Britax Trifix2 i-Size Turvaistuin (76-105cm)

Britax Trifix2 i-Size Turvaistuin (76-105cm)

Alkaen 399,00 €
VALITSE VÄRI JA TARKISTA SAATAVUUS
Tuotekoodi
BXTFS
TRIFIX2 i-SIZE sai ADAC-testistä (ADAC Motorwelt 06/2018) luokituksen ”HYVÄ” ja arvosanan 2,1. Täydellisesti 76 – 105 cm pituiselle lapsellesi muokattu TRIFIX2 i-SIZE on hyvä vaihtoehto kaukalon jälkeen.

Kattava suoja pienokaisellesi

Täydellisesti 76 – 105 cm pituiselle lapsellesi muokattu TRIFIX2 i-SIZE on hyvä vaihtoehto kaukalon jälkeen.

Hyväksytty

  • 15 kk - 4 vuotta (ECE R-129, i-Size 76 - 105 cm/22kg)
  • Asennus Isofix-kiinnikkeillä ja Top Tether -kiinnitysvöllä.

Britax Trifix2 Turvaistuin

Integroitujen ISOFIX-kiinnikkeiden ja Top Tether-kiinnitysvyön ansiosta helposti ja turvallisesti asennettavan istuimen optimoitu istuma-alue takaa, että tila riittää kasvavalle lapselle 15 kuukauden iästä aina 4 vuoden ikään saakka. Monipuoliset turvallisuusominaisuudet takaavat lapsesi turvan.

Kokonaisvaltaista turvallisuutta

Lapsesi kasvaessa taaperoksi hänen tarpeensa saattavat muuttua, mutta se mikä pysyy samana on hänen tarpeensa pysyä turvassa. Siksi TRIFIX2 i-SIZE tarjoaa kokonaisvaltaista suojaa pienokaisellesi. Suurten, pehmustettujen ja SICT inside-ominaisuudella varustettujen sivujen sekä V-muotoisen niskatuen ansiosta lapsesi on suojattu sivutörmäyksessä, kun taas patentoitu Pivot Link ISOFIX-järjestelmä ja Top Tether-vyö rip stitch-tekniikalla antavat suojaa nokkatörmäyksessä

Helppo asennus integroitujen ISOFIX-kiinnikkeiden ja Top Tether -vyön avulla

ISOFIX-kiinnikkeiden ja Top Tether-vyön ansiosta TRIFIX2 i-SIZE ei ole ainoastaan helppo asentaa, vaan se antaa myös lisää tilaa ajoneuvosi jalkatilaan. ISOFIX-kiinikkeet ovat integroitu autonistuimen jalustaan ja ne tarjoavat maksimaalisen turvallisuuden. Lisäksi asennusta ei tarvitse muunnella sinä aikana, kun käytät istuinta. Koska TRIFIX2 i-SIZE-istuinta voidaan käyttää kaikissa i-Size-istuma-asennoissa sekä minkä tahansa ISOFIX- ja Top Tether-kiinnityspisteillä varustettujen autonistuinten kanssa, se sopii moniin erilaisiin henkilöautoihin.

Saksassa valmistettua laatua

Britaxin filosofiaan kuuluu, että tuotekehityksen ja tuotannon tulee tapahtua mahdollisimman lähellä toisiaan. Tämän vuoksi TRIFIX2 i-SIZE-turvaistuin on kokonaan kehitetty, suunniteltu ja valmistettu Saksassa. Ja se on hyväksytty vasta lukuisten Britaxin omassa nykyaikaisessa törmäystestilaitoksessa suoritettujen törmäystestien jälkeen. Näin Britax takaa parhaan mahdollisen laadun ja turvallisuuden. Tämä ei koske ainoastaan turvaistuimen osia, vaan myös päällisiä ja tekstiilejä, jotka ovat kaikki valmistettu Euroopassa. Kaiken tämän tarkoituksena on varmistaa, että lapset ovat aina turvassa tien päällä.

Ylivertainen suoja sivutörmäyksiä vastaan

Integroitu SICT inside tarjoaa lapsellesi ylivertaisen suojauksen sivutörmäyksissä. SICT inside pitää lapsesi pois törmäyksestä ja samalla vaimentaa iskuenergian. Eikä sinun tarvitse muokata tai säätää mitään – SICT inside on aina valmis, kun tarvitset sitä.

Yläkiinnityshihna rip-stitch-tekniikalla

V-muotoinen yläkiinnityshihna estää istuinta kääntymästä ja vähentää lapsen eteenpäin kohdistuvaa liikettä kolarissa. Sen kahden kiinnityskohdan ansiosta se tarjoaa lapsellesi enemmän vakautta ja turvallisuutta kuin istuin, jossa on tavanomaiset lieat. Lisäksi sen punosten ainutlaatuinen kuviointi on suunniteltu repeämään asteittain ja hallitusti vaimentaen edestä kohdistuvan iskun voimaa.

V-muotoinen niskatuki

Erityisesti lapsesi pään liikettä hallitsemaan suunniteltu V-muotoinen niskatukemme takaa optimaalisen suojauksen sivutörmäyksessä ja on samalla äärimmäisen mukava käyttää. Lisäksi niskatuki ja valjaat ovat helppo säätää istuimen edestä lapsesi pituuteen sopivaksi.

Viisipistevaljaat

Viisipistevaljaat ovat turvallisin tapa kiinnittää lapsi turvaistuimeen, sillä ne pitävät lapsen turvallisesti ja varmasti istuimessa. Törmäystilanteessa valjaat jakavat törmäysvoiman viiden pisteen kesken: kaksi olkapäillä, kaksi lantion kohdalla ja yksi valjaiden kiinnityskohdassa lapsen jalkojen välissä. Tämä auttaa suojaamaan lastasi joka suunnasta tulevia törmäyksiä vastaan.

Pehmeät tekniset neopreeni-rintapehmikkeet

Uudet pehmeät tekniset neopreeni-rintapehmikkeet sopivat mukavasti lapsesi rintakehälle. Ne auttavat vähentämään lapsesi liikettä törmäyksessä ja tekevät 5-pistevaljaista vieläkin mukavammat. Ne on myös helppo irrottaa pesua varten valjaita häiritsemättä.

Nopeasti irrotettava päällinen

Matkan aikana paikat sottaantuvat. Juomia voi läikkyä ja lapsella saattaa olla matkapahoinvointia. Siksi on suunniteltu konepestävän istuinsuoja, joka on helppo irrottaa valjaita irrottamatta. Näin puhdistaminen onnistuu nopeasti matkalla.

Lisätiedot
Valmistaja Britax Premium line
Suositusikä 15 kk - 4 vuotta (ECE R-129, i-Size 76 - 105 cm/22kg).
Paino 11.000000
Mitat Korkeus 65 cm, Leveys 45 cm, Syvyys 54 cm.
Takuuaika 24 kk.
Isofix-kiinnitys Kyllä
Istumasuunta Kasvot menosuuntaan
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Britax Trifix2 i-Size Turvaistuin (76-105cm)
Arviosi

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 50,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Tilauksen toimitusaika on pääsääntöisesti 2-5 arkipäivää.

Voit myös noutaa tilauksesi myymälästä.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon pakettipisteistä 5,00€

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Voit seurata lähetyksen kulkua Matkahuollon verkkosivuilta: Lähetysseuranta.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin.Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

 

Elvie Sähkörintapumppu - Vaunu-aitta Silver Cross Dream - Turvallisin koskaan testattu turvakaukalo - Vaunu-aittaCopyright © 2020 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab