Cybex by DJ Khaled e-Priam Yhdistelmävaunut

Cybex by DJ Khaled e-Priam Yhdistelmävaunut

Alkaen 2 289,85 €

TILAUSTUOTE (arvio 1-3 viikkoa).
Tarkista varastotilanne valitsemalla väri.
Tuotenumero
CYePWTB

Mallisto, jollaista ei ole toista

Musiikkimoguli DJ Khaled on yhdessä Cybexin kanssa luonnut ainutlaatuisen malliston joka heijastaa hänen tärkeimpiä arvoja elämässä – perhe on aina etusijalla.

Yhdessä vaimonsa kanssa ja heidän kahdesta pienen lapsensa innoittamana, Khaled suunnitteli malliston, joka vangitsee trooppisen viidakon kauneuden ja leijonien, papukaijojen ja seeprojen eksoottisen eläinkunnan.

Valitse tuotteen osat

* Pakolliset kentät

Sinun valintasi
Cybex by DJ Khaled e-Priam Yhdistelmävaunut
Cybex by DJ Khaled e-Priam Yhdistelmävaunut

Varastossa

2 289,85 €

Yhteenveto

  Grammy-palkittu musiikkimoguli DJ Khaled suunnitteli yhdessä CYBEXin kanssa todella vertaansa vailla olevan kokoelman täynnä ihmeitä.

  Mallisto, jollaista ei ole toista

  Musiikkimoguli DJ Khaled on yhdessä Cybexin kanssa luonnut ainutlaatuisen malliston joka heijastaa hänen tärkeimpiä arvoja elämässä – perhe on aina etusijalla.

  Yhdessä vaimonsa kanssa ja heidän kahdesta pienen lapsensa innoittamana, Khaled suunnitteli malliston, joka vangitsee trooppisen viidakon kauneuden ja leijonien, papukaijojen ja seeprojen eksoottisen eläinkunnan.

  Avaimet kuningaskuntaan

  “We the Best” -logo on kirjailtu jokaiseen malliston tuotteeseen. Avaimet vetoketjujen päissä edustavat sitä, mistä menestyksessä oikeasti on kyse - perheestä ja rakkaudesta.

  Vallankumouksellinen älykäs tekniikka kohtaa ylellisen suunnittelun e-PRIAMissa – Cybexin ensimmäisessä sähköavusteisessa lastenvaunussa.

  Älykäs, intuitiivinen ja poikkeuksellisen innovatiivinen e-PRIAM antaa sinulle mahdollisuuden rullata kevyesti mäkiä ylös sekä alas ja se mukautuu myös älykkäästi haastaavaan maastoon, kuten hiekalle, soralle tai mukulakiville.

  Cybex e-Priam muuttaa raskaan kuorman kevyeksi, kivisen tie sileäksi ja mahdottoman mäen tasaiseksi – sähkömoottori auttaa sinua juuri silloin kun sitä eniten tarvitset.

  Helppokäyttöinen ja vähemmän fyysistä rasitetta työntäjälle. Työntöaisaan integroidut anturit havaitsevat aisaan kohdistuvan työntö- tai vetovoiman ja ohjaavat sähkömoottoreita vastaavasti. Älykkäästi ja sulavasti säätyvien moottorien ansiosta työntäminen ylä- ja alamäissä tuntuu samalta kuin suoralla tiellä. Sähkömoottorit avustavat työntämistä myös haastavassa maastossa, kuten hiekkarannoilla, mökkiteillä tai lumisilla kaduilla. Cybex e-Priam akku on ladattava ja rungossa on akun varaustason ilmaisin.

  Täyteen ladatuna akun toimintasäde on 8-45 km, riippuen kuormasta ja maastosta. Akun lataaminen tyhjästä kestää n. 6 tuntia.

  Cybex e-Priam sähkömoottori voidana myös kytkeä pois päältä, jolloin se toimii tavallisen Priamin tapaan.

  Cybex e-Priam on täydellinen kumppani ja se täyttää kaikki toiveet alusta asti.

  Cybex e-Priam soveltuu vauvan ensimmäisestä päivistä lähtien ja se palvelee pienokaisen kasvaessa: Vaunukopalla varustettuna lastenvaununa, palkituilla Cybex turvakaukaloilla travel-systeminä sekä myöhemmin loisteliaina rattaina, joissa matkustussuunnan voi kääntää.

  Ominaisuudet

  Priam Lux Vaunukoppa

  Ilmava ja kotoisa Lux Vaunukoppa kiinnittyy Priam runkoon helposti ja nopeasti. Panorama- ja sky -kurkistusikkunat tarjoavat parhaan mahdollisen ilmanvaihdon sekä täydelliset näkymät joka suuntaan.

  Hengittävä patja ja suurikokoinen kuomu

  Uusi pehmeä vaahtomuovipatja tarjoaa täydellisen mukavuuden sekä turvallisen ympäristön nukkua. e-Priamin laajennettava XXL kuomu tarjoaa parhaan mahdollisen suojan auringon haitallisia säteitä vastaan UPF50+ sekä pitää myös pienokaisen suojassa tuulelta ja tihkulta.

  Kaksipyörätoiminto

  Jos eteen tulee esteitä kuten askelmia, kadun reunakiviä tai pehmeää hiekkaa, e-Priam voidaan näppärästi, yhdellä kädellä, muuttaa kaksipyörätoiminnolle irrottamatta istuinosaa. Kaksipyörätoiminnon yhteydessä sähkömoottori ei ole käytettävissä.

  Istuin pöytäkorkeudella

  e-Priamin istuinkorkeus on sovitettu täydellisesti normaaliille pöytäkorkeudelle (80 cm) ja niinpä voit käyttää sitä myös syöttötuolina ravintoloissa ja kahviloissa.

  Tavaransäilytys

  Iso tavarakori verkkoineen antaa paljon tilaa myös heräteostoksille.

  Yhdenkäden kasausmekanismi

  e-Priam on helppo pakata pieneen tilaan vain yhdellä kädellä. Lux-istuin kasautuu hienosti rungon kanssa. e-Priam voidaan myös kasata asentoon, jossa se pysyy pystyssä itsekseen työntöaisa ylimmäisenä. Helppo ottaa viereen esim. ravintolassa, bussissa tai junassa tai miksei myös tilaa säästäen kotona.  Voidaan kasata täysin matalaksi autoon pakkaamiseksi

  Yhdenkäden kallistussäätö ja käännettävä ratasistuin

  Ratasistuin voidaan säätää eri asentoihin vain yhdellä kädellä, istuma-asennosta makuuasentoon. Istuin on myös helposti käännettävissä lapsen kasvot työntäjään tai poispäin.

  Sadesuojat

  Mukana sadesuoja vaunukopalle ja istuinosalle.

  Yhteensopiva Travel-system

  Cybex turvakaukalo (lisävaruste) sopii täydellisesti Priam -runkoon ja mahdollistaa näin parhaan muunneltavuuden sekä lyhyillä, että pitkillä matkoilla.

  Tekniset tiedot

  Suositusikä/-paino

  • Vaunukoppa 0 kk - n. 6kk (suurin sallittu painoraja 9 kg)
  • Rattaat n. 6 kk - 3 vuotta+ (suurin sallitu painoaja 22 kg)

  Mitat

  • Runko sis. istuinosa, kokoontaitettuna pyörillä: Pituus 95,5 cm, leveys 57,5 cm, korkeus 31 cm. Paino 13,3kg.
  • Runko sis. istuinosa + Priam seat pack istuinkankaat, kokoontaitettuna pyörillä: Pituus 95,5 cm, leveys 57,5 cm, korkeus 45,5 cm. Paino 15,7 kg.
  • Vaunukoppa: Pituus 92 cm, leveys 45 cm, korkeus 30 cm. Paino 5 kg.

  Hintaan sisältyy

  • Cybex e-Priam runko sis. istuinosa
  • Cybex Priam Lux Vaunukoppa
  • Cybex Priam Seat pack istuinosan kankaat
  Lisätiedot
  Valmistaja Cybex
  Suositusikä 0 kk - 3 vuotta+ (enintään 22 kg).
  Materiaali Sähköavusteinen alumiinirunko.
  Paino 15.700000
  Mitat Runko kasattuna (sis. pyörät): 95,5 x 57,5 x 31 cm (P x L x K).
  Takuuaika Runko 24 kk / Akku 12kk.
  Write Your Own Review
  Olet arvostelemassa:Cybex by DJ Khaled e-Priam Yhdistelmävaunut
  Arviosi

  TOIMITUSAIKA VARASTOTUOTTEILLE ON NOIN 2-5 ARKIPÄIVÄÄ.

  ILMAINEN TOIMITUS!

  Yli 100,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

  Voit myös noutaa tilauksesi Ruoholahden myymälästä.

  TOIMITUSTAVAT

  LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä - Vaunu-aitta Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

  MATKAHUOLLON LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä 5,00€

  Toimitetaan lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, asiamiespisteeseen tai Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit ja monet muut yritykset). Saat viestin tai sähköpostin kun tilaus on noudettavissa. Lähetyksen kulkua vo seurata Matkahuollon verkkosivuilta.

  MATKAHUOLLON KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

  Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Soveltuu täydellisesti suurimmille lähetyksille kuten esim. turvaistuimille, pinnasängyille tai lastenavunuille. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

  Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

  POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

  Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

  POSTIN KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

  Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

   

   

  Uusi Stokke Xplory X - Vaunu-aitta Babyzen YOYO Connect Sisarosa - Vaunu-aitta  Copyright © 2021 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab