Cybex Base Z2 jalusta

279,95 €
TILAPÄISESTI LOPPU.
Tilataan varastoon, arvio 2-30 arkipäivää.
Tuotenumero
C1524

Turvallinen ja pitkäikäinen tuoteperhe jolla pienokaisesi matkustaa mukavasti ja turvallisesti jopa 4 vuoden ikään asti.

Cybex Cloud Z2 turvakaukalo (myydään erikseen) ja Cybex Sirona Z2 i-Size turvaistuin (myydään erikseen) muodostavat käytännöllisen tuoteperheen yhdistettynä Cybex Base Z2 -jalustaan.

Yhdistettävyys kohtaa parhaan turvallisuuden

Muotoilu, turvallisuus ja käytännöllisyys ovat lähtökohdat kaikissa Cybexin innovaatioissa. Käytännöllien Base Z2 Isofix jalusta on turvallinen ja monipuolinen pohja Cybex Z2 tuoteperheelle. Innovatiivinen ja käyttäjäystävällinen kiertomekanismi, joka tekee sekä vauvan turvakaukalon että taaperon turvaistuimen kääntämisen ovea kohti, jolloin lapsen nostaminen istuimeen tai sieltä pois on helppoa.

Hyväksytty

  • 0 kk - n. 24 kk:n ikään (45 - 87 cm, 0-13kg). i-Size UN R-129 yhdessä (Cybex Cloud Z2 i-Size turvakaukalon kanssa, myydään erikseen)
  • n. 0 kk - 4 vuotta. i-Size ECE R-129, syntymä - 105 cm/19kg. (Cybex Sirona Z2 i-Size Turvaistuimen kanssa, myydään erikseen)

Kiinnitys autoon

  • Cybex Base Z2 jalusta kiinnitetään auton isofix kiinnikkeisiin.

Keskeiset ominaisuudet

  • Järkevä ja pitkäikäinen sijoitus: yksi jalusta kahteen peräkkäin käytettävään turvaistuimeen (Cybex Z2-Line Modular system).
  • 180° kääntö Cloud Z2 turvakaukalolle, tekee vauvan nostamisesta kaukaloon ja sieltä pois vaivatonta.
  • 360° kääntö Sirona Z2 turvaistuimelle, matkusta selkä- tai myöhemmässä vaiheessa selkämenosuuntaan.
  • Helppo ja mukava nostaa lapsi istuimeen ja sieltä pois.
  • Turvallinen ja monikäyttöinen jalusta. Mukava ja intuitiivinen käyttö.

Z2-Line Modular System

Cybex Cloud Z2 turvakaukalo (myydään erikseen) ja Cybex Sirona Z2 i-Size turvaistuin (myydään erikseen) muodostavat käytännöllisen tuoteperheen yhdistettynä Cybex Base Z2 -jalustaan. Turvallinen ja pitkäikäinen tuoteperhe jolla pienokaisesi matkustaa mukavasti ja turvallisesti jopa 4 vuoden ikään asti.

Lisätiedot
Valmistaja Cybex
Väri Musta
Suositusikä 0 kk - 4 vuotta.
Materiaali Muovi, metalli.
Paino 7.700000
Takuuaika 24 kk.
Isofix Kyllä
Istumasuunta Käännettävä
Turvaistuin hyväksyntä i-Size UN R129/03.
Yhteensopivuus Cybex Cloud Z2, Cybex Sirona Z2.
Virtalähde CR2032 paristo.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa: Cybex Base Z2 jalusta
Arviosi

TOIMITUSAIKA VARASTOTUOTTEILLE ON NOIN 2-5 ARKIPÄIVÄÄ.

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 100,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Voit myös noutaa tilauksesi Ruoholahden myymälästä.

TOIMITUSTAVAT

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä - Vaunu-aitta Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

MATKAHUOLLON LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä 5,00€

Toimitetaan lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, asiamiespisteeseen tai Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit ja monet muut yritykset). Saat viestin tai sähköpostin kun tilaus on noudettavissa. Lähetyksen kulkua vo seurata Matkahuollon verkkosivuilta.

MATKAHUOLLON KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Soveltuu täydellisesti suurimmille lähetyksille kuten esim. turvaistuimille, pinnasängyille tai lastenavunuille. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

POSTIN KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

 

 

Varastonsiivous käynnissä, tuotteita jopa -60% - Vaunu-aitta Bugaboo Giraffe Tuoli - Vaunu-aittaCopyright © 2022 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab