Myymälä ja verkkokauppa - Asiantuntevaa palvelua vuodesta 1964 - Vaunu-aitasta saat kaiken mitä pienokaisesi tarvitsee

(09) 679 065
verkkokauppa@vaunuaitta.fi

    Instagram - Vaunu-aitta    Twitter - Vaunu-aitta
 
 
 

Bugaboo Cameleon3+ Yhdistelmävaunut

Kokoonpanon hinta: 0,00 €

Normaali hinta:

Muuttuvaisesta, kevyestä ja monipuolisesta sekä vertaansa vailla olevasta rattaasta esitellään nyt seuraava sukupolvi: Bugaboo Cameleon3. Uudessa Bugaboo Cameleon3 -mallissa löytyy kaikki tutut, verrattomat ominaisuudet kuin edeltäjässään, joiden lisäksi paranneltu helppukäyttöisyys ja toiminnallisuus yhdistyy raikkaaseen uuteen ulkonäköön.
bucaml3

* Vaaditut tiedot

 • Kuvaus
 • Ominaisuudet
 • Arvostelut
 • Toimitustavat

Aikakautemme rattaat. Entistäkin parempana.

Muuttuvaisesta, kevyestä ja monipuolisesta sekä vertaansa vailla olevasta rattaasta esitellään nyt seuraava sukupolvi: Bugaboo Cameleon3. Uudessa Bugaboo Cameleon3 -mallissa löytyy kaikki tutut, verrattomat ominaisuudet kuin edeltäjässään, joiden lisäksi paranneltu helppukäyttöisyys ja toiminnallisuus yhdistyy raikkaaseen uuteen ulkonäköön.

 

Aikakautemme rattaat

Innovatiivinen suunnittelu, laadukkaiden materiaalien käyttö sekä rajattomat mahdollisuudet yhdistellä lisävarusteita ja värejä ovat vain osa niitä ominaisuuksia joita vanhemmat ympäri maailman ovat ylistäneet. Kolmas sukupolvi tästä ikonisesta rattaasata on muuttunut entistäkin paremmaksi. Jatkuvasti kehittyvien näkemysten sekä käyttäjien kokemuuksiin perustuen, ovat Bugaboon suunnittelijat ja insinöörit uudelleen määrittäneet ja uudelleen suunnitelleet 90% rattaasta, joka alun perin julkaistiin vuonna 2005.

 

Entistäkin parempi

 • Uusi, raikas muotoilu

Kokonaisuutena entistäkin tukevampi ja tyylikkäämpi suunnittelu, virtaviivaiset vanteet ja mattamustat nivelosat jotka yhdistyvät sulavasti Bugaboon tuoteperheen tuttuun muotoiluun.

 • Yksinkertainen rungon avaus

Rungon avaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Nosta vain työntöaisa ylös yhdellä kädellä ja olet valmis lähtöön.

 • Kääntyvä kantokahva

Nosta lapsesi helposti vaunihin tai vaunuista pois uudistetun, kääntyvän kantokahvan ansiosta.

 • Kestävämpi

Liitoskohtien uudelleen suunniteltu rakenne ja 90% uusittuja osia tekevät rattaasta entistäkin tukevamman. Vaunukopan kasaus litteäksi on entistäkin helpompi, vaunut sa taitettua kompaktiin tilaan nopeasti ja ne ovat vaivaton säilyttää ja ottaa mukaan, menitpä minne tahansa. Tavarakoria on myös suurennettu, joten mukaan mahtuu varmasti kaikki tarpeellinen. Helppokäyttöisyyttä on paranneltu pyörien uusilla pika-lukituksilla, luontaisemmin toimivalla jarrulla sekä mukavutta pehmustetuilla ja säädettävillä valjailla.

Menitpä minne tahansa, miten tahansa, mukautuu monipuolinen Bugaboo Cameleon3 kaikkiin mahdollisiin tilateisiin yksinkertaisesti ja vaivattomasti. Koska Cameleon3 soveltuu vastasyntyneelle ja taaperolle, on se ainoa ratas jonka sinä - ja lapsesi - tulette ikinä tarvitsemaan.

 

Ominaisuudet

Ainutlaatuinen 3-in-1 suunnittelun ansiosta runkoon voidaan kiinnittää auton turvakaukalon, käännettävän vaunukopan sekä käännettävän ratasosan. Ratasosan kääntäminen onnistuu vaivattomasti yhdellä painaluksella jolloin lapsi voi matkustaa joka kasvot- tai selkämenosuuntaan. Ei enää nuokkumista rattaissa, kolmeen asentoon säätyvä ratasosa takaa mukavan matkustusasennon vauvalle tai taaperolle. Istuma-asento, lepoasento ja makuuasento.

Kääntyvän kantokahvan ansiosta nostat lapsesi helposti vaunuihin tai vaunista pois.

Kun vauva ei ole vanhempiensa sylissä, on vastasyntyneen parasta olla tasaisella alustalla makuuasennossa. Runkoon kiinnitettynä tai vapaasti lattialla, vaunukoppa tarjoaa turvallisen, mukavan ja kotoisan nukkumapaikan missä ikinä olettekin.iVaunukopan kasaus litteäksi on entistäkin helpompi, vaunut sa taitettua kompaktiin tilaan nopeasti ja ne ovat vaivaton säilyttää ja ottaa mukaan.

Pienet pyörät edessä, Isot pyörät edessä tai kahdella pyörällä

Pienet kääntyvät etupyörät tekevät ahtaissa tiloissa liikumisesta erittäin helppoa ja 360° käännökset onnistuvat kätevästi yhdellä kädellä. Kun edessäsi on eräpolku, soratie tai muuten vaikeakulkuinen maasto, käännä vain työntöaisa toiselle puolelle ja kulje isot pyörät edellä. Kun muunnat Bugaboo Cameleon3 nelipyöräisestä kaksipyöräiseksi liikut vaivattomasti niin pehmeällä hiekalla kuin lumellakin.

Työntöaisa ja heittoaisa

Yhdet vaunut sopivat kaikenpituisille työntäjille korkeussäädettävän työntöaisan ansiosta.Kätevän heittoaisan ansiosta vaihdat kulkusuuntaa nopeasti ja vaivattomasti. Työntöaisa saadaan myös hetkellisesti pois teiltä pienissä tiloissa kuten esim. hississä.

Runko

Helppo, osissa kasaan menevä ratas joka puretaan kahteen kevytrakenteiseen osaan, jolloin se saadaan mahtumaan auton tavaratilaan tai komeroon. Liitoskohtien uudelleen suunniteltu rakenne ja 90% uusittuja osia tekevät uudesta Cameleon3 rattaasta entistäkin tukevamman.

Travel system

Aina valmiina, minne ikinä menetkin. Adapterilla kiinnität Maxi-Cosin, Britaxin tai Recaron turvakaukalot Bugaboo Cameleon3 runkoon. Adapterit ja turvakaukalot myydään erikseen.

Laajennettava kuomu

Tarjoaa entistäkin paremman suojan.

 

Tekniset tiedot

Suositusikä/-paino

 • Vastasyntyneestä - noin 3vuotta+
 • Suurin sallittu kuormitus 17 kg

Materiaalit

 • Kaikki kankaat ovat konepestäviä.

Mitat ja paino

 • Mitat kokoontaitettuna (pyörät irrotettuna) P x L x K : 90 x 60 x 31 cm
 • Leveys: 60 cm
 • Paino (runko, pyörät, istuin): n. 9,6 kg
 • Tavaratilan tilavuus: 24 l
Lue lisää

Lisätiedot

Suositusikä 0 kk - 3 vuotta+ (enintään 17kg)
Materiaali Alumiinirunko
Mitat Kokoontaitettuna (pyörät irrotettuna): 90 x 60 x 31 cm, Leveys 60 cm
Paino 9.7000

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Bugaboo Cameleon3+ Yhdistelmävaunut

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvosana

Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille! - Vaunu-aitta


Ilmainen toimitus!

 

Yli 100,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset SmartPOST Pakettiautomaatin tai Posti Economyn!Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 4,90€
Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin.Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. 

Kotiinkuljetus alk. 12,00€
Postin toimitus yritys- ja kotiosoitteeseen tai postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Tutustu vaihtoehtoihin täältä.
Tilauksen toimitusaika on pääsääntöisesti yksi - viisi (1-5) arkipäivää. Voit myös noutaa tilauksesi myymälästä.Ehdotetut tuotteet

Liittyvät tuotteet