Cybex Anoris T i-Size Turvaistuin

Cybex Anoris T i-Size Turvaistuin

Alkaen 799,95 €
VALITSE VÄRI JA TARKISTA SAATAVUUS
Vain %1 jäljellä
Tuotenumero
CYATiS

TESTIMENESTYJÄ!

ADAC - Turvallisin koskaan, riippumattomassa ADAC -testissä 05/2022 korkeimmalla ”VERY GOOD” arvosanalla. Katso testi tästä. 

AUTOLIITTO - Turvaistuintesti, kevät 2022 arvosanalla "Erinomainen". Lue lisää: Autoliitto

REDDOT Winner 2022 -testivoittaja.

Matkustamisen uusi suunta. Kuvittele turvaistuin, jossa yhdistyvät kaikki kasvot menosuuntaan päin suunnatun istuimen mukavuudet ja turvatyynyteknlogia. Pidä katsekontakti lapseesi taustapeilin kautta tietäen, että CYBEX Anoris T i-Size -turvaistuin, pitää hänet turvassa ja joka kasvaa hänen mukanaan.

Matkustamisen uusi suunta

Kuvittele turvaistuin, jossa yhdistyvät kaikki kasvot menosuuntaan päin suunnatun istuimen mukavuudet ja turvatyynyteknlogia. Pidä katsekontakti lapseesi taustapeilin kautta tietäen, että CYBEX Anoris T i-Size -turvaistuin, pitää hänet turvassa ja joka kasvaa hänen mukanaan.

Hyväksytty

  • Yli 15 kk – n. 6 vuotta (ECE R-129/03, i-Size 76 - 115 cm/21kg)
  • Asennetaan auton ISOFIX -kiinnikkeisiin.
  • Voit tarkistaa yhteensopivuus autosi kanssa valmistajan sivuilta: cybex-online.com.

Vallankumouksellinen turvatyynyteknologia

Vuosien huolellinen tutkimus ja sadat testit tekevät Cyebx Anoris T i-Size -turvaistuimesta optimaalisen valinnan lapsesi turvaamiseen automatkalla. Se suojaa lapsesi herkkää päätä, kaulaa ja selkärankaa - aktivoituen välittömästi vain silloin, kun sitä tarvitset.

Käytännöllisyyttä ja mukavuutta kasvot menosuuntaan päin

Vaivaton vilkaisu taustapeilin kautta takapenkille on kaikki mitä tarvitset nähdäksesi lapsesi. Koe enemmän passiivista turvallisuutta ja mukavuutta – kasvot monosuuntaan päin suunnatulla turvaistuimella, joka tarjoaa helpon katsekontaktin ja riittävästi jalkatilaa.

Turvallisuutta ilman kompromisseja

Kasvot menosuuntaan päin asennettu turvaistuin, joka tarjoaa vertaansa vailla olevan turvallisuuden niin aktiivisen kuin passiivisen suojan suhteen.

Monipuolinen suojaus

Anoris T i-Size Turvaistuin suojaa lapsesi herkkää pään ja kaulan aluetta lineaarisella sivutörmäyssuojajärjestelmällä (Linear Side-impact Protection), joka absorboi törmäysvoimat turvaistuimen kuoren energiaa vaimentaviin materiaaleihin.

Intuitiivinen turvallisuus

Anoris T i-Size turvaistuimessa on yhdellä napsautuksella kiinnitettävä törmäyssuoja - varma ja saumaton tapa kiinnittää lapsesi istuimeen. Äärimäisen helppo käyttöönotto ja voit ajaa itsevarmasti matkaan tietäen, että lapsesi istuu turvallisesti tähän mennessä edistyneimmässä Cybex turvaistuimessa.

Suunniteltua mielenrauhaa

Kirkkaat ja selkeät LED-indikaattorit poistavat arvailun asennuksesta kertomalla, että turvaistuin on varmasti sekä oikein kiinnitetty ja valmis.

Lisätiedot
Valmistaja Cybex
Suositusikä Yli 15 kk – n. 6 vuotta (ECE R-129/03, i-Size 76 - 115 cm/21kg).
Paino 15.000000
Mitat 44 x 66,2 x 61,4 cm.
Takuuaika 24 kk.
Isofix Kyllä
Istumasuunta Kasvot menosuuntaan
Turvaistuin hyväksyntä i-Size ECE R-129/03.
Testit ADAC 05/2022: Testivoittaja, Turvallisin koskaan. Kokonaisarvosana 1.5 (”ERINOMAINEN”). AUTOLIITTO KEVÄT 2022: ”Erinomainen”. REDDOT: Winner 2022. REDDOT: Winner ’innovative product’ 2022.
Virtalähde 2 x CR17450 paristot (3V DC).
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Cybex Anoris T i-Size Turvaistuin
Arviosi

TOIMITUSAIKA VARASTOTUOTTEILLE ON NOIN 2-5 ARKIPÄIVÄÄ.

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 100,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Voit myös noutaa tilauksesi Ruoholahden myymälästä.

TOIMITUSTAVAT

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä - Vaunu-aitta Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

MATKAHUOLLON LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä 5,00€

Toimitetaan lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, asiamiespisteeseen tai Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit ja monet muut yritykset). Saat viestin tai sähköpostin kun tilaus on noudettavissa. Lähetyksen kulkua vo seurata Matkahuollon verkkosivuilta.

MATKAHUOLLON KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Soveltuu täydellisesti suurimmille lähetyksille kuten esim. turvaistuimille, pinnasängyille tai lastenavunuille. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

POSTIN KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

 

 

Lahjakortti ja muut ihanat lahjat lapselle - Vaunu-aitta Bugaboo Giraffe Tuoli - Vaunu-aittaCopyright © 2022 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab