Myymälä ja verkkokauppa - Asiantuntevaa palvelua vuodesta 1964 - Vaunu-aitasta saat kaiken mitä pienokaisesi tarvitsee

(09) 679 065
verkkokauppa@vaunuaitta.fi

    Instagram - Vaunu-aitta    Twitter - Vaunu-aitta
 
 

Cybex Aton Q Turvakaukalo 0-13kg

Kokoonpanon hinta: 0,00 €

Normaali hinta:

Älykkään teleskooppisen, lineaarisen sivutörmäyssuojan (L.S.P. System) ja korkeussäädettävän, integroidulla valjaiden korkeussäädöllä varustetun pääntuen yhteistoiminnalla varmistetaan paras turvallisuus ja mukavuus.
cyatonq

* Vaaditut tiedot

 • Kuvaus
 • Ominaisuudet
 • Arvostelut
 • Toimitustavat

Innovatiivinen ja paras turvallisuus

Cybex Aton Q turvakaukalo sisältää parhaan turvallisuuden ja innovatiivista teknologiaa, yhdistettyinä jo käsitteeksi tulleen CYBEX PLATINUM tuoteperheen ulkoasuun.

Hyväksytty

 • Vastasyntyneestä - n. 12 kk:n ikään (0-13kg)
 • Ryhmä 0+, ECE44-04

Kiinnitys

 • Aton Q -turvakaukalo - auton kolmipisteturvavöillä.
 • Aton Q -turvakaukalo + Q-Fix alusta (myydään erikseen)


Ominaisuudet

 • Teleskooppinen sivutörmäyssuoja (L.S.P. System)
 • Automaattinen turvakaukalon syvyyssäätö
 • Korkeusssädettävä pääntuki integroidulla valjaiden säädöllä
 • Yhteensopiva integroitu XXL aurinkosuoja
 • Yhteensopiva CYBEX sekä useiden muiden vaunujen ja rattaiden kanssa.

Älykkään teleskooppisen, lineaarisen sivutörmäyssuojan (L.S.P. System) ja korkeussäädettävän, integroidulla valjaiden korkeussäädöllä varustetun pääntuen yhteistoiminnalla varmistetaan paras turvallisuus ja mukavuus. Lisäksi uusi toiminto, joka mahdollistaa matalan ja loivan makuuasennon sekä pään, niskan ja rinnan parhaan keskinäisen kulman, vähentää hengitysvaikeuksien riskiä keskosilla ja pienillä vastasyntyneillä. Runkoon integroitu, kokoontaitettava XXL aurinkokuomu UPV 50+ aurinkosuojauksella suojaa vauvan auringon vahingollisilta säteiltä sekä tuulelta.


Teleskooppinen L.S.P. System

Uusi teleskooppinen, lineaarinen sivutörmäyssuoja L.S.P. System) vähentää sivutörmäyksen voimia yhdessä energiaa vaimentavan rungon kanssa.

Uusi teleskooppinen sivutörmäyssuoja voidaan säätää helposti ja yksilöllisesti. Ne ottavat vastaan aivan ensimmäiset voimat sivutörmäyksessä auton oven ja ikkunan puolella ja suuntaavat ne hallitusti turvakaukalon runkoon. Turvakaukalon joustavat materiaalit ja rakenne vaimentavat törmäyksen voimia ja suuntaavat ne poispäin lapsesta.


Automaattinen turvakaukalon korkeussäätö

Mahdollisimman matala ja mukava makuuasento

Yksi suurimmista turvallisuusinsinöörien haasteista on mahdollisimman turvallisen matkustamisen turvaaminen keskosille ja pienille vastasyntyneille, joiden niskalihakset ja refleksit eivät ole vielä kehittyneet. Valitettavasti tämä voi johtaa lapsen pään taittumiseen eteenpäin, rinnalle nukkuessa, mikä taas saattaa aiheuttaa vakavia hengitysvaikeuksia.

Yhdessä saksalaisten terveysalan tutkijoiden ja kätilöiden kanssa ja ottaen huomioon useiden testien ja tutkimusten tulokset, olemme kehittäneet uuden toiminnon, joka antaa loivimman mahdollisen makuuasennon ja pienimmän kulman lapsen pään, niskan ja rinnan välillä. Näin hengitysvaikeuksien riskiä on saatu vähennettyä merkittävästi. Pääntuen säätö muuttaa automaattisesti vauvan lepokulmaa ja se mahdollistaa myös turvakaukalon sisätilan kasvamisen lapsen mukana. Tämän integroidun, automaattisen säädön ansiosta turvakaukalo tarjoaa myös isommalle lapselle enemmän tilaa ja mukavuutta.


Integroitu XXL kokoontaitettava aurinkokuomu

Täydellinen aurinko- ja tuulisuoja UPV50+ auringonsäteilysuojalla.

Lapsen ihon parhaaksi suojaamiseksi XXL kokoontaitettava aurinkokuomu täyttää tiukimmat Australian UVP50+ aurinkosuojastandardit. Integroitu, erittäin iso aurinkokuomu tulee esiin tyylikkäästi väriin sovitetun paneelin takaa. Se voidaan säätää sopivaksi ja se suojaa auringon lisäksi myös tuulelta ja sateelta.


8-asentoinen korkeussäädettävä pääntuki

Kasvaa lapsen mukana ja antaa aina parhaan suojan.

Yhteistoiminnassa teleskooppisen sivutörmäyssuojan kanssa (L.S.P. System) korkeussäädettävä pääntuki muodostaa loistavan sivutörmäyssuojan Aton Q turvakaukalossa. 8-asentoinen pääntuki integroidulla valjaiden säädöllä asettaa valjaiden pituuden aina oikeaksi pääntukea säädettäessä. Se poistaa tarpeen pujotella valjaita eri aukoista valjaiden pituutta muutettaessa ja vähentää väärinasennuksen ja -säädön mahdollisuutta.


Lisätiedot

Lue lisää

Lisätiedot

Suositusikä 0 - 12 kk+ (Ryhmä 0+, 0-13 kg)
Materiaali Kangaspääliset konepestävät 30°C
Mitat 39,5-56 x 44 x 65 cm (K x L x S)
Paino 4.6000

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Cybex Aton Q Turvakaukalo 0-13kg

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvosana

Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille! - Vaunu-aitta


Ilmainen toimitus!

 

Yli 100,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista)!Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€
Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin.Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. 

Kotiinkuljetus 10,00€
Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.
Tilauksen toimitusaika on pääsääntöisesti yksi - viisi (1-5) arkipäivää. Voit myös noutaa tilauksesi myymälästä.Liittyvät tuotteet