Nyt ilmainen toimitus yli 25€ tilauksiin ja kotiinkuljetus vain 10€!

Cybex Aton M i-Size Turvakaukalo (Syntymä - 75cm)

Cybex Aton M i-Size Turvakaukalo (Syntymä - 75cm)

Alkaen 199,95 €
VALITSE VÄRI JA TARKISTA SAATAVUUS
Vain %1 jäljellä
Tuotenumero
CYAMiS
Yhdistettävyys kohtaa parhaan turvallisuuden! Aton M i-Size Turvakaukalo sisältää uusimman turvallisuustekniikan. Asennettuna Base M (lisävaruste, myydään erikseen) jalustalla turvakaukalo täyttää uusimman i-Size standardin vaatimukset.

Aton M i-Size turvakaukalo

Moduuli-innovaatiot kohtaavat tiukimmat turvallisuusvaatimukset

Aton M i-Size sisältää uusimman turvallisuustekniikan. Asennettuna Base M (lisävaruste, myydään erikseen) jalustalla turvakaukalo täyttää uusimman i-Size standardin vaatimukset. i-Size (ECE R129) on uusin lasten turvaistuinstandardi, jossa edellytetään lasta kuljetettavan 15 kk ikään saakka selkä menosuuntaan. Aton M i-Size sopii lapsille syntymästä tai 45 cm pituudesta 87 cm pituuteen (max. 13 kg).

Hyväksytty

 • Vastasyntyneestä - n. 15 kk:n ikään (45 - 75 cm, 0-13kg)
 • Isofix kiinnitys: i-Size ECE129 yhdessä Cybex Base M alustan kanssa (myydään erikseen).
 • Turvavyökiinnitys: ECE44-04.

Kiinnitys (Isofix tai turvavyö)

 • Aton M i-Size -turvakaukalo ja Base M -alusta (myydään erikseen).
 • Aton M i-Size -turvakaukalo - auton kolmipisteturvavöillä.

i-Size (ECE R129) on uusi EU-standardi turvaistuimille. Se määrää pakolliseksi matkustamisen selkä menosuuntaan kunnes lapsen ikä on 15 kk. Aton M i-Size soveltuu lapsille syntymästä lähtien, 45 cm - 75 cm pituisille (max. 13 kg). Turvakaukalossa on loistavia turvallisuusominaisuuksia kuten erillinen sivutörmäyssuoja ja korkeussäädettävä pääntuki integroidulla valjaidensäädöllä.

Ominaisuudet

 • M-Line Modular System.
 • 11-asentoinen, korkeussäädettävä pääntuki integroidulla valjaiden ohjauksella.
 • Integroitu L.S.P. System.
 • Irrotettava sisäosa.
 • Travel-System mahdollisuus.
 • Täyttää uuden eurooppalaisen ECE R129 turvaistuinstandardin vaatimukset asennettuna jalustalla.

Aton M i-Size Turvakaukalo sisältää irrotettavan sisäosan, joka mahdollistaa lähes makuusennon keskosille ja vastasyntyneille. Yhdessä L.S.P. System sivutörmäyssuojan ja energiaa vaimentavan kuoren kanssa taidokas turvallisuuskonsepti suojelee lasta. Korkeussäädettävä pääntuki, mukavasti pehmustetut valjaat ja XXL aurinkokuomu takaavat miellyttävän matkan.

M-Line Modular System

Kevyt turvakaukalo täyttää viimeisimmät turvallisuusvaatimukset ja täydentää "tuoteperheen" yhdessä Base M jalustan (lisävaruste, myydään erikseen) ja Sirona M2 i-Size turvaistuimen (lisävaruste, myydään erikseen) kanssa käyttäen vain yhtä jalustaa.Aina oikea korkeus

11-asentoinen korkeussäädettävä pääntuki

11-asentoinen korkeussäädettävä pääntuki oikean korkeuden ja parhaan turvallisuuden saavuttamiseksi. 11-asentoinen korkeussäädettävä pääntuki mahdollistaa istuimen kasvun lapsen mukana sekä erittäin pitkän käyttöalueen.

L.S.P. System

Linear Side-Impact-System sivutörmäyssuoja

Linear Side-Impact-Protection (L.S.P. System) antaa lisäsuojaa sivutörmäystilanteissa Linear Side-Impact-Protection-System (L.S.P.System) vähentää järjestelmällisesti sivutörmäyksen aiheuttamia voimia lineaarisesti muodostuvien reaktioiden sarjoissa sekä hartioiden-, että päänsuojassa. Samaan aikaan vartalon kineettinen energia, joka johtuu törmäyksestä, vaimenee erittäin aikaisessa vaiheessa ja pää on aktiivisesti suojattu turvallisessa asennossa.

Irrotettava istuimen sisäsäätölevy

Mahdollistaa oikean istuimen sisäkorkeuden (Ryhmä 1).

Lisätiedot
Valmistaja Cybex
Suositusikä 0 - 15 kk (i-Size, 45 - 75 cm/13 kg).
Materiaali Kangaspääliset konepestävät 30°C.
Paino 4.200000
Mitat 39 - 56,5 x 44 x 66 cm (K x L x S).
Takuuaika 24 kk.
Isofix-kiinnitys Kyllä (lisävarusteilla)
Istumasuunta Selkä menosuuntaan
Turvaistuin hyväksyntä Isofix-kiinnitys: i-Size ECE R129. Turvavyökiinnitys: ECE R44/04.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Cybex Aton M i-Size Turvakaukalo (Syntymä - 75cm)
Arviosi

TOIMITUSAIKA VARASTOTUOTTEILLE ON NOIN 2-5 ARKIPÄIVÄÄ.

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 50,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Voit myös noutaa tilauksesi Ruoholahden myymälästä.

TOIMITUSTAVAT

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä - Vaunu-aitta Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

MATKAHUOLLON LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä 5,00€

Toimitetaan lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, asiamiespisteeseen tai Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit ja monet muut yritykset). Saat viestin tai sähköpostin kun tilaus on noudettavissa. Lähetyksen kulkua vo seurata Matkahuollon verkkosivuilta.

MATKAHUOLLON KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Soveltuu täydellisesti suurimmille lähetyksille kuten esim. turvaistuimille, pinnasängyille tai lastenavunuille. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

POSTIN KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

 

 

Cybex by DJ Khaled erikoismallisto - Vaunu-aitta Bugaboo Lynx lastenvaunut - Vaunu-aittaCopyright © 2021 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab