Myymälä ja verkkokauppa - Asiantuntevaa palvelua vuodesta 1964 - Vaunu-aitasta saat kaiken mitä pienokaisesi tarvitsee

(09) 679 065
verkkokauppa@vaunuaitta.fi

    Instagram - Vaunu-aitta    Twitter - Vaunu-aitta
 
 

Cybex Juno 2-Fix Turvaistuin 9-18kg

Kokoonpanon hinta: 0,00 €

Normaali hinta:

TESTIMENESTYJÄ! Autoliiton turvaistuintestissä 10/2013 arvosanalla "Erinomainen"!


CYBEXin kansainvälinen insinööriryhmä on tutkinut ratkaisuja, joilla voidaan saavuttaa yhä parempi turvallisuus ryhmän 1, kasvot menosuuntaan käytettävissä turvaistuimissa. Tulos on Juno 2-fix -turvaistuin.

cyjuno2fx
Cybex Juno 2-fix Pure Black   +285,00 €

  Tilapäisesti loppu. Tuloarvio: Avoin

* Vaaditut tiedot

 • Kuvaus
 • Ominaisuudet
 • Arvostelut
 • Toimitustavat

TESTIMENESTYJÄ!

Autoliiton turvaistuintestissä 10/2013 arvosanalla "Erinomainen"

Hyväksytty

 • ECE44-04 ryhmät I ja II (9-18kg).
 • Suositusikä 9 kk - n. 4 vuotta
 • Kiinnitys auton kolmipisteturvavyöllä ja Isofix-kiinnikkeillä kasvot menosuuntaan.
 • Turvaistuin kiinnitetään auton penkkiin Isofix-kiinnikkeillä.

CYBEXin kansainvälinen insinööriryhmä on tutkinut ratkaisuja, joilla voidaan saavuttaa yhä parempi turvallisuus ryhmän 1, kasvot menosuuntaan käytettävissä turvaistuimissa. Tulos on Juno-fix -turvaistuin.

Kiitos sen täydellisten turvallisuusominaisuuksien, käytettävyyden ja mukavuuden, Juno-fix on palkittu TESTIVOITTAJANA Stiftung Warentest -järjestön turvaistuintestissä 6/2012. parhaana turvaistuimena painoryhmässä 1. Se palkittiin myös parhaalla "Erittäin hyvä" arvostelulla turvallisuudesta sen loistavien suojausominaisuuksien vuoksi sekä etu- että sivutörmäyksissä. Juno-fix on myös ansainnut huippusuositukset brittiläisiltä vanhemmilta tavoitellulla laatusinetillä "Paras ostos" WHICH? julkaisussa.


Säädettävä etusuojatyyny

Turvallisuutta ilman rajoitteita

Säädettävä etusuojatyyny vähentää vakavien niskavammojen riskiä sitomatta lasta istuimen selkänojaan (patentti hettu).

Rasitukset etutörmäyksessä jakautuvat etusuojatyynyn ylitse ja iskujavaimentavat materiaalit vaimentavat törmäysvoimia. Tämä järjestelmä muistuttaa ilmatoimista turvatyynyä ja auttaa merkittävästi vähentämään rasituksia kolaritilanteessa. Valjaat eivät vahingoita lasta ja kuitenkin samaan aikaan lapsen arat pää, niska ja hartiat sekä sisäelimet on suojattu.

Uudelleen muotoiltu etusuojatyyny (patentti haettu) asettuu erittäin mukavasti lapsen vartalolle ja antaa lisäksi enemmän liikkumatilaa ylävartalolle samoin kuin parhaan turvallisuuden erityisesti etutörmäyksissä verrattuna perinteiseen 5-pistevaljasratkaisuun.


L.S.P. System Plus

Linear Side-Impact-Protection-System (L.S.P.System)

L.S.P vähentää järjestelmällisesti sivutörmäyksen aiheuttamia voimia lineaarisesti muodostuvien reaktioiden sarjoissa sekä hartioiden-, että päänsuojassa. Samaan aikaan vartalon kineettinen energia, joka johtuu törmäyksestä, vaimenee erittäin aikaisessa vaiheessa ja pää on aktiivisesti suojattu turvallisessa asennossa.


ISOFIX kiinnitys

enemmän turvallisuutta ja tukevuutta

ISOFIX kiinnitysjärjestelmä antaa lisää turvallisuutta sekä tukevuutta ja helpon yksitoimikiinnityksen.Istuimen kiinnikkeet yksinkertaisesti napsautetaan kiinni auton ISOFIX kiinnityslenkkeihin.

Toiminnot

 • 8-asentoinen, korkeussäädettävä pääntuki
 • kallistustoiminto
 • Ilmankiertojärjestelmä

Mitat ja paino

 • Syvyys 40 cm, Leveys 55 cm, Korkeus 61-66 cm
 • Paino 6,7 kg

Pesu

 • Päälliset konepestävät 30°C
Lue lisää

Lisätiedot

Suositusikä 9 kk - 4 vuotta (ryhmä 1, 9-18kg)
Materiaali Ei
Mitat 61-66 x 55 x 40 cm (K x L x S)
Paino 6.7000

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Cybex Juno 2-Fix Turvaistuin 9-18kg

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvosana

Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille! - Vaunu-aitta


Ilmainen toimitus!

 

Yli 100,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista)!Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€
Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin.Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. 

Kotiinkuljetus 10,00€
Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.
Tilauksen toimitusaika on pääsääntöisesti yksi - viisi (1-5) arkipäivää. Voit myös noutaa tilauksesi myymälästä.Liittyvät tuotteet