Britax Kidfix II XP-SICT Turvavyöistuin 15-36kg

Britax Kidfix II XP-SICT Turvavyöistuin 15-36kg

Alkaen 229,00 € Normaali hinta 299,00 €
VALITSE VÄRI JA TARKISTA SAATAVUUS
Tuotekoodi
BXKFIIBS
KIDFIX II XP SICT on korkeaselkäinen turvavyöistuin, joka ylittää lainmukaiset turvallisuusstandardit. XP-PAD tarjoaa ainutlaatuista suojaa nokkakolareissa isommille lapsille. SecureGuard (patenttia haettu) varmistaa lantiovyön optimaalisen paikan. Ja ensiluokkainen sivutörmäyssuoja jättää muille matkustajille tilaa matkustaa mukavasti.

Tuntuvaa turvallisuutta!

KIDFIX II XP SICT on korkeaselkäinen turvavyöistuin, joka ylittää lainmukaiset turvallisuusstandardit.

XP-PAD tarjoaa ainutlaatuista suojaa nokkakolareissa isommille lapsille. SecureGuard (patenttia haettu) varmistaa lantiovyön optimaalisen paikan. Ja ensiluokkainen sivutörmäyssuoja jättää muille matkustajille tilaa matkustaa mukavasti. Tämä erittäin muunneltava istuin tarjoaa korkean tason turvallisuutta 4–12-vuotialle lapsille.

Tältä todellinen turvallisuus tuntuu.

Hyväksytty

 • Ryhmät 2-3, 15-36 kg. (n. 4 - 12 vuotta)
 • Asennetaan kasvot menosuuntaan.

Ominaisuudet

 • XP-PAD – Asettaa uuden turvastandardin ryhmälle 2-3 etutörmäyksen tapahtuessa poistamalla 30 % törmäyksen iskuvoimasta lapsesi niskasta verrattuna pelkkään aikuisten turvavyöhön.
 • SecureGuard - Optimaalinen lantiovyön paikka tuoreella SecureGuard-menetelmällä (patenttia haettu).
 • Säädettävä sivutörmäyssuoja (SICT-teknologia) takaa parhaan mahdollisen turvan sivutörmäyksissä, ja oven puolelle asennettavuutensa ansiosta se vapauttaa nyt tilaa muille matkustajille.
 • ISOFIT-järjestelmä mahdollistaa suoran yhteyden auton ISOFIX kiinnityspisteisiin, joten asennus käy helposti ja turvallisesti.
 • Intuitiiviset turvavyön ohjaimet takaavat aikuisten kolmipisteturvavyön oikean asettelun lapsesi turvallisuuden maksimoimiseksi.
 • Useampi kallistusasento takaa lapsellesi mukavan nukkumiskulman, joka on säädettävissä lasta häiritsemättä.
 • Korkeat pehmustetut sivutuet antavat lapsellesi täydellisen sivutörmäyssuojan koko istuimen mitalta.
 • V-kirjaimen muotoinen selkänoja varmistaa täydellisen sopivuuden lapsen kasvaessa.
 • Korkeussäädettävä päätuki ja turvavyön ohjain saa istuimen kasvamaan lapsesi mukana, pitäen samalla aikuisten turvavyön oikeassa asennossa lapsesi olkapäähän nähden.
 • Istuin on turvattu ISOFIT-järjestelmällä jopa käytön ulkopuolella – ei tarvetta poistaa tai uudelleen asentaa istuinta käyttämättömänä.
 • Asennusilmaisimet varmistavat istuimen oikean asennuksen.
 • Liikkuvat ISOFIX kiinnikkeet voidaan kääntää tarvittaessa pois säilytystä varten tai jos istuinta käytettään pelkästään auton 3-pisteen turvavyön kanssa.
 • Pehmustettu ja pestävä päällinen luo mukavan istuimen lapsellesi ja on helposti poistettavissa pesua varten.

XP-PAD

XP-PAD - Asettaa uuden turvastandardin ryhmälle 2-3 etutörmäyksen tapahtuessa poistamalla 30 % törmäyksen iskuvoimasta lapsesi niskasta verrattuna pelkkään aikuisten turvavyöhön.

Side Impact Cushion Technology

Säädettävä sivutörmäyssuoja (SICT-teknologia) takaa parhaan mahdollisen turvan sivutörmäyksissä, ja oven puolelle asennettavuutensa ansiosta se vapauttaa nyt tilaa muille matkustajille

ISOFIT -järjestelmä

Mahdollistaa suoran yhteyden auton ISOFIX -kiinnityspisteisiin, joten asennus käy helposti ja turvallisesti.

Mitat

 • Korkeus 68-86 cm, Leveys 54 cm, Syvyys 42 cm
 • Paino n. 7,2 kg

Lisätiedot

Lisätiedot
Valmistaja Britax Premium line
Suositusikä n. 4 - 12 vuotta (Ryhmät 2-3, 15-36 kg).
Paino 7.2000
Mitat Korkeus 68-86 cm, Leveys 54 cm, Syvyys 42 cm.
Takuuaika 24 kk.
Isofix-kiinnitys Kyllä
Istumasuunta Kasvot menosuuntaan
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Britax Kidfix II XP-SICT Turvavyöistuin 15-36kg
Arviosi

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 50,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Tilauksen toimitusaika on pääsääntöisesti 1-3 arkipäivää.

Voit myös noutaa tilauksesi myymälästä.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon pakettipisteistä 5,00€

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Voit seurata lähetyksen kulkua Matkahuollon verkkosivuilta: Lähetysseuranta.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin.Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin Matkahuollolla - Vaunu-aitta Ajanvaraus vaunu- tai turvaistuinesittelyyn - Vaunu-aittaCopyright 2019 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab