Myymälä ja verkkokauppa - Asiantuntevaa palvelua vuodesta 1964 - Vaunu-aitasta saat kaiken mitä pienokaisesi tarvitsee

(09) 679 065
verkkokauppa@vaunuaitta.fi
 
 

Cybex Aton 5 Turvakaukalo 0-13kg

Kokoonpanon hinta: 0,00 €

Normaali hinta:

Viides sukupolvi menestyksekkäitä turvakaukaloita!

Jatkaen menestyksekkäiden edeltäjiensä mm. palkitun Aton 2 - ryhmän 0+ testivoittajan 6/2012 Stiftung Warentestin testissä - turvakaukaloiden sarjaa Aton 5 tuo uusia ominaisuuksia Aton -perheeseen.
CYAT5

* Vaaditut tiedot

 • Kuvaus
 • Ominaisuudet
 • Arvostelut
 • Toimitustavat

Aton 5 turvakaukalo

Viides sukupolvi menestyksekkäitä turvakaukaloita

Hyväksytty

 • Vastasyntyneestä - n. 12 kk:n ikään (0-13kg)
 • Ryhmä 0+, ECE44-04

Kiinnitys

 • Aton 5 -turvakaukalo - auton kolmipisteturvavöillä.
 • Aton 5 -turvakaukalo + Aton Base 2 -alusta (myydään erikseen) - alustan kiinnitys auton kolmipisteturvavyöllä.
 • Aton 5 -turvakaukalo + Aton Base 2-fix  -alusta (myydään erikseen) - alustan kiinnitys auton Isofix -kiinnikkeisiin.

 

Ominaisuudet

Jatkaen menestyksekkäiden edeltäjiensä mm. palkitun Aton 2 - ryhmän 0+ testivoittajan 6/2012 Stiftung Warentestin testissä - turvakaukaloiden sarjaa Aton 5 tuo uusia ominaisuuksia Aton -perheeseen.

 • Irrotettava sisätuki lepoasennon saamiseksi.
 •  8-asentoinen korkeussäädettävä pääntuki integroidulla valjaiden säädöllä.
 • Lineaarinen sivutörmäyssuoja (L.S.P. System).
 • Intergroitu, kokoontaitettava aurinkosuoja UVP50+ suojauksella.

Ainutlaatuiset turvallisuusominaisuudet kuten korkeussäädettävä pääntuki integroidulla valjaiden säädöllä, energiaa vaimentava kuori yhteistyössä kolaritesteissä kehitetyn L.S.P. -sivutörmäyssuojan kanssa, uudet mukavuusominaisuudet kuten iso XXL-aurinkokuomu tekevät tästä turvakaukalosta täydellisen vastasyntyneille ja keskosille. Uudet ominaisuudet mahdollistavat parhaan lepoasennon ja istuimen kulman sekä tukevat lapsen päätä ja niskaa. Hengitysvaikeuksien riski lapsen pään painuessa rinnalle on saatu merkittävästi alenemaan. Turvakaukaloa voidaan käyttää joko turvavyöllä kiinnitettynä tai lisävarusteena saatavalla jalustalla helpomman kiinnityksen saamiseksi.

 

Korkeussäädettävä pääntuki (8 asentoa)

Helppo käsiteltävyys ja täydellinen turvallisuus jotka kasvavat lapsen mukanana

8-asentoinen pääntuki integroituine valjaiden säätöineen ovat osa turvakaukalon optimaalista sivutörmäyssuojaa.

Valjaiden korkeus säätyy automaattisesti säädettäessä pääntuen korkeutta. Tämä helpottaa valjaiden lukitsemista ja avaamista ja oikeaa säätöä lapsen vartalolle. Y-valjaat on todettu turvallisiksi ja mukaviksi myös vastasyntyneillä. Pehmeä istuimenpienennin pääntuen yhteydessä voidaan myös asettaa tukemaan lapsen lantioita.

 

L.S.P. System

Lineaarinen sivutörmäyssuoja

Lineaarinen sivutörmäyssuoja (L.S.P. System) vaimentaa sivutörmäyksen voimia yhdessä iskuenergiaa vaimentavan rungon kanssa.

Kolarin ensimmäiset voimat suunnataan Lineaarisen sivutörmäyssuojan (L.S.P. System) ja sen ulosvedettävien tankojen ja rungon joustavien materiaalien sekä rakenteen avulla heti pois lapsesta. Näin tämä turvakaukalo antaa parhaan suojan lapselle.

 

Integroitu kaukalon syvyyssäätö

Tekee asennon mahdollisimman loivaksi ja antaa lisää tilaa.

Vauvan ja erityisesti vastasyntyneen niskalihakset ovat vielä kehittymättömät ja siksi on suuri riski, että vauvan pää painuu rinnalle, mikä saattaa aiheuttaa vakavia hengitysvaikeuksia tai jopa tukehtumisen.

Läheinen yhteistyö lastenlääkäreiden ja kätilöiden kanssa sekä lukemattomat testit ovat osoittaneet tarpeelliseksi kehittää oikean istuinkulman ja toiminnon, jolla saadaan mahdollisimman loiva, mutta turvallinen asento vauvalle. Riski tukehtumisesta on näin alentunut merkittävästi. Säätömekanismi antaa myös isommalle vauvalle enemmän tilaa ja mukavuutta.

 

CYBEX Travel System

tilaasäästävä matkustusratkaisu.

CYBEX turvakaukaloita voidaan vaivattomasti yhdistää travel systemiksi CYBEX tai useiden muiden valmistajien vaunuihin j rattaisiin. Yksinkertaisten adaptereiden avulla kaikki CYBEX turvakaukalot voidaan yhdistää käytännöllisiksi travel systemeiksi CYBEX malliston kanssa. Ne ovat myös yhteensopivia muiden tuotemerkkien rattaiden kanssa kuten esim. Bugaboo, Baby Jogger. CYBEX muodostaa kevyen, joustavan ja tilaasäästävän liikkumisratkaisun niin kaupunkeihin kuin matkoille ja antaa perheille uuden muodon liikkumiselle.

Lue lisää

Lisätiedot

Suositusikä 0 - 12 kk+ (Ryhmä 0+, 0-13 kg)
Materiaali Ei
Mitat 38-56 x 44 x 64 cm (K x L x S)
Paino 4.8000

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Cybex Aton 5 Turvakaukalo 0-13kg

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvosana

Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille! - Vaunu-aitta


Ilmainen toimitus!

 

Yli 50,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!


 

 

Lähellä-paketti Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon pakettipisteistä 5,00€


Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Voit seurata lähetyksen kulkua Matkahuollon verkkosivuilta: Lähetysseuranta.


Jakopaketti - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista. 

Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin.Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.


Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.
Tilauksen toimitusaika on pääsääntöisesti 1-3 arkipäivää. Voit myös noutaa tilauksesi myymälästä.Ehdotetut tuotteet

Liittyvät tuotteet