Cybex Base Q i-Size alusta

189,00 €
Loppu. Tilataan varastoon.
Tuloarvio: Avoin
Tuotekoodi
C336
Base Q i-Size sisältää viimeisintä turvallisuustekniikkaa. Jalusta täyttää uuden i-Size määräyksen vaatimukset. Asennettuna Base Q i-Size jalustalla Aton Q i-SIze täyttää tämän uuden määräyksen vaatimukset. Kaukalo vain lasketaan turvallisesti jalustaan ja auton turvavyön käyttö ei ole enää tarpeellista.

Käytännöllinen, turvallinen ja helppo kiinnitys!

Cybex Base Q i-Size alusta

Hyväksytty

  • 0-13 kg.
  • Ryhmä 0+, i-size ECE R-129.
  • Kiinnitys auton Isofix kiinnikkeillä, käytetään yhdessä Aton Q i-Size turvakaukalosarjan kanssa.

Yhteensopiva seuraavien turvakaukalo mallien kanssa

  • Cybex Aton Q i-Size
  • Cybex Aton Q i-Size PLUS

Sisältää viimeisintä turvallisuustekniikkaa.

Jalusta täyttää uuden i-Size määräyksen vaatimukset. Asennettuna Base Q i-Size jalustalla Aton Q i-SIze täyttää tämän uuden määräyksen vaatimukset. Kaukalo vain lasketaan turvallisesti jalustaan ja auton turvavyön käyttö ei ole enää tarpeellista.

Aton Q i-Size sisältää uusinta ja kehittyneintä turvallisuustekniikkaa: jalustan, joka täyttää uuden i-Size standardin vaatimukset. i-Size (ECE R-129) on uusi EU -standardi, parannettua turvallisuutta, joka edellyttää lapsen kuljettamista selkä menosuuntaan aina 15 kk ikään. Turvakaukalo kiinnitetään helposti Base Q i-Size - jalustaan ilman hankalaa turvavyökiinnitystä autoon. Ilmaisin vahvistaa, että asennus on tapahtunut oikein. Base Q-fix i-Size kiinnitetään autoon ISOFIX -kiinnikkeillä, mikä lisää myös vakautta ja turvallisuutta.

Lisätiedot
Valmistaja Cybex
Väri Musta
Suositusikä 0 - 15 kk (i-Size, syntymästä - 75 cm/13 kg)
Paino 5.2000
Isofix-kiinnitys Kyllä
Istumasuunta Selkä menosuuntaan
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Cybex Base Q i-Size alusta
Arviosi

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 50,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Tilauksen toimitusaika on pääsääntöisesti 1-3 arkipäivää.

Voit myös noutaa tilauksesi myymälästä.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon pakettipisteistä 5,00€

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Voit seurata lähetyksen kulkua Matkahuollon verkkosivuilta: Lähetysseuranta.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin.Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin Matkahuollolla - Vaunu-aitta Ajanvaraus vaunu- tai turvaistuinesittelyyn - Vaunu-aittaCopyright 2019 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab