Asiantuntevaa palvelua vuodesta 1964 - Vaunu-aitasta saat kaiken mitä pienokaisesi tarvitsee

(09) 679 065
verkkokauppa@vaunuaitta.fi

    Instagram - Vaunu-aitta    Twitter - Vaunu-aitta
 
 
 

Bugaboo Donkey Weekender

Kokoonpanon hinta: 0,00 €

Normaali hinta:

 

Osta nyt, maksa toukokuun alussa - Vaunu-aitta

Bugaboon uusin rajoitetusti saatavilla oleva erikoismalli kantaa nimeä Bugaboo Donkey Weekender. Suunniteltu erityisesti vanhemmille jotka haluavat aina olla valmiita lähtemään seikkailulle. Mukava, muunneltava ja tyylikäs – Bugaboo Donkey Weekender on kuin sinun lempilaukkusi josta et koskaan halua päästää otetta; se tulee kertomaan tarinoita monista matkoistasi, läheltä ja kaukaa.

BUDOWE
Bugaboo Donkey 1 Weekender Mono Complete   +1 400,00 €

  Vain vähän varastossa

* Vaaditut tiedot

 • Kuvaus
 • Ominaisuudet
 • Arvostelut
 • Toimitustavat

SPORTY ELEGANCE FOR ALL LIFE’S JOURNEYS

Bugaboon uusin rajoitetusti saatavilla oleva erikoismalli kantaa nimeä Bugaboo Donkey Weekender.

Tämä muunneltava vaunumalli ei ole ainoastaan saanut täysin uuden elegantin ulkonäön, vaan se on myös varustettu erikoismallia varten räätälöidyllä sivulaukulla jota ilman et halua koskaan lähteä kotoa.

Suunniteltu erityisesti vanhemmille jotka haluavat aina olla valmiita lähtemään seikkailulle. Mukava, muunneltava ja tyylikäs – Bugaboo Donkey Weekender on kuin sinun lempilaukkusi josta et koskaan halua päästää otetta; se tulee kertomaan tarinoita monista matkoistasi, läheltä ja kaukaa.

Vaunukopan, laajennettavan kuomun ja tuulisuojan tumman siniharmaan värityksen vastakohtana - ovat sisäpinnat ja patja vuorattu ajattomalla vaaleanharmaalla tikatulla jersey -kankaalla. Alumiininvärinen runko, työntöaisan ja kantokahvan sekä kuomun ja sivulaukun yksityiskohdat kruunaavat kokonaisuuden tyylikkäässä konjakinsävyisessä nahkajäljitelmässä.


Mono - Duo - Mono

Muunneltava ratas joko yhdelle tai kahdelle lapselle sekä kaikille tarvittaville tavaroille.

Bugaboo Donkey voidaan helposti - kolmella napsautuksella  - muuntaa yhden lapsen rattaista (mono) kahden lapsen täysikokoiseksi tuplarattaaksi (duo) ja takaisin. Monipuolisten tavarakorien ansiosta, Bugaboo Donkey sopii ensimmäiselle lapselle, tai toiselle lapselle, molemmille tai kaksosille.

 

Mitä se tekee?

Laajenna tai kavenna kolmella napsautuksella. Yhden lapsen rattaista (mono) - kahden (duo) tai kaksosten (twin) rattaiksi ja takaisin.

Muunneltavat tavaratilat

Ostoksilla käyminen lasten kanssa ei ole koskaan ollut näin helppoa. Laajennettavassa sivutavarakorissa (tilavuus 18 - 22 litraa) voidaan kuljettaa jopa 5 kg painoisa tavaroita. Lajennettavan ala-tavarakorin (tilavuus 28 liraa) suurin sallittu kantavuus on 10 kg. Suuret tavarakorit - laajennettavissa oleva sivutavarakori sekä istuimen alla sijaitseva tavarakori - antavat liikkellä oleville vanhemille mahdollisuuden ottaa kaikki tarvittava mukaan.

Kasaus yhdessä osassa

Kasaus yhdessä osassa ja itsestään pystyssä pysyvä - tekee kasauksesta ja säilytyksestä lapsellisen helppoa. Kokoontaitettava yhdessä osassa sekä mono- että duo -kokoonpanolla - yhdellä tai kahdella istuimella, yhdellä tai kahdella vaunukopalla tai yhdellä istuimelle ja yhdellä vaunukopalla. Pysyy kasattuna pystyssä - nopeaa ja helppoa säilytystä varten.

5-pistevaljaat

Pehmustetut, turvalliset ja korkeussäädettävät valjaat sopivat täudellisesti kasvavalle lapselle.

Yhteensopiva yhdelle tai kahdelle turvakaukalolle

Autosta rattaisiin, napsauta vain kiinni! Yhteensopiva Maxi-Cosi turvakaukaloiden kanssa. Saatavilla:Adapterit yhdelle turvakaukalolle (mono- tai duo-rattaana). Adapterit kahdelle turvakaukalolle (käytetään ainoastaan twin -rattaana).

Moneen Maastoon

Suurien pyörien ansiosta on rattaiden ohjattavuus mainio niin vaikeakulkuisessa maastossa kuin kaupungin kapeilla kaduilla. 10" kääntyvät/lukittavat etupyörät ja 12" takapyörät tekevät rattaasta täydellisen erillaisiin olosuhteisiin. Kääntyvät etupyörät voidaan lukita kun liikutaan vaikeakulkuisessa maastossa. Ilmatäytteiset pyörät takaavat pehmeän ja sulavan matkanteon. Optimaalinen rengaspaine riippuu rattaiden kokonaispainosta (lapset ja tavarat) sekä alustasta jolla rattaita työnetään.

Kahdellä pyörällä

Antakaa hiekka ja lumi seikkailut alkaa! Nelipyöräisestä kaksipyöräiseksi hetkessä. Kskipyöräiset rattaat ovat helppo vetää itsesi takna kun liikut pehmeässä lumessa tai hiekassa. Voidaan käyttää mono- ja duo-kokoonpanossa. Suositellaan käytettäväksi istuma-asennossa ja istuin vanhempaan päin suunnattuna.

Käännettävät istuimet

Lapsesi mielialan mukaan - katsoen sinua tai maailmaa. Istuinosa voidaan irrottaa rungosta yhdellä kädellä ja kääntää niin että lapsi näkee joko sinut tai maailman.

Kallistettavat istuimet

Istuma-asento kun lapsi on hereillä, lepoasento kun väsyttää ja makuuasento nukkuessa. Kallistus katsoen sinua, 3 asentoa: makuuasento, lepoasento ja istuma-asento. Kallistus katsoen maailmaa, 2 asentoa: lepoasento ja istuma-asento.

Suojaa auringolta ja tuulelta

Laajennettava kuomu tarjoaa entistäkin paremman suojan!

Monipuolinen, osista koostuva järjestelmä

Soveltuu vastasyntyneestä taaperolle, ensimmäiset 6 kuukautta vaunukopalla joka muunnetaan istuinosaksi kun lapsi on hieman vanhempi. Yksi tai kaksi istuinosaa tai vaunukoppaa - kaikki on mahdollista. Istuinosa ja vaunukoppa voidaan myös käyttää itsenäisesti ilman runkoa.

 

MITÄ TARVITSET?


MONO: YHDELLE LAPSELLE

Tarvittavat osat:

 • Bugaboo Donkey 1 Weekender Mono Complete

Sisältää

 • Pohja (runko pyörillä, istuinosa/vaunukoppa -kehikko, kuomun kaaret, kantokahva, ala-tavarakori, vaunukoppa (täydellinen), istuinosan kankaat & sadesuoja)
 • Tekstiili-setti (kuomu & vaunukopan tuulisuoja)
 • Weekender sivulaukku

 

DUO: KAHDELLE ERI-IKÄISELLE LAPSELLE

Tarvittavat osat:

 • Bugaboo Donkey 1 Weekender Mono Complete
 • Bugaboo Donkey 2 Weekender Duo-laajennusosat

Sisältää

 • Pohja (runko pyörillä, istuinosa/vaunukoppa -kehikko, kuomun kaaret, kantokahva, ala-tavarakori, vaunukoppa (täydellinen), istuinosan kankaat & sadesuoja)
 • Tekstiili-setti (kuomu & vaunukopan tuulisuoja)
 • Weekender sivulaukku
 • Duo-laajennus (istuinosa/vaunukoppa -kehikko, kuomun kaaret, istuinosan kankaat, kantokahva & sadesuoja)
 • Kuomu

 

TWIN - KAHDELLE SAMANIKÄISELLE LAPSELLE

Tarvittavat osat:

 • Bugaboo Donkey 1 Weekender Mono Complete
 • Bugaboo Donkey 2 Weekender Duo-laajennusosat
 • Bugaboo Donkey 3 Weekender Twin-osat

Sisältää

 • Pohja (runko pyörillä, istuinosa/vaunukoppa -kehikko, kuomun kaaret, kantokahva, ala-tavarakori, vaunukoppa (täydellinen), istuinosan kankaat & sadesuoja)
 • Tekstiili-setti (kuomu & vaunukopan tuulisuoja)
 • Weekender sivulaukku
 • Duo-laajennus (istuinosa/vaunukoppa -kehikko, kuomun kaaret, istuinosan kankaat, kantokahva & sadesuoja)
 • Kuomu
 • Vaunukoppa-setti (vaunukopan kankaat, patja, vaunukopan pohja)

 

Bugaboo Donkey, tekniset tiedot

 • 10" kääntyvät/lukittavat etupyörät ja 12" takapyörät. Ilmatäytteiset.
 • Mitat kokoon taitettuna: 87 x 60 x 40 cm.
 • Leveys: Mono: 60 cm, Duo/Twin: 74 cm.
 • Paino: Mono: 13 kg, Duo/Twin: 15 kg.
 • Ala-tavarakori: tilavuus 28 litraa, suurin sallittu kantavuus 10 kg.
Lue lisää

Lisätiedot

Suositusikä 0 kk - 3 vuotta+ (enintään 17kg x 2)
Materiaali Alumiinirunko
Mitat Kokoon taitettuna, runko: 87 x 60 x 40 cm. Leveys 60/74 cm.
Paino 15.0000

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Bugaboo Donkey Weekender

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvosana

Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille! - Vaunu-aitta


Ilmainen toimitus!

 

Yli 100,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset SmartPOST Pakettiautomaatin tai Posti Economyn!Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 4,90€
Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin.Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. 

Kotiinkuljetus alk. 12,00€
Postin toimitus yritys- ja kotiosoitteeseen tai postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Tutustu vaihtoehtoihin täältä.
Tilauksen toimitusaika on pääsääntöisesti yksi - viisi (1-5) arkipäivää. Voit myös noutaa tilauksesi myymälästä.Liittyvät tuotteet