Bugaboo Donkey5 Mono Custom Yhdistelmävaunut

Bugaboo Donkey5 Mono Custom Yhdistelmävaunut

Alkaen 1 479,00 €

VALITSE VÄRI JA TARKISTA SAATAVUUS
Tuotenumero
BUDNKM

Muunneltava ratas joko yhdelle tai kahdelle lapselle sekä kaikille tarvittaville tavaroille.

Kompaktinkokoinen Bugaboo Donkey mahtuu täydellisesti perheenne elämään, asuntoon, autoon sekä myös standardinkokoisten oviaukkojen läpi – tämän lisäksi, kun aika koittaa, Bugaboo Donkey muuntuu lisäosilla kahden lapsen rattaaksi!

Lisää värivaihtoehtoja? Katso myös Donkey5 Complete valmispaketit.
Valitse tuotteen osat

* Pakolliset kentät

Sinun valintasi
Bugaboo Donkey5 Mono Custom Yhdistelmävaunut
Bugaboo Donkey5 Mono Custom Yhdistelmävaunut

Varastossa

1 479,00 €

Yhteenveto

  Muunneltava ratas joko yhdelle tai kahdelle lapselle sekä kaikille tarvittaville tavaroille.

  Kompaktinkokoinen Bugaboo Donkey mahtuu täydellisesti perheenne elämään, asuntoon, autoon sekä myös standardinkokoisten oviaukkojen läpi – tämän lisäksi, kun aika koittaa, Bugaboo Donkey muuntuu lisäosilla kahden lapsen rattaaksi!

  Suurin osa vanhemmuudesta vaatii sitä, että on valmistautunut lähes kaikkiin mahdollisiin tilanteisiin. Ja mitä suurempi perhe, sitä suuremmat vaatimukset ovat rattaiden suhteen. Bugaboo Donkey muuntuu perheenne tarpeiden mukaan ja kyytiin mahtuu kaikki mitä tarvitsette. Suurista ominaisuuksista huolimatta, kompaktinkokoinen Donkey mahtuu täydellisesti perheenne elämään, asuntoon, autoon sekä myös standardinkokoisten oviaukkojen läpi – tämän lisäksi, kun aika koittaa, Bugaboo Donkey muuntuu lisäosilla kahden lapsen rattaaksi!

  Huippusuosittu Bugaboo Donkey on kokenut päivityksen (02/2022) ja jo entuudestaan loistavia ominaisuuksia on hiottu huippuunsa, uudistuksia uudessa Donkey5 mallissa ovat m.m.:

  • Entistäkin helpompi taittaa kokoon uusien ergonomisten painikkeiden avulla sekä avaamisen yhteydessä painikkeita ei tarvitse käyttää.
  • Korkeammalle sijoitettu istuinosa, vaunukoppa ja sivulaukku, tuo pienokaisesi lähemmäksi sinua.
  • Uudistettu vaunukoppa jossa helposti avattava tuuletusaukko pitää pienen vauvan viileänä sallien ilman kiertää vapaasti, samalla tarjoten vauvalle paraatipaikan tutkailemaan maailman menoa.
  • Integroidut kiinnityspisteet Bugaboo Comfort+ seisomalaudalle sekä Bugaboo mukitelineelle.
  • Valjaat ovat entistäkin pehmeämmät ja mukavammat lapselle. Quick-click -valjaat ovat helppokäyttöiset ja voidaan avata yhdellä painalluksella sekä hihnat ovat kiinnitettävissä erikseen.
  • Vaunukopan tuulisuojan avaaminen ja sulkeminen tehty aiempaa helpommaksi.

  Pienempi kuin osaat kuvitellakaan

  Ainoastaan 60 cm leveä (Mono) ja kahden lapsen kokoonpanossa (Duo/Twin) on vain 74 cm leveä.  Lisää vielä Bugaboo Comfort+ -sisaruslauta (lisävaruste) ja huomaat kuljettavasi kolmea lasta ja kaikki ostokset samanaikaisesti – kaikki tämä kompaktimmassa paketissa kuin osasit kuvitellakaan!

  Vain kolmella napsautuksella, voit muuntaa ne yhden lapsen rattaista, kahden lapsen täysikokoiseksi tuplarattaaksi ja takaisin. Monipuolisten tavarakorien ansiosta, Bugaboo Donkey sopii ensimmäiselle lapselle, toiselle lapselle, molemmille tai kaksosille.

  Erittäin kevyt työntää ja ohjata

  Kuten kaikki Bugaboo rattaat, myös Donkey mallin suunnittelussa lähtökohtana on ollut luoda mahdollisimman kevyesti työnnettävät rattaat, loistavalla ohjattavuudella – huolimatta siitä kuljetatko mukana kaikki lapsesi (ja ostoksesi). Rattaat kulkevat sulavasti eteenpäin kaupunkien kaduilla ja ohjaus onnistuu vaivattomasti myös yhdellä kädellä, ja erittäin pienien kääntöympyrän ansiosta liikkuminen ahtaissa tiloissa tai tungoksessa käy käden käänteessä. Suurikokoiset, puhkeamattomat, vaahtomuovitäytteiset pyörät rullaavat sulavasti maastosta riippumatta tehden matkateosta mukavaa.

  Mukaan mahtuu kaikki ja vielä vähän enemmän

  Bugaboo Donkey rattaiden tavarankuljetusmahdollisuudet ovat loistavat, kiitos kahden erillisen tavarakorin. Mono mallissa kuljetat kätevässä sivutavarakorissa kaikki tärkeimmät tavarat aina käden ulottuvilla – Esteettömässä alatavarakorissa kuljetat kätevästi esim. kaikki ostokset ja muut tarvittavat. Kahden lapsen kanssa, Bugaboo Donkey Duo kuljettaa alatavarakorissa 10 kg edestä tavaroita sekä ratasistuimissa jopa 2 x 22 kg (kasvot menosuuntaan), täydellistä kasvaville lapsillesi!

  Ei kompromisseja laadusta, ulkonäöstä tai mukavuudesta, Bugaboo Donkey keskeiset ominaisuudet ovat:

  • Soveltuu vastasyntyneestä jopa 22 kg asti (kasvot menosuuntaan).
  • Laajennettava kuomu, jossa yhdistetty kurkistusluukku ja tuuletusaukko.
  • Vaunukopassa kurkistusluukku ja tuuletusaukko sekä kaksi ulkotaskua, jotka tarjoavat käytännöllistä lisäsäilytystilaa esim. avaimille tai matkapuhelimelle.
  • Kääntyvä etukaari/kantokahva.
  • Muistipainikkeet istuinosassa ja vaunukopassa helppoa irrotusta varten.
  • Korkealle sijoitettu (57 cm) istuinosan kallistus onnisuu helposti yhdellä kädellä.
  • Pehmustetut Quick-click -valjaat ovat helppokäyttöiset ja voidaan avata yhdellä painalluksella sekä hihnat ovat kiinnitettävissä erikseen.
  • Kasaus yhdessä osassa ja itsestään pystyssä pysyvä, tekee kasauksesta ja säilytyksestä erittäin helppoa.
  • Kaksipyörätoiminto, muunna rattaat nelipyöräisestä kaksipyöräiseksi hetkessä, jolloin ne ovat kevyet vetää pehmeässä hiekassa.
  • Kaikki kankaat ovat konepestävät.
  • Paino vain 13,9 kg.
  • Suurikokoiset puhkeamattomat pyörät, edessä kääntyvät/lukittavat 8,5” ja takana 12”.
  • Lisäsäilytystilaa sivutavarakorissa, suurin sallittu kantavuus 10 kg.
  • Suurikokoinen ja esteetön tavarakori, suurin sallittu kantavuus 10 kg ja tilavuus 30 l.
  • Yhteensopiva yhdelle tai kahdelle turvakaukalolle - Autosta rattaisiin, napsauta vain kiinni! Yhteensopiva Bugaboo Turtle, Maxi-Cosi ja Cybex turvakaukaloiden kanssa. (Lisävaruste, myydään erikseen).

  Suositusikä ja painorajat

  • Donkey Mono, selkä menosuuntaan: Vastasyntyneestä - n. 3 vuotta+ (suurin sallittu kantavuus 15 kg).
  • Donkey Mono, kasvot menosuuntaan: Vastasyntyneestä - n. 3 vuotta+ (suurin sallittu kantavuus 22 kg).
  • Donkey Duo/Twin: Vastasyntyneestä - n. 3 vuotta+ (suurin sallittu kantavuus 2 x 22 kg).
  • Alatavarakori, tilavuus 28 litraa, suurin sallittu kantavuus 10 kg.
  • Sivutavarakori, tilavuus 18 litraa, suurin sallittu kantavuus 10 kg.

  Mitat & Paino

  • Leveys: Mono: 60 cm, Duo/Twin: 74 cm.
  • Istuinosan/vaunukopan korkeus maasta 57 cm.
  • Leveys: turvakaukalon (myydään erikseen) kanssa: yhdellä turvakaukalolla: 84 cm, kahdella turvakaukalolla: enintään 96 cm.
  • Mitat kokoon taitettuna, yhdessä osassa: 52 x 60 x 90 cm.
  • Mitat kokoon taitettuna, istuinosa ja pyörät irrotettuna: 89 x 60 x 35 cm.
  • Paino: Mono: 13.9 kg, Duo/Twin: 15 kg.
  Lisätiedot
  Valmistaja Bugaboo
  Suositusikä Vastasyntyneestä - n. 3 vuotta+ (suurin sallittu kantavuus 22 kg, kts. tarkemmat rajoitukset tuotekuvauksesta).
  Materiaali Alumiinirunko.
  Paino 13.000000
  Mitat Mitat kokoon taitettuna: Yhdessä osassa: 52 x 60 x 90 cm. Istuinosa ja pyörät irrotettuna: 89 x 60 x 35 cm. Leveys: Mono: 60 cm, Duo/Twin: 74 cm.
  Takuuaika 24 kk + 24 kk (lisävuosi vaatii tuotteen rekisteröimisen valmistajan sivulla 3 kk sisällä ostopäivästä).
  Write Your Own Review
  Olet arvostelemassa:Bugaboo Donkey5 Mono Custom Yhdistelmävaunut
  Arviosi

  TOIMITUSAIKA VARASTOTUOTTEILLE ON NOIN 2-5 ARKIPÄIVÄÄ.

  ILMAINEN TOIMITUS!

  Yli 100,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

  Voit myös noutaa tilauksesi Ruoholahden myymälästä.

  TOIMITUSTAVAT

  LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä - Vaunu-aitta Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

  MATKAHUOLLON LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä 5,00€

  Toimitetaan lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, asiamiespisteeseen tai Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit ja monet muut yritykset). Saat viestin tai sähköpostin kun tilaus on noudettavissa. Lähetyksen kulkua vo seurata Matkahuollon verkkosivuilta.

  MATKAHUOLLON KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

  Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Soveltuu täydellisesti suurimmille lähetyksille kuten esim. turvaistuimille, pinnasängyille tai lastenavunuille. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

  Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

  POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

  Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

  POSTIN KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

  Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

   

   

  Lahjakortti ja muut ihanat lahjat lapselle - Vaunu-aitta Bugaboo Giraffe Tuoli - Vaunu-aitta  Copyright © 2022 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab