Cybex Juno M-fix Turvaistuin 9-18kg

Cybex Juno M-fix Turvaistuin 9-18kg

Alkaen 269,00 €
VALITSE VÄRI JA TARKISTA SAATAVUUS
Tuotekoodi
CYJMF
Mukavuutta matkustukseen! Juno M-Fix on uusin tulokas palkitussa CYBEX Gold Line -mallistossa. Cybex Juno M-Fix turvaistuin sisältää etusuojatyynyn, jota voidaan säätää yhdellä kädellä sekä yksilöllisesti säädettävät sivutörmäyssuojat (L.S.P. System). 8-asentoinen pääntuki voidaan säätää lapsen pituuden mukaan ja käytännöllinen ilmankiertojärjestelmä helpottaa lapsen oloa kuuminakin päivinä.

Mukavuutta matkustukseen

Juno M-Fix on uusin tulokas palkitussa CYBEX Gold Line -mallistossa.

Hyväksytty

  • ECE44-04 ryhmät I ja II (9-18kg).
  • Suositusikä 9 kk - n. 4 vuotta
  • Kiinnitys auton kolmipisteturvavyöllä ja Isofix-kiinnikkeillä kasvot menosuuntaan.
  • Turvaistuin kiinnitetään auton penkkiin Isofix-kiinnikkeillä.

Ominaisuudet

  • Säädettävä etusuojatyyny.
  • Yksilöllisesti säädettävät sivutörmäyssuojat (L.S.P.System).
  • Korkeussäädettävä pääntuki ISOFIX-kiinnikkeet Ilmankiertojärjestelmä.
  • Kallistuva selkänoja.
  • Erittäin kevyt.

Cybex Juno M-Fix turvaistuin sisältää etusuojatyynyn, jota voidaan säätää yhdellä kädellä sekä yksilöllisesti säädettävät sivutörmäyssuojat (L.S.P. System). 8-asentoinen pääntuki voidaan säätää lapsen pituuden mukaan ja käytännöllinen ilmankiertojärjestelmä helpottaa lapsen oloa kuuminakin päivinä.

Turvallisuutta ilman rajoitteita

Säädettävä etusuojatyyny 

Etusuojatyyny (patentti haettu) toimii kuten airbag, alentaen merkittävästi törmäysvoimia ohjaten niitä energiaa vaimentavien materiaalien ylitse. Lapsen arat pään ja niskan alueet ovat suojatut säädettävällä etusuojatyynyllä. Etusuojatyynyä voidaan säätää yhdellä kädellä sopimaan lapsen vartalolle antaen ylävartalolle mahdollisuuden liikkua vapaammin verrattuna perinteisiin etutyynyratkaisuihin.

L.S.P. System

Yksilöllisesti säädettävä sivutörmäyssuoja

Yksilöllisesti säädettävä sivutörmäyssuoja (L.S.P.Sysytem) vaimentaa törmäysenergiaa jo hyvin varhaisessa vaiheessa. Sivutörmäyksen voimia alennetaan systemaattisesti yksilöllisesti säädettävillä sivtörmayssuojilla yhdessä pään ja hartioiden suojien kanssa. Samalla vartaloon törmäyksessä kohdistuvaa kineettistä energiaa vaimennetaan ja sitä ohjataan pois lapsesta ja lapsen pää ohjautuu turvalliseen suuntaan. LS.P. suojat ovat yksilöllisesti säädettävät auton tilojen mukaan.

Korkeussäädettävä pääntuki

Mukavaa turvallisuutta, joka kasvaa lapsen mukana.

8-asentoinen pääntuki integroiduilla valjaiden ohjaimilla, on säädettävä lapsen kasvun mukaan. Korkeussäädettävä pääntuki kasvaa lapsen mukana ja mahdollistaa parhaan sopivuuden lapselle koko istuimen käyttöajan.

ISOFIX -kiinnitys

Lisää vakautta ja turvallisuutta.

ISOFIX -kiinnitysjärjestelmä antaa lisäturvaa ja vakautta ja siinä on helppo "One-Click" asennustapa. Istuimen yhdystangot työnnetään vain yksinkertaisesti auton ISOFIX -kiinnityslenkkeihin. Yhdystangot voidaan kääntää turvaistuimen sisään, jos istuinta käytetään autossa, jossa ei ole ISOFIX-mahdollisuutta.

Lisätiedot
Valmistaja Cybex
Suositusikä 9 kk - 4 vuotta (ryhmä 1, 9-18kg).
Materiaali Kangaspääliset ovat konepestävät 30°C.
Paino 6.8000
Mitat 58 x 52 x 41 cm (K x L x S).
Takuuaika 24 kk.
Isofix-kiinnitys Kyllä
Istumasuunta Kasvot menosuuntaan
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Cybex Juno M-fix Turvaistuin 9-18kg
Arviosi

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 50,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Tilauksen toimitusaika on pääsääntöisesti 1-3 arkipäivää.

Voit myös noutaa tilauksesi myymälästä.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon pakettipisteistä 5,00€

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Voit seurata lähetyksen kulkua Matkahuollon verkkosivuilta: Lähetysseuranta.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin.Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Zazu yövalot - Vaunu-aitta Ajanvaraus vaunu- tai turvaistuinesittelyyn - Vaunu-aittaCopyright 2019 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab