Myymälä ja verkkokauppa - Asiantuntevaa palvelua vuodesta 1964 - Vaunu-aitasta saat kaiken mitä pienokaisesi tarvitsee

(09) 679 065
verkkokauppa@vaunuaitta.fi
 
 

Cybex Aton Q i-Size Turvakaukalo (Syntymä - 75cm)

Kokoonpanon hinta: 0,00 €

Normaali hinta:

Edistyksellistä turvallisuutta!

Cybex Aton Q i-Size tarjoaa viimeisintä turvallisuusteknologiaa. Kiinnitettäessä Base Q i-Size jalustalla (lisävaruste) turvakaukalo täyttää uusimman i-Size standardin vaatimukset.
CYATQiS

* Vaaditut tiedot

 • Kuvaus
 • Ominaisuudet
 • Arvostelut
 • Toimitustavat

Edistyksellistä turvallisuutta

Cybex Aton Q i-Size tarjoaa viimeisintä turvallisuusteknologiaa. Kiinnitettäessä Base Q i-Size jalustalla (lisävaruste) turvakaukalo täyttää uusimman i-Size standardin vaatimukset.

Hyväksytty

 • Vastasyntyneestä - n. 15 kk:n ikään (45 - 75 cm, 0-13kg)
 • Isofix kiinnitys: i-Size ECE129 yhdessä Cybex Base Q i-Size alustan kanssa (myydään erikseen).
 • Turvavyökiinnitys: ECE44-04.

Kiinnitys (Isofix tai turvavyö)

 • Aton Q i-Size -turvakaukalo ja Base Q i-Size -alusta (myydään erikseen).
 • Aton Q i-Size -turvakaukalo - auton kolmipisteturvavöillä.
i-Size (ECE R129) on uusi EU-standardi turvaistuimille. Se määrää pakolliseksi matkustamisen selkä menosuuntaan kunnes lapsen ikä on 15 kk. Aton Q i-Size soveltuu lapsille syntymästä lähtien, 45 cm - 75 cm pituisille (max. 13 kg). Turvakaukalossa on loistavia turvallisuusominaisuuksia kuten erillinen sivutörmäyssuoja ja korkeussäädettävä pääntuki integroidulla valjaidensäädöllä.


Ominaisuudet

 • Täyttää uuden eurooppalaisen vaatimuksen ja standardin ECE R129 kiinnitettynä Base Q i-Size jalustalla.
 • Teleskooppinen, lineaarinen sivutörmäyssuoja (L.S.P.System).
 •  Irrotettava sisätuki lapsille 3 kk ikään saakka.
 • Korkeussäädettävä pääntuki integroidulla valjaidensäädöllä.
 • Integroitu XXL aurinkokuomu.
 • Travel-System Cybexin sekä useiden muiden valmistajien rattaiden kanssa.
 
Aton Q i-Size on uusin jäsen useita palkintoja saaneessa Aton -perheessä, joka tarjoaa parhaan mahdollisen turvallisuuden tason lapsellesi. Aton Q i-Size sisältää teleskooppisen sivutörmäyssuojan (L.S.P. System), joka suuntaa sivutörmäyksen voimat pois lapsesta. Korkeussäädettävä pääntuki ja integroitu valjaiden säätö varmistaa lapsen turvallisuuden ja mukavuuden hänen kasvaessaan ja helpottaa vanhempien toimintaa. Vastasyntyneille, aina 3 kk ikään saakka, irrotettava sisätuki takaa mahdollisimman loivan asennon ja varmistaa hengityksen esteettömän kulkemisen keskosilla ja vastasyntyneillä. Sisääntaitettava XLL aurinkokuomu UVP50+ suojauksella antaa täydellisen suojan auringolta ja kovalta tuulelta.
 

Teleskooppinen L.S.P. System

Uusi teleskooppinen, lineaarinen sivutörmäyssuoja L.S.P. System) vähentää sivutörmäyksen voimia yhdessä energiaa vaimentavan rungon kanssa.

Uusi teleskooppinen sivutörmäyssuoja voidaan säätää helposti ja yksilöllisesti. Ne ottavat vastaan aivan ensimmäiset voimat sivutörmäyksessä auton oven ja ikkunan puolella ja suuntaavat ne hallitusti turvakaukalon runkoon. Turvakaukalon joustavat materiaalit ja rakenne vaimentavat törmäyksen voimia ja suuntaavat ne poispäin lapsesta.


Irrotettava sisäosa vastasyntyneestä 3 kk ikään saakka.

Lähes makaava ja ideaali lepoasento.

Yksi turvallisuusinsinöörien parhaista saavutuksista on parhaan kuljetusasennon suunnittelu keskosille ja vastasyntyneille, joiden niskan lihakset ja refleksit eivät ole vielä kehittyneet. Irrotettava sisäosa varmistaa parhaan lepoasennon ja riittävän tuen keskosille ja pienille vauvoille aina 3 kk ikään saakka.

Yhteistyössä saksalaisten lääkäreiden ja kätilöiden kanssa sekä ottaen huomioon monet testitulokset tämä toiminto on kehitetty mahdollistamaan lähes makaavan asennon vauvan pään, niskan ja rinnan välillä. Näin hengitysvaikeuksien riskiä on merkittävästi saatu vähennettyä. Tämä irrotettava sisäosa antaa myöhemmin lisää tilaa ja mukavuutta isommalle lapselle, kun se on poistettu.


Yhteensopiva integroitu ja alastaitettava XXL aurinkokuomu

Täydellinen aurinko- ja tuulisuoja UPV50+ auringonsäteilysuojalla.

Lapsen ihon parhaaksi suojaamiseksi XXL kokoontaitettava aurinkokuomu täyttää tiukimmat Australian UVP50+ aurinkosuojastandardit. Integroitu, erittäin iso aurinkokuomu tulee esiin tyylikkäästi väriin sovitetun paneelin takaa. Se voidaan säätää sopivaksi ja se suojaa auringon lisäksi myös tuulelta ja sateelta.


8-asentoinen korkeussäädettävä pääntuki

Kasvaa lapsen mukana ja antaa aina parhaan suojan.

Yhteistoiminnassa teleskooppisen sivutörmäyssuojan kanssa (L.S.P. System) korkeussäädettävä pääntuki muodostaa loistavan sivutörmäyssuojan Aton Q turvakaukalossa. 8-asentoinen pääntuki integroidulla valjaiden säädöllä asettaa valjaiden pituuden aina oikeaksi pääntukea säädettäessä. Se poistaa tarpeen pujotella valjaita eri aukoista valjaiden pituutta muutettaessa ja vähentää väärinasennuksen ja -säädön mahdollisuutta.

 
Lue lisää

Lisätiedot

Suositusikä 0 - 15 kk (i-Size, 45 - 75 cm/13 kg)
Materiaali Kangaspääliset konepestävät 30°C
Mitat 39-56 x 44 x 65 cm (K x L x S)
Paino 4.9000

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Cybex Aton Q i-Size Turvakaukalo (Syntymä - 75cm)

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvosana

Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille! - Vaunu-aitta


Ilmainen toimitus!

 

Yli 50,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!


 

 

Lähellä-paketti Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon pakettipisteistä 5,00€


Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Voit seurata lähetyksen kulkua Matkahuollon verkkosivuilta: Lähetysseuranta.


Jakopaketti - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista. 

Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin.Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.


Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.
Tilauksen toimitusaika on pääsääntöisesti 1-3 arkipäivää. Voit myös noutaa tilauksesi myymälästä.Ehdotetut tuotteet

Liittyvät tuotteet