Bugaboo Cameleon3 Plus Complete Yhdistelmävaunut

Bugaboo Cameleon3 Plus Complete Yhdistelmävaunut

Alkaen 829,00 €
VALITSE VÄRI JA TARKISTA SAATAVUUS
Vain %1 jäljellä
Tuotenumero
BUC3PCML
Ikonisesta Bugaboo Cameleon3 Plus -mallissa löytyy kaikki tutut, verrattomat ominaisuudet kuin edeltäjässään, joiden lisäksi paranneltu helppokäyttöisyys ja toiminnallisuus yhdistyy raikkaaseen uuteen ulkonäköön ja paranneltuun tavarakoriin.

Aikakautemme rattaat. Entistäkin parempana.

Muuntuvainen, kevyt ja monipuolinen: Bugaboo Cameleon3 Plus. Uudessa Bugaboo Cameleon3 Plus -mallissa löytyy kaikki tutut, verrattomat ominaisuudet kuin edeltäjässään, joiden lisäksi paranneltu helppokäyttöisyys ja toiminnallisuus yhdistyy raikkaaseen uuteen ulkonäköön ja paranneltuun tavarakoriin.

Keskeiset ominaisuudet

 • Vaunukoppa muuntuu istuimeksi pienokaisen kasvaessa.
 • Heittoaisa-ominaisuuden ansiosta, työntöaisa voidaan helposti kääntää toiselle puolelle ja työntää rattaita isot pyörät edessä, jolloin myös huonossa maastossa liikkuminen on helppoa.
 • Vaivattomasti käännettä istuinosan, lapsesi voi matkustaa kasvot sinua tai maailmaa katsoen.
 • Pienet kääntyvät/lukittavat etupyörät tekevät liikkumisesta ahtaissa tiloissa erittäin vaivatonta.
 • Bugaboo Cameleon3 Plus runkoon voidaan kiinnittää useita eri turvakaukalo merkkejä (kiinnitys adapterilla, lisävaruste).

Aikakautemme rattaat

Innovatiivinen suunnittelu, laadukkaiden materiaalien käyttö sekä rajattomat mahdollisuudet yhdistellä lisävarusteita ja värejä ovat vain osa niitä ominaisuuksia joita vanhemmat ympäri maailman ovat ylistäneet. Kolmas sukupolvi tästä ikonisesta rattaasta on muuttunut entistäkin paremmaksi. Jatkuvasti kehittyvien näkemysten sekä käyttäjien kokemuksiin perustuen, ovat Bugaboon suunnittelijat ja insinöörit uudelleen määrittäneet ja uudelleen suunnitelleet 90% rattaasta, joka alun perin julkaistiin vuonna 2005.

Entistäkin parempi

 • Uudelleen suunniteltu tavarakori

Uudelleen suunniteltu tavarakori on tehty entistä esteettömäksi, niin vaunukopan kuin istuinosan kanssa käytettäessä.

 • Uusi, raikas muotoilu

Kokonaisuutena entistäkin tukevampi ja tyylikkäämpi suunnittelu, virtaviivaiset vanteet ja mattamustat nivelosat jotka yhdistyvät sulavasti Bugaboon tuoteperheen tuttuun muotoiluun.

 • Yksinkertainen rungon avaus

Rungon avaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Nosta vain työntöaisa ylös yhdellä kädellä ja olet valmis lähtöön.

 • Kääntyvä kantokahva

Nosta lapsesi helposti vaunihin tai vaunuista pois uudistetun, kääntyvän kantokahvan ansiosta.

 • Kestävämpi

Liitoskohtien uudelleen suunniteltu rakenne ja 90% uusittuja osia tekevät rattaasta entistäkin tukevamman. Vaunukopan kasaus litteäksi on entistäkin helpompi, vaunut sa taitettua kompaktiin tilaan nopeasti ja ne ovat vaivaton säilyttää ja ottaa mukaan, menitpä minne tahansa. Tavarakoria on myös suurennettu, joten mukaan mahtuu varmasti kaikki tarpeellinen. Helppokäyttöisyyttä on paranneltu pyörien uusilla pika-lukituksilla, luontaisemmin toimivalla jarrulla sekä mukavuutta pehmustetuilla ja säädettävillä valjailla.

Menitpä minne tahansa, miten tahansa, mukautuu monipuolinen Bugaboo Cameleon3 kaikkiin mahdollisiin tilateisiin yksinkertaisesti ja vaivattomasti. Koska Cameleon3 soveltuu vastasyntyneelle ja taaperolle, on se ainoa ratas jonka sinä - ja lapsesi - tulette ikinä tarvitsemaan.

Ominaisuudet

Ainutlaatuinen 3-in-1 suunnittelun ansiosta runkoon voidaan kiinnittää auton turvakaukalon, käännettävän vaunukopan sekä käännettävän ratasosan. Ratasosan kääntäminen onnistuu vaivattomasti yhdellä painaluksella jolloin lapsi voi matkustaa joka kasvot- tai selkämenosuuntaan. Ei enää nuokkumista rattaissa, kolmeen asentoon säätyvä ratasosa takaa mukavan matkustusasennon vauvalle tai taaperolle. Istuma-asento, lepoasento ja makuuasento.

Kääntyvän kantokahvan ansiosta nostat lapsesi helposti vaunuihin tai vaunuista pois.

Kun vauva ei ole vanhempiensa sylissä, on vastasyntyneen parasta olla tasaisella alustalla makuuasennossa. Runkoon kiinnitettynä tai vapaasti lattialla, vaunukoppa tarjoaa turvallisen, mukavan ja kotoisan nukkumapaikan missä ikinä olettekin. Vaunukopan kasaus litteäksi on entistäkin helpompi, vaunut saa taitettua kompaktiin tilaan nopeasti ja ne ovat vaivaton säilyttää ja ottaa mukaan.

Pienet pyörät edessä, Isot pyörät edessä tai kahdella pyörällä

Pienet kääntyvät etupyörät tekevät ahtaissa tiloissa liikkumisesta erittäin helppoa ja 360° käännökset onnistuvat kätevästi yhdellä kädellä. Kun edessäsi on eräpolku, soratie tai muuten vaikeakulkuinen maasto, käännä vain työntöaisa toiselle puolelle ja kulje isot pyörät edellä. Kun muunnat Bugaboo Cameleon3 nelipyöräisestä kaksipyöräiseksi liikut vaivattomasti niin pehmeällä hiekalla kuin lumellakin.

Työntöaisa ja heittoaisa

Yhdet vaunut sopivat kaikenpituisille työntäjille korkeussäädettävän työntöaisan ansiosta. Kätevän heittoaisan ansiosta vaihdat kulkusuuntaa nopeasti ja vaivattomasti. Työntöaisa saadaan myös hetkellisesti pois teiltä pienissä tiloissa kuten esim. hississä.

Runko

Helppo, osissa kasaan menevä ratas joka puretaan kahteen kevytrakenteiseen osaan, jolloin se saadaan mahtumaan auton tavaratilaan tai komeroon. Liitoskohtien uudelleen suunniteltu rakenne ja 90% uusittuja osia tekevät uudesta Cameleon3 rattaasta entistäkin tukevamman.

Travel system

Aina valmiina, minne ikinä menetkin. Adapterilla kiinnität Maxi-Cosin, Britaxin tai Recaron turvakaukalot Bugaboo Cameleon3 runkoon. Adapterit ja turvakaukalot myydään erikseen.

Laajennettava kuomu

Tarjoaa entistäkin paremman suojan.

Tekniset tiedot

Suositusikä/-paino

 • Vastasyntyneestä - noin 3vuotta+
 • Suurin sallittu kuormitus 17 kg

Materiaalit

 • Kaikki kankaat ovat konepestäviä.

Mitat ja paino

 • Mitat kokoontaitettuna (pyörät irrotettuna) P x L x K : 90 x 60 x 31 cm
 • Leveys: 60 cm
 • Paino (runko, pyörät, istuin): n. 9,6 kg
 • Tavaratilan tilavuus: 24 l
Lisätiedot
Valmistaja Bugaboo
Suositusikä 0 kk - 3 vuotta+ (enintään 17kg).
Materiaali Alumiinirunko.
Paino 9.700000
Mitat Kokoontaitettuna (pyörät irrotettuna): 90 x 60 x 31 cm, Leveys 60 cm
Takuuaika 24 kk + 12 kk (lisävuosi vaatii tuotteen rekisteröimisen valmistajan sivulla).
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Bugaboo Cameleon3 Plus Complete Yhdistelmävaunut
Arviosi

TOIMITUSAIKA VARASTOTUOTTEILLE ON NOIN 2-5 ARKIPÄIVÄÄ.

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 100,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Voit myös noutaa tilauksesi Ruoholahden myymälästä.

TOIMITUSTAVAT

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä - Vaunu-aitta Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

MATKAHUOLLON LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä 5,00€

Toimitetaan lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, asiamiespisteeseen tai Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit ja monet muut yritykset). Saat viestin tai sähköpostin kun tilaus on noudettavissa. Lähetyksen kulkua vo seurata Matkahuollon verkkosivuilta.

MATKAHUOLLON KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Soveltuu täydellisesti suurimmille lähetyksille kuten esim. turvaistuimille, pinnasängyille tai lastenavunuille. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

POSTIN KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

 

 

Lahjakortti ja muut ihanat lahjat lapselle - Vaunu-aitta Cybex Mios lasterattaat - Vaunu-aittaCopyright © 2022 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab