Cybex Aton 5 Turvakaukalo 0-13kg

Cybex Aton 5 Turvakaukalo 0-13kg

VALITSE VÄRI JA TARKISTA SAATAVUUS
Vain %1 jäljellä
Tuotenumero
CYA5
Viides sukupolvi menestyksekkäitä turvakaukaloita - Jatkaen menestyksekkäiden edeltäjiensä mm. palkitun Aton 2 - ryhmän 0+ testivoittajan 6/2012 Stiftung Warentestin testissä - turvakaukaloiden sarjaa Aton 5 tuo uusia ominaisuuksia Aton -perheeseen.

Viides sukupolvi menestyksekkäitä turvakaukaloita

Jatkaen menestyksekkäiden edeltäjiensä mm. palkitun Aton 2 - ryhmän 0+ testivoittajan 6/2012 Stiftung Warentestin testissä - turvakaukaloiden sarjaa Aton 5 tuo uusia ominaisuuksia Aton -perheeseen.

Hyväksytty

  • Vastasyntyneestä - noin 18 kk (0-13kg) Ryhmä 0+/ R44/04.
  • Kiinnitetään selkämenosuuntaan alustan kanssa (suositus - lisävaruste, myydään erikseen) tai ilman jalustaa auton 3-pisteturvavöillä. Yhteensopivat alustat: Aton Base 2-fix ja Aton Base 2.

Mukava ja turvallinen matkakumppani

Ainutlaatuiset turvallisuusominaisuudet kuten korkeussäädettävä pääntuki integroidulla valjaiden säädöllä, energiaa vaimentava kuori yhteistyössä kolaritesteissä kehitetyn L.S.P. -sivutörmäyssuojan kanssa, uudet mukavuusominaisuudet kuten iso XXL-aurinkokuomu tekevät tästä turvakaukalosta täydellisen vastasyntyneille ja keskosille. Uudet ominaisuudet mahdollistavat parhaan lepoasennon ja istuimen kulman sekä tukevat lapsen päätä ja niskaa. Hengitysvaikeuksien riski lapsen pään painuessa rinnalle on saatu merkittävästi alenemaan. Turvakaukaloa voidaan käyttää joko turvavyöllä kiinnitettynä tai lisävarusteena saatavalla jalustalla helpomman kiinnityksen saamiseksi.

Korkeussäädettävä pääntuki (8 asentoa)

8-asentoinen pääntuki integroituine valjaiden säätöineen ovat osa turvakaukalon optimaalista sivutörmäyssuojaa. Valjaiden korkeus säätyy automaattisesti säädettäessä pääntuen korkeutta. Tämä helpottaa valjaiden lukitsemista ja avaamista ja oikeaa säätöä lapsen vartalolle. Y-valjaat on todettu turvallisiksi ja mukaviksi myös vastasyntyneillä. Pehmeä istuimenpienennin pääntuen yhteydessä voidaan myös asettaa tukemaan lapsen lantioita.

L.S.P. System

Lineaarinen sivutörmäyssuoja (L.S.P. System) vaimentaa sivutörmäyksen voimia yhdessä iskuenergiaa vaimentavan rungon kanssa. Kolarin ensimmäiset voimat suunnataan Lineaarisen sivutörmäyssuojan (L.S.P. System) ja sen ulosvedettävien tankojen ja rungon joustavien materiaalien sekä rakenteen avulla heti pois lapsesta. Näin tämä turvakaukalo antaa parhaan suojan lapselle.

Integroitu kaukalon syvyyssäätö

Vauvan ja erityisesti vastasyntyneen niskalihakset ovat vielä kehittymättömät ja siksi on suuri riski, että vauvan pää painuu rinnalle, mikä saattaa aiheuttaa vakavia hengitysvaikeuksia tai jopa tukehtumisen. Läheinen yhteistyö lastenlääkäreiden ja kätilöiden kanssa sekä lukemattomat testit ovat osoittaneet tarpeelliseksi kehittää oikean istuinkulman ja toiminnon, jolla saadaan mahdollisimman loiva, mutta turvallinen asento vauvalle. Riski tukehtumisesta on näin alentunut merkittävästi. Säätömekanismi antaa myös isommalle vauvalle enemmän tilaa ja mukavuutta.

CYBEX Travel System

CYBEX turvakaukaloita voidaan vaivattomasti yhdistää travel systemiksi CYBEX tai useiden muiden valmistajien vaunuihin ja rattaisiin. CYBEX muodostaa kevyen, joustavan ja tilaasäästävän liikkumisratkaisun niin kaupunkeihin kuin matkoille ja antaa perheille uuden muodon liikkumiselle.

Hintaan sisältyy

  • Cybex Aton 5 Turvakaukalo.
  • Muut kuvan tuotteet ovat lisävarusteita ja myydään erikseen.
Lisätiedot
Valmistaja Cybex
Suositusikä 0 - n. 18 kk+ (Ryhmä 0+, 0-13 kg).
Materiaali Päällinen konepestävä 30° C.
Paino 4.800000
Mitat 64 x 43 x 39 cm (P x L x K)
Takuuaika 24 kk.
Isofix Kyllä (lisävarusteilla)
Istumasuunta Selkä menosuuntaan
Turvaistuin hyväksyntä ECE R44/04.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Cybex Aton 5 Turvakaukalo 0-13kg
Arviosi

TOIMITUSAIKA VARASTOTUOTTEILLE ON NOIN 2-5 ARKIPÄIVÄÄ.

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 100,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Voit myös noutaa tilauksesi Ruoholahden myymälästä.

TOIMITUSTAVAT

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä - Vaunu-aitta Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

MATKAHUOLLON LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä 5,00€

Toimitetaan lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, asiamiespisteeseen tai Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit ja monet muut yritykset). Saat viestin tai sähköpostin kun tilaus on noudettavissa. Lähetyksen kulkua vo seurata Matkahuollon verkkosivuilta.

MATKAHUOLLON KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Soveltuu täydellisesti suurimmille lähetyksille kuten esim. turvaistuimille, pinnasängyille tai lastenavunuille. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

POSTIN KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

 

 

Varastonsiivous käynnissä, tuotteita jopa -60% - Vaunu-aitta Bugaboo Giraffe Tuoli - Vaunu-aittaCopyright © 2022 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab