Bugaboo Cameleon3 Plus Yhdistelmävaunut

Bugaboo Cameleon3 Plus Yhdistelmävaunut

Alkaen 1 059,00 €

VALITSE VÄRI JA TARKISTA SAATAVUUS
Tuotekoodi
BUC3P
Uudessa Bugaboo Cameleon3 Plus -mallissa löytyy kaikki tutut, verrattomat ominaisuudet kuin edeltäjässään, joiden lisäksi paranneltu helppokäyttöisyys ja toiminnallisuus yhdistyy raikkaaseen uuteen ulkonäköön ja paranneltuun tavarakoriin.
Valitse tuotteen osat

* Pakolliset kentät

Sinun valintasi
Bugaboo Cameleon3 Plus Yhdistelmävaunut
Bugaboo Cameleon3 Plus Yhdistelmävaunut

Varastossa

1 059,00 €

Yhteenveto

  Aikakautemme rattaat. Entistäkin parempana.

  Muuntuvainen, kevyt ja monipuolinen: Bugaboo Cameleon3 Plus. Uudessa Bugaboo Cameleon3 Plus -mallissa löytyy kaikki tutut, verrattomat ominaisuudet kuin edeltäjässään, joiden lisäksi paranneltu helppokäyttöisyys ja toiminnallisuus yhdistyy raikkaaseen uuteen ulkonäköön ja paranneltuun tavarakoriin.

  Keskeiset ominaisuudet

  • Vaunukoppa muuntuu istuimeksi pienokaisen kasvaessa.
  • Heittoaisa-ominaisuuden ansiosta, työntöaisa voidaan helposti kääntää toiselle puolelle ja työntää rattaita isot pyörät edessä, jolloin myös huonossa maastossa liikkuminen on helppoa.
  • Vaivattomasti käännettä istuinosan, lapsesi voi matkustaa kasvot sinua tai maailmaa katsoen.
  • Pienet kääntyvät/lukittavat etupyörät tekevät liikkumisesta ahtaissa tiloissa erittäin vaivatonta.
  • Bugaboo Cameleon3 Plus runkoon voidaan kiinnittää useita eri turvakaukalo merkkejä (kiinnitys adapterilla, lisävaruste).

  Aikakautemme rattaat

  Innovatiivinen suunnittelu, laadukkaiden materiaalien käyttö sekä rajattomat mahdollisuudet yhdistellä lisävarusteita ja värejä ovat vain osa niitä ominaisuuksia joita vanhemmat ympäri maailman ovat ylistäneet. Kolmas sukupolvi tästä ikonisesta rattaasta on muuttunut entistäkin paremmaksi. Jatkuvasti kehittyvien näkemysten sekä käyttäjien kokemuksiin perustuen, ovat Bugaboon suunnittelijat ja insinöörit uudelleen määrittäneet ja uudelleen suunnitelleet 90% rattaasta, joka alun perin julkaistiin vuonna 2005.

  Entistäkin parempi

  • Uudelleen suunniteltu tavarakori

  Uudelleen suunniteltu tavarakori on tehty entistä esteettömäksi, niin vaunukopan kuin istuinosan kanssa käytettäessä.

  • Uusi, raikas muotoilu

  Kokonaisuutena entistäkin tukevampi ja tyylikkäämpi suunnittelu, virtaviivaiset vanteet ja mattamustat nivelosat jotka yhdistyvät sulavasti Bugaboon tuoteperheen tuttuun muotoiluun.

  • Yksinkertainen rungon avaus

  Rungon avaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Nosta vain työntöaisa ylös yhdellä kädellä ja olet valmis lähtöön.

  • Kääntyvä kantokahva

  Nosta lapsesi helposti vaunihin tai vaunuista pois uudistetun, kääntyvän kantokahvan ansiosta.

  • Kestävämpi

  Liitoskohtien uudelleen suunniteltu rakenne ja 90% uusittuja osia tekevät rattaasta entistäkin tukevamman. Vaunukopan kasaus litteäksi on entistäkin helpompi, vaunut sa taitettua kompaktiin tilaan nopeasti ja ne ovat vaivaton säilyttää ja ottaa mukaan, menitpä minne tahansa. Tavarakoria on myös suurennettu, joten mukaan mahtuu varmasti kaikki tarpeellinen. Helppokäyttöisyyttä on paranneltu pyörien uusilla pika-lukituksilla, luontaisemmin toimivalla jarrulla sekä mukavuutta pehmustetuilla ja säädettävillä valjailla.

  Menitpä minne tahansa, miten tahansa, mukautuu monipuolinen Bugaboo Cameleon3 kaikkiin mahdollisiin tilateisiin yksinkertaisesti ja vaivattomasti. Koska Cameleon3 soveltuu vastasyntyneelle ja taaperolle, on se ainoa ratas jonka sinä - ja lapsesi - tulette ikinä tarvitsemaan.

  Ominaisuudet

  Ainutlaatuinen 3-in-1 suunnittelun ansiosta runkoon voidaan kiinnittää auton turvakaukalon, käännettävän vaunukopan sekä käännettävän ratasosan. Ratasosan kääntäminen onnistuu vaivattomasti yhdellä painaluksella jolloin lapsi voi matkustaa joka kasvot- tai selkämenosuuntaan. Ei enää nuokkumista rattaissa, kolmeen asentoon säätyvä ratasosa takaa mukavan matkustusasennon vauvalle tai taaperolle. Istuma-asento, lepoasento ja makuuasento.

  Kääntyvän kantokahvan ansiosta nostat lapsesi helposti vaunuihin tai vaunuista pois.

  Kun vauva ei ole vanhempiensa sylissä, on vastasyntyneen parasta olla tasaisella alustalla makuuasennossa. Runkoon kiinnitettynä tai vapaasti lattialla, vaunukoppa tarjoaa turvallisen, mukavan ja kotoisan nukkumapaikan missä ikinä olettekin. Vaunukopan kasaus litteäksi on entistäkin helpompi, vaunut saa taitettua kompaktiin tilaan nopeasti ja ne ovat vaivaton säilyttää ja ottaa mukaan.

  Pienet pyörät edessä, Isot pyörät edessä tai kahdella pyörällä

  Pienet kääntyvät etupyörät tekevät ahtaissa tiloissa liikkumisesta erittäin helppoa ja 360° käännökset onnistuvat kätevästi yhdellä kädellä. Kun edessäsi on eräpolku, soratie tai muuten vaikeakulkuinen maasto, käännä vain työntöaisa toiselle puolelle ja kulje isot pyörät edellä. Kun muunnat Bugaboo Cameleon3 nelipyöräisestä kaksipyöräiseksi liikut vaivattomasti niin pehmeällä hiekalla kuin lumellakin.

  Työntöaisa ja heittoaisa

  Yhdet vaunut sopivat kaikenpituisille työntäjille korkeussäädettävän työntöaisan ansiosta. Kätevän heittoaisan ansiosta vaihdat kulkusuuntaa nopeasti ja vaivattomasti. Työntöaisa saadaan myös hetkellisesti pois teiltä pienissä tiloissa kuten esim. hississä.

  Runko

  Helppo, osissa kasaan menevä ratas joka puretaan kahteen kevytrakenteiseen osaan, jolloin se saadaan mahtumaan auton tavaratilaan tai komeroon. Liitoskohtien uudelleen suunniteltu rakenne ja 90% uusittuja osia tekevät uudesta Cameleon3 rattaasta entistäkin tukevamman.

  Travel system

  Aina valmiina, minne ikinä menetkin. Adapterilla kiinnität Maxi-Cosin, Britaxin tai Recaron turvakaukalot Bugaboo Cameleon3 runkoon. Adapterit ja turvakaukalot myydään erikseen.

  Laajennettava kuomu

  Tarjoaa entistäkin paremman suojan.

  Tekniset tiedot

  Suositusikä/-paino

  • Vastasyntyneestä - noin 3vuotta+
  • Suurin sallittu kuormitus 17 kg

  Materiaalit

  • Kaikki kankaat ovat konepestäviä.

  Mitat ja paino

  • Mitat kokoontaitettuna (pyörät irrotettuna) P x L x K : 90 x 60 x 31 cm
  • Leveys: 60 cm
  • Paino (runko, pyörät, istuin): n. 9,6 kg
  • Tavaratilan tilavuus: 24 l

   

  Lisätiedot
  Valmistaja Bugaboo
  Suositusikä 0 kk - 3 vuotta+ (enintään 17kg).
  Materiaali Alumiinirunko.
  Paino 9.7000
  Mitat Kokoontaitettuna (pyörät irrotettuna): 90 x 60 x 31 cm, Leveys 60 cm
  Takuuaika 24 kk.
  Write Your Own Review
  Olet arvostelemassa:Bugaboo Cameleon3 Plus Yhdistelmävaunut
  Arviosi

  ILMAINEN TOIMITUS!

  Yli 50,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

  Tilauksen toimitusaika on pääsääntöisesti 1-3 arkipäivää.

  Voit myös noutaa tilauksesi myymälästä.

  Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

  LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon pakettipisteistä 5,00€

  Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Voit seurata lähetyksen kulkua Matkahuollon verkkosivuilta: Lähetysseuranta.

  Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

  JAKOPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

  Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

  Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

  POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

  Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin.Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

  Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

  KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

  Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

  Syyskussa toimitusmaksu 0€! - Vaunu-aitta Ajanvaraus vaunu- tai turvaistuinesittelyyn - Vaunu-aitta  Copyright 2019 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab