkkosivuilta.

MATKAHUOLLON KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Soveltuu täydellisesti suurimmille lähetyksille kuten esim. turvaistuimille, pinnasängyille tai lastenavunuille. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

POSTIN KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

 

 

Varastonsiivous käynnissä, tuotteita jopa -60% - Vaunu-aitta Bugaboo Giraffe Tuoli - Vaunu-aittaCopyright © 2022 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab