Myymälä ja verkkokauppa - Asiantuntevaa palvelua vuodesta 1964 - Vaunu-aitasta saat kaiken mitä pienokaisesi tarvitsee

(09) 679 065
verkkokauppa@vaunuaitta.fi

    Instagram - Vaunu-aitta    Twitter - Vaunu-aitta
 
 
 

Cybex Cloud Q PLUS Turvakaukalo 0-13kg

Kokoonpanon hinta: 0,00 €

Normaali hinta:

Täydellinen ja ennennäkemätön yhdistelmä turvallisuutta ja uudenlaista suojauksen ratkaisumallia sekä autossa että sen ulkopuolella liikuttaessa.

Cybex Cloud Q PLUS on kehityksen viimeisin sana. Turvakaukalo perustuu pitkään Cybex turvakaukaloiden perinteeseen ja siinä on kehitetty jo olemassa oleviin luotettaviin ja ainutlaatuisiin ominaisuuksiin mm. vauvan makuuasento auton ulkopuolella käytettynä.
cycloudq+

* Vaaditut tiedot

Tuote vain myymälästä
 • Kuvaus
 • Ominaisuudet
 • Arvostelut
 • Toimitustavat

Uudenlaista, loisteliasta matkustusta

PLUS-mallisto - Näyttävä, hienokuosinen denim-look exclusiivisessa ja kulutustakestävässä twill-kankaaassa.

Hyväksytty

 • Vastasyntyneestä - n. 12 kk:n ikään (0-13kg)
 • Ryhmä 0+, ECE44-04

Kiinnitys

 • Cybex Cloud Q PLUS -turvakaukalo - auton kolmipisteturvavöillä.
 • Cybex Cloud Q PLUS -turvakaukalo +  Cybex Base Q-Fix (myydään erikseen)

Cybex Cloud Q PLUS on kehityksen viimeisin sana. Turvakaukalo perustuu pitkään Cybex turvakaukaloiden perinteeseen ja siinä on kehitetty jo olemassa oleviin luotettaviin ja ainutlaatuisiin ominaisuuksiin mm. vauvan makuuasento auton ulkopuolella käytettynä. Tuloksena on täydellinen ja ennennäkemätön yhdistelmä turvallisuutta ja uudenlaista suojauksen ratkaisumallia sekä autossa että sen ulkopuolella liikuttaessa.

 • Ergonominen makuuasento käytettäessä auton ulkopuolella
 • Automaattinen korkeussäätö autossa keskosille ja pienille vauvoille.
 • 1-asentoinen pääntuki integroidulla valjaiden säädöllä.
 • Teleskooppinen sivutörmäyssuoja (L.S.P. System)
 • Integroitu, sisääntaitettava XXL aurinkosuoja
 • Travel-system Cybex sekä useiden muiden rattaiden kanssa.
 • Täyttää uuden ECE R44/04 standardin lisäyksen 7 vaatimukset.

Kiitos makuuasennon - turvakaukalo muuntuu vaunukopaksi auton ulkopuolella. Tämä innovatiivinen Travel-system on varustettu teleskooppisella, lineaarisella sivutörmäyssuojalla sekä lähes makuuasennolla autoon kiinnitettynä. Siinä on myös XXL-aurinkosuoja UVP50+ suojauksella. 11-asentoinen korkeussäädettävä pääntuki säätää automaattisesti myös valjaiden pituuden ja istuimen kulman. Tuloksena on lapsen kasvun mukana kasvava turvakaukalo.

Kallistettava selkänoja - Ergonominen makuuasento auton ulkopuolella käytettäessä

Cloud Q PLUS turvakaukalossa on uusi toiminto, joka mahdollistaa sen säätämisen makuuasentoon auton ulkopuolella käytettäessä. Pitkä jalkatuki ja makuuasento mahdollistavat vauvan mukavan ja ergonomisen oikea asennon.

Istuinkulmaa voidaan säätää helposti yhdellä kädellä ottamatta lasta pois turvakaukalosta. Kantokahva jää kantoasentoon nostamisen helpottamiseksi. Yhdessä CYBEX rattaiden kanssa Cloud Q PLUS toimii visuaalisesti harmonisena yhdistelmänä - Travel Systeminä. Makuuasennon ansiosta Cloud Q PLUS toimii käytännöllisenä kantokoppana rattaissa ensimmäisten kuukausien aikana. Pieni nukkuva vauva voi levätä suojassa ja ergonomisesti oikeassa asennossa.

Automaattinen turvakaukalon korkeudensäätö - Lähes täysi ja ihanteellinen makuuasento

Cloud Q PLUS on kehitetty vastaamaan vastasyntyneiden ja keskosten tarpeita ja vaatimuksia. Vastasyntyneet ja keskoset, joiden niskalihakset ja refleksit eivät ole vielä kehittyneet, ovat suurimmat haasteet meidän tuotekehitysinsinööreillemme. Vauva pään painuminen rinnalle saattaa aiheuttaa vakavia hengitysvaikeuksia hänen nukkuessaan. Tämä vaara pitää torjua kaikin keinoin.

Yhdessä Saksalaisten lastenlääkäreiden ja kätilöiden kanssa, sekä useiden tutkimusten ja testien tulosten perusteella, on Cybex kehittänyt mahdollisimman loivan kulman selän, niskan ja pään välillä. Pienen lapsen hengitysongelmien mahdollisuus on pyritty näin estämään. Säädettäessä pääntukea säätyy myös istuinkulma automaattisesti ja turvakaukalo kasvaa lapsen mukana. Tällä integroidulla, automaattisella säädöllä turvakaukalo antaa isommalle lapselle lisää tilaa ja mukavuutta.

L.S.P. System - Teleskooppinen lineaarinen sivutörmäyssuoja

L.S.P. System vaimentaa sivutörmäyksen voimia yhdessä energiaa vaimentavan kuoren kanssa.

Teleskooppinen, lineaarinen sivutörmäyssuoja voidaan säätää yksilöllisesti. Kolarin aiheuttamat voimat suunnataan erittäin varhaisessa vaiheessa auton oven ja ikkunan puolella ulosvedettyä suojatankoa pitkin turvakaukalon runkoon. Turvakaukalon rungon rakenne ja materiaalit suuntaavat pois ja vaimentavat lapseen kohdistuvia rasituksia.

11-asentoinen korkeussäädettävä pääntuki - Parasta suojausta, joka kasvaa lapsen mukana

Yhdessä teleskooppisen sivutörmäyssuojan kanssa korkeussäädettävä pääntuki lisää edelleen loistavaa sivutörmäyssuojaa Cloud Q PLUS turvakaukalossa.

Uusi 11-asentoinen pääntuki, yhdessä integroitujen vajaiden kanssa, ohjaavat valjaat automaattisesti oikealle kohdalle, kun pääntukea säädetään. Tämä ei vaadi valjaiden pujottelua eri korkeuksiin ja tekee väärinkäytön lähes mahdottomaksi.

 Täydellinen aurinko- ja tuulisuoja UVP50+ suojauksella

Jotta lapsen arka iho voidaan suojata, XXL-kasaan taitettava aurinkokuomu täyttää tiukimmat Australian UVP50+ suojausstandardit.

Integroitu, erittäin iso aurinkokuomu voidaan piilottaa siististi ja elegantisti väriyhdistetyn paneelin taakse. Se voidaan vetää erittäin pitkälle suojaamaan pientä lasta auringolta, tuulelta ja sateelta.


Lisätiedot

Lue lisää

Lisätiedot

Suositusikä 0 - 12 kk+ (Ryhmä 0+, 0-13 kg)
Materiaali Tekstiiliosat: Kulutusta kestävä twillikangas
Mitat 40 - 57 cm x 44 cm x 66,5 cm (Korkeus x Leveys x Syvyys)
Paino 5.4000

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Cybex Cloud Q PLUS Turvakaukalo 0-13kg

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvosana

Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille! - Vaunu-aitta


Ilmainen toimitus!

 

Yli 100,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset SmartPOST Pakettiautomaatin tai Posti Economyn!Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 4,90€
Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin.Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. 

Kotiinkuljetus alk. 12,00€
Postin toimitus yritys- ja kotiosoitteeseen tai postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Tutustu vaihtoehtoihin täältä.
Tilauksen toimitusaika on pääsääntöisesti yksi - viisi (1-5) arkipäivää. Voit myös noutaa tilauksesi myymälästä.Liittyvät tuotteet