Capidi Itkuhälytin

Alkaen 119,00 €
VALITSE VÄRI JA TARKISTA SAATAVUUS
Vain %1 jäljellä
Tuotenumero
CPBA

Käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen itkuhälytin

Uudenlainen itkuhälytin joka on yksinkertainen, kestävä ja turvallinen. Capidi-itkuhälyttimessä on vain muutama painike, sekä erittäin yksinkertaiset asetukset jotta itkuhälyttimen käyttöönotto on erittäin vaivatonta ja nopeaa.

Käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen itkuhälytin

Uudenlainen itkuhälytin joka on yksinkertainen, kestävä ja turvallinen. Capidi-itkuhälyttimessä on vain muutama painike, sekä erittäin yksinkertaiset asetukset jotta itkuhälyttimen käyttöönotto on erittäin vaivatonta ja nopeaa.

Ominaisuudet

  • Erittäin alhainen säteilytaso.
  • Jopa yli 100 tunnin valmiusaika.
  • Kantavauus jopa 800 metriä.
  • Toimii ilman häiriöitä, yksinkertaisella salatulla yhteydellä.
  • Lataus USB -laturin avulla, laturin muuntajassa yövalo.
  • Voidaan käyttää myös pakkasella, testattu jopa -20 ° C.
  • CE -merkitty.

Capidi Itkuhälyttimessä on pitkä kantama, pitkä valmiusaika sekä alhaisin säteilytaso markkinoilla olevista itkuhälyttimistä (vain 4% DECT-itkuhälyttimen säteilytasosta).

Capidi itkuhälyttimen valmiusaika on pitkä, jopa 109 tuntia. Kantavuus on loistava, ihanneolosuhteissa jopa 800 metriä, ja laite hälyttää mikäli se joutuu kantoalueen ulkopuolelle. Mikrofonin herkkyys sekä vastaanottimen äänenvoimakkuus ovat kummatkin säädettävissä. Capidin itkuhälyttimen toimivuus on testattu jopa -20 asteen lämpötilassa. Capidi itkuhälyttimessä on myös värinähälytys, mikä helpottaa hälytyksen huomaamista silloin jos laite kulkee mukana esimerkiksi taskussa.

Capidi Itkuhälytin ladataan kätevästi mukana tulevalla USB-laturin avulla. Laturin muutajassa on myös sisäänrakennettu yövalo, joten yksikköjen lautauksen lisäksi sitä voi myös käyttää lohduttavana ja turvallisuutta parantavana yövalona.

 

Lisätiedot
Valmistaja Capidi
Suositusikä 0 kk+.
Materiaali Muovi, elektroniikka.
Paino 0.500000
Mitat Yksiköt noin 9 x 2,5 cm.
Virtalähde Ladataan mukana tulevan USB-laturin avulla.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Capidi Itkuhälytin
Arviosi

TOIMITUSAIKA VARASTOTUOTTEILLE ON NOIN 2-5 ARKIPÄIVÄÄ.

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 100,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Voit myös noutaa tilauksesi Ruoholahden myymälästä.

TOIMITUSTAVAT

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä - Vaunu-aitta Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

MATKAHUOLLON LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä 5,00€

Toimitetaan lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, asiamiespisteeseen tai Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit ja monet muut yritykset). Saat viestin tai sähköpostin kun tilaus on noudettavissa. Lähetyksen kulkua vo seurata Matkahuollon verkkosivuilta.

MATKAHUOLLON KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Soveltuu täydellisesti suurimmille lähetyksille kuten esim. turvaistuimille, pinnasängyille tai lastenavunuille. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

POSTIN KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

 

 

Uusi Stokke Xplory X - Vaunu-aitta Uusi Bugaboo Fox3 - Vaunu-aittaCopyright © 2021 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab