Bugaboo Turtle Air Wingbase Isofix alusta

Bugaboo Turtle Air Wingbase Isofix alusta

159,00 €
Tilapäisesti loppu. Tilataan varastoon.
Tuloarvio: 04.11.2020
Tuotenumero
C1281

Turvallisin ratkaisu sulavaa matkantekoa varten!

Bugaboo Turtle Air by Nuna turvakaukalo ja Wingbase isofix alusta tarjoaa täydellisen matkustusjärjestelmän, jonka avulla voit siirtyä sujuvasti ja saumattomasti autosta rattaisiin ja takaisin, vauvaa herättämättä.

Turvallisin ratkaisu sulavaa matkantekoa varten!

Bugaboo Turtle Air by Nuna turvakaukalo ja Wingbase isofix alusta tarjoaa täydellisen matkustusjärjestelmän, jonka avulla voit siirtyä sujuvasti ja saumattomasti autosta rattaisiin ja takaisin, vauvaa herättämättä. Ensimmäisestä matkasta kotiin sairaalasta, hauskoihin matkoihin ja jokapäiväisiin asiointeihin, Bugaboo Turle Air turvakaukalolla olette aina valmistautuneita kaikkeen.

Turtle Air Wingbase alustassa on automaattisesti aktivoituvat lisäsivutörmäyssuojat, jotka ponnahtavat ylös samalla kun kaukalo kiinnitetään alustaan. Nämä sivutörmäyssuojat ottavat vastaan mahdollisen sivutörmäyksen ensimmäisen iskun ja ohjaavat tömäyksen voimaa alustaan, vähentäen itse kaukaloon kohdistuvaa rasitusta.

Hyväksytty

  • Vastasyntyneestä - noin 15 kk (40-83 cm, 0-13kg) Ryhmä 0+. (Käytetään yhdessä Bugaboo Turtle Air turvakaukalon kanssa, myydään erikseen)
  • Kiinnitetään auton ISOFIX -kiinnikkeisiin.

Ominaisuudet

  • True lock™ alustakiinnitys taka nopean, yksinkertaisen ja turvallisen asennuksen.
  • Osoittimet kertovat oikeasta ja turvallisesta kiinnityksestä sekä vähentää väärinasennuksen mahdollisuutta.
  • Tukijalka vähentää vauvaan kohdistuvaa voimaa mahdollisessa törmäyksessä, absorboimalla ja levittämällä törmäysvoimaa.

Huom! Bugaboo Turtle turvakaukalo ei sisälly hintaan, myydään erikseen.

Lisätiedot
Valmistaja Bugaboo
Väri Musta
Suositusikä Syntymästä - n. 15 kk (40 - 83 cm/13 kg).
Materiaali Muovi, metalli.
Paino 6.780000
Takuuaika 24 kk.
Isofix-kiinnitys Kyllä
Istumasuunta Selkä menosuuntaan
Turvaistuin hyväksyntä i-Size ECE129.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Bugaboo Turtle Air Wingbase Isofix alusta
Arviosi

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 50,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Tilauksen toimitusaika on pääsääntöisesti 2-5 arkipäivää.

Voit myös noutaa tilauksesi myymälästä.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon pakettipisteistä 5,00€

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Voit seurata lähetyksen kulkua Matkahuollon verkkosivuilta: Lähetysseuranta.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin.Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

 

Owlet älyitkuhälytinjärjestelmä - Vaunu-aitta Silver Cross Dream - Turvallisin koskaan testattu turvakaukalo - Vaunu-aittaCopyright © 2020 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab