Bugaboo Donkey3 Duo Tuplavaunut

Bugaboo Donkey3 Duo Tuplavaunut

Alkaen 1 649,00 €

VALITSE VÄRI JA TARKISTA SAATAVUUS
Tuotekoodi
BUDNK3D

The stroller that grows with your family - Muunneltava ratas joko yhdelle tai kahdelle lapselle sekä kaikille tarvittaville tavaroille.

Suurin osa vanhemmuudesta vaatii sitä, että on valmistautunut lähes kaikkiin mahdollisiin tilanteisiin. Ja mitä suurempi perhe, sitä suuremmat vaatimukset ovat rattaiden suhteen. Bugaboo Donkey3 muuntuu perheenne tarpeiden mukaan ja kyytiin mahtuu kaikki mitä tarvitsette.

Valitse tuotteen osat

* Pakolliset kentät

Sinun valintasi
Bugaboo Donkey3 Duo Tuplavaunut
Bugaboo Donkey3 Duo Tuplavaunut

Varastossa

1 649,00 €

Yhteenveto

  The stroller that grows with your family - Muunneltava ratas joko yhdelle tai kahdelle lapselle sekä kaikille tarvittaville tavaroille.

  Suurin osa vanhemmuudesta vaatii sitä, että on valmistautunut lähes kaikkiin mahdollisiin tilanteisiin. Ja mitä suurempi perhe, sitä suuremmat vaatimukset ovat rattaiden suhteen. Bugaboo Donkey3 muuntuu perheenne tarpeiden mukaan ja kyytiin mahtuu kaikki mitä tarvitsette. Suurista ominaisuuksista huolimatta, kompaktinkokoinen Donkey3 mahtuu täydellisesti perheenne elämään, asuntoon, autoon sekä myös standardinkokoisten oviaukkojen läpi!

  Huippusuosittu Bugaboo Donkey2 on kokenut päivityksen ja jo entuudestaan loistavia ominaisuuksia on hiottu huippuunsa, uudistuksia uudessa Donkey3 mallissa ovat m.m.:

  • Uudistettu kuomu jossa yhdistetty kurkistusluukku ja tuuletusaukko – entistäkin monipuolisempi kuomu joka parantaa ilmanvaihtoa ja vahvistaa vauvasi ja sinun välistä ainutlaatuista suhdetta.
  • Entistäkin kevyemmät ja tyylikkäämmät pyörät – suurikoiset, puhkeamattomat pyörät rullaavat sulavasti alustasta riippumatta.
  • Uudistettu vaunukopan kangas kahdella ulkotaskulla – käytännöllistä lisäsäilytystilaa esim. avaimille tai matkapuhelimelle.
  • Päivitetty kantokahva – uudistuksen ansiosta kantokahva voidaan kääntää sivulle, jolloin lapsi on helpompi nostaa vaunuihin tai sieltä pois.
  • Lukuisia muita tyylikkäitä päivityksiä ulkonäköön – m.m. uusitut työntöaisanpäälliset, pyörien koristekapselit sekä muita esteettisiä päivityksiä jotka luovat yhtenäisen kokonaisuuden.

  Pienempi kuin osaat kuvitellakaan

  Bugaboo Donkey3 Mono sivulaukulla on ainoastaan 60 cm leveä, ja kahden lapsen kokoonpanossa Bugaboo Donkey3 Duo/Twin on vain 74 cm leveä. Lisää vielä Bugaboo Comfort+ -sisaruslauta (lisävaruste) ja huomaat kuljettavasi kolmea lasta ja kaikki ostokset samanaikaisesti – kaikki tämä kompaktimmassa paketissa kuin osasit arvaamaankaan!

  Bugaboo Donkey3 voidaan helposti - kolmella napsautuksella - muuntaa yhden lapsen rattaista (mono) kahden lapsen täysikokoiseksi tuplarattaaksi (duo/twin) ja takaisin. Monipuolisten tavarakorien ansiosta, Bugaboo Donkey3 sopii ensimmäiselle lapselle, tai toiselle lapselle, molemmille tai kaksosille.

  Erittäin kevyt työntää ja ohjata

  Kuten kaikki Bugaboo rattaat, myös Donkey3 mallin suunnittelussa lähtökohtana on ollut luoda mahdollisimman kevyesti työnnettävät rattaat, loistavalla ohjattavuudella – huolimatta siitä kuljetatko mukana kaikki lapsesi (ja ostoksesi). Rattaat kulkevat sulavasti eteenpäin kaupunkien kaduilla ja ohjaus onnistuu vaivattomasti myös yhdellä kädellä, ja erittäin pienien kääntöympyrän ansiosta liikkuminen ahtaissa tiloissa tai tungoksessa käy käden käänteessä. Suurikokoiset, puhkeamattomat, vaahtomuovitäytteiset pyörät rullaavat sulavasti maastosta riippumatta tehden matkateosta mukavaa.

  Mukaan mahtuu kaikki ja vielä vähän enemmän

  Bugaboo Donkey3 rattaiden tavarankuljetusmahdollisuudet ovat XXL-kokoluokkaa, kiitos kahden erillisen tavarakorin. Donkey3 Mono mallissa kuljetat kätevässä sivutavarakorissa kaikki tärkeimmät tavarat aina käden ulottuvilla, kantavuus 10 kg – Esteettömässä alatavarakorissa kuljetat kätevästi esim. kaikki ostokset, kantavuus 10 kg. Kahden lapsen kanssa, Bugaboo Donkey3 Duo kuljettaa alatavarakorissa 10 kg edestä tavaroita sekä ratasistuimissa jopa 2 x 22 kg (kasvot menosuuntaan), täydellistä kasvaville lapsillesi!

  Ei kompromisseja laadusta, ulkonäöstä tai mukavuudesta, Bugaboo Donkey3 keskeiset ominaisuudet ovat:

  • Soveltuu vastasyntyneestä jopa 22 kg asti (kasvot menosuuntaan).
  • Laajennettava kuomu, jossa yhdistetty kurkistusluukku ja tuuletusaukko.
  • Lisäsäilytystilaa 10 kg kantavuudella sivutavarakorissa.
  • Kääntyvä etukaari/kantokahva.
  • Vaunukopan, istuinosan ja kuomun kankaat sekä aisansuojien ja pyörien koristekapselit vaihdettavissa.
  • Vaunukopassa kaksi ulkotaskua, jotka tarjoavat käytännöllistä lisäsäilytystilaa esim. avaimille tai matkapuhelimelle.
  • Muistipainikkeet istuinosassa ja vaunukopassa helppoa irrotusta varten.
  • Istuinosan kallistus onnisuu yhdellä kädellä.
  • Kasaus yhdessä osassa ja itsestään pystyssä pysyvä, tekee kasauksesta ja säilytyksestä erittäin helppoa.
  • Kaksipyörätoiminto, muunna rattaat nelipyöräisestä kaksipyöräiseksi hetkessä, jolloin ne ovat kevyet vetää pehmeässä hiekassa.
  • Kaikki kankaat ovat konepestävät.
  • Paino vain 13,9 kg. Kaikki kankaat ovat konepestävät.
  • Suurikokoiset puhkeamattomat pyörät, edessä kääntyvät/lukittavat 8,5” ja takana 12”.
  • Suurikokoinen ja esteetön tavarakori, suurin sallittu kantavuus 10kg ja tilavuus 30 l.

  Yhteensopiva yhdelle tai kahdelle turvakaukalolle - Autosta rattaisiin, napsauta vain kiinni! Yhteensopiva Maxi-Cosi/Cybex turvakaukaloiden kanssa. (Lisävaruste, myydään erikseen).

  Suositusikä ja painorajat

  • Donkey3 Mono, selkä menosuuntaan: Vastasyntyneestä - n. 3 vuotta+ (suurin sallittu kantavuus 15 kg).
  • Donkey3 Mono, kasvot menosuuntaan: Vastasyntyneestä - n. 3 vuotta+ (suurin sallittu kantavuus 22 kg).
  • Donkey3 Duo/Twin: Vastasyntyneestä - n. 3 vuotta+ (suurin sallittu kantavuus 2 x 22 kg).
  • Alatavarakori, tilavuus 28 litraa, suurin sallittu kantavuus 10 kg.
  • Sivutavarakori, tilavuus 18 litraa, suurin sallittu kantavuus 10 kg.

  Mitat & Paino

  • Leveys: Mono: 60 cm, Duo/Twin: 74 cm.
  • Leveys: turvakaukalon (myydään erikseen) kanssa: yhdellä turvakaukalolla: 84 cm, kahdella turvakaukalolla: enintään 96 cm.
  • Mitat kokoon taitettuna, yhdessä osassa, mono: 52 x 60 x 93cm.
  • Mitat kokoon taitettuna, yhdessä osassa, duo/twin: 52 x 74 x 93cm.
  • Mitat kokoontaitettuna, runko: 91 x 60 x 24 cm.
  • Paino: Mono: 13.9 kg, Duo/Twin: 15 kg.

  HINTAAN SISÄLTYY

  Duo, Kahdelle eri-ikäsielle lapselle (yksi vaunukoppaa, kaksi istuinosaa)

  1 x RUNKORunko, vaunukopan/istuinosan kehikko, kuomunkaaret, etukaari, asian- ja etukaarensuojat, pyörät, koristekapselit, sadesuoja.

  1 x STYLE SET -KANKAATIstuinkankaat, vaunukopan kankaat, patja, tavarakori, sivutavarakori.

  1 x KUOMU – Kuomu

  1 x KUOMU - Kuomu

  1 x DUO-LAAJENNUSVaunukopan/istuinosan kehikko, kuomunkaaret, etukaari, sadesuoja.

  1 x DUO -KANKAAT - Istuinosan kankaat.

  Lisätiedot
  Valmistaja Bugaboo
  Suositusikä Vastasyntyneestä - n. 3 vuotta+ (suurin sallittu kantavuus 22 kg, kts. tarkemmat rajoitukset tuotekuvauksesta).
  Materiaali Alumiinirunko.
  Paino 15.000000
  Mitat Leveys: 74 cm. Mitat kokoon taitettuna (yhdessä osassa): 52 x 74 x 93cm. Mitat kokoontaitettuna (kompakti kasaus): 91 x 60 x 24 cm
  Takuuaika 24 kk + 12 kk (lisävuosi vaatii tuotteen rekisteröimisen valmistajan sivulla).
  Write Your Own Review
  Olet arvostelemassa:Bugaboo Donkey3 Duo Tuplavaunut
  Arviosi

  ILMAINEN TOIMITUS!

  Yli 50,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

  Tilauksen toimitusaika on pääsääntöisesti 1-3 arkipäivää.

  Voit myös noutaa tilauksesi myymälästä.

  Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

  LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon pakettipisteistä 5,00€

  Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Voit seurata lähetyksen kulkua Matkahuollon verkkosivuilta: Lähetysseuranta.

  Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

  KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

  Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

  Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

  POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

  Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin.Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

  Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

  KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

  Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

   

  Franck&Fisher - Vaunu-aitta Ajanvaraus vaunu- tai turvaistuinesittelyyn - Vaunu-aitta  Copyright © 2020 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab