Capidi Itkuhälytin

Alkaen 89,10 € Normaali hinta 99,00 €
VALITSE VÄRI JA TARKISTA SAATAVUUS
Tuotenumero
CPBA

Käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen itkuhälytin

Uudenlainen itkuhälytin joka on yksinkertainen, kestävä ja turvallinen. Capidi-itkuhälyttimessä on vain muutama painike, sekä erittäin yksinkertaiset asetukset jotta itkuhälyttimen käyttöönotto on erittäin vaivatonta ja nopeaa.

Käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen itkuhälytin

Uudenlainen itkuhälytin joka on yksinkertainen, kestävä ja turvallinen. Capidi-itkuhälyttimessä on vain muutama painike, sekä erittäin yksinkertaiset asetukset jotta itkuhälyttimen käyttöönotto on erittäin vaivatonta ja nopeaa.

Ominaisuudet

  • Erittäin alhainen säteilytaso.
  • Jopa yli 100 tunnin valmiusaika.
  • Kantavauus jopa 800 metriä.
  • Toimii ilman häiriöitä, yksinkertaisella salatulla yhteydellä.
  • Lataus USB -laturin avulla, laturin muuntajassa yövalo.
  • Voidaan käyttää myös pakkasella, testattu jopa -20 ° C.
  • CE -merkitty.

Capidi Itkuhälyttimessä on pitkä kantama, pitkä valmiusaika sekä alhaisin säteilytaso markkinoilla olevista itkuhälyttimistä (vain 4% DECT-itkuhälyttimen säteilytasosta).

Capidi itkuhälyttimen valmiusaika on pitkä, jopa 109 tuntia. Kantavuus on loistava, ihanneolosuhteissa jopa 800 metriä, ja laite hälyttää mikäli se joutuu kantoalueen ulkopuolelle. Mikrofonin herkkyys sekä vastaanottimen äänenvoimakkuus ovat kummatkin säädettävissä. Capidin itkuhälyttimen toimivuus on testattu jopa -20 asteen lämpötilassa. Capidi itkuhälyttimessä on myös värinähälytys, mikä helpottaa hälytyksen huomaamista silloin jos laite kulkee mukana esimerkiksi taskussa.

Capidi Itkuhälytin ladataan kätevästi mukana tulevalla USB-laturin avulla. Laturin muutajassa on myös sisäänrakennettu yövalo, joten yksikköjen lautauksen lisäksi sitä voi myös käyttää lohduttavana ja turvallisuutta parantavana yövalona.

 

Lisätiedot
Valmistaja Capidi
Suositusikä 0 kk+.
Materiaali Muovi, elektroniikka.
Paino 0.500000
Mitat Yksiköt noin 9 x 2,5 cm.
Virtalähde Ladataan mukana tulevan USB-laturin avulla.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Capidi Itkuhälytin
Arviosi

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 50,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Tilauksen toimitusaika on pääsääntöisesti 2-5 arkipäivää.

Voit myös noutaa tilauksesi myymälästä.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon pakettipisteistä 5,00€

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Voit seurata lähetyksen kulkua Matkahuollon verkkosivuilta: Lähetysseuranta.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin.Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

 

Elvie Sähkörintapumppu - Vaunu-aitta Silver Cross Dream - Turvallisin koskaan testattu turvakaukalo - Vaunu-aittaCopyright © 2020 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab