Britax Kidfix2 S Turvavyöistuin 15-36kg

Britax Kidfix2 S Turvavyöistuin 15-36kg

Alkaen 229,00 € Normaali hinta 259,00 €
VALITSE VÄRI JA TARKISTA SAATAVUUS
Tuotenumero
BXKF2S

Joustava ja turvallinen liikkeellä! Palkittu KIDFIX-mallisto sai juuri hienon lisäyksen: KIDFIX2 S kaksi yhdessä -turvaistuimessanoin 3,5–12-vuotiaille lapsille.

Joustava ja turvallinen liikkeellä

Palkittu KIDFIX-mallisto sai juuri hienon lisäyksen: KIDFIX2 S kaksi yhdessä -turvaistuimessa noin 3,5–12-vuotiaille lapsille. V-muotoisen selkänojan ja säädettävän SICT-toiminnon ansiosta istuin ei tarjoa ainoastaan lapsellesi lisää tilaa kasvaa vaan myös erinomainen sivutörmäyssuojan. Suosittelemme, että korkeaselkäistä ja korottavaa istuinta käytetään mahdollisimman pitkään. KIDFIX2 S:n selkänojan voi kuitenkin poistaa, kun lapsi saavuttaa 135 cm:n pituuden, mikä lisää joustavuutta. SecureGuard-etutörmäyssuoja ja vyönsolki takaavat optimaalisen turvavyön sijoittumisen, kun sitä käytetään korottavana istuimena.

Hyväksytty

  • Ryhmät 2-3, 15-36 kg. (n. 4 - 12 vuotta).
  • Asennetaan kasvot menosuuntaan.

OMINAISUUDET

Edistynyt sivutörmäyssuoja – SICT

SICT tarjoaa lapselle ensiluokkaisen suojan sivutörmäystilanteessa. Se vähentää törmäysvoimia minimoimalla auton ja istuimen välisen etäisyyden ja vaimentaa energian mukautumalla, ennen kuin se kohdistuu lapseen. Suojauksen käyttäminen on helppoa, voit yksinkertaisesti säätää SICT-suojaa istuimen sivussa, joka on lähimpänä auton ovea.

SecureGuard

SecureGuard auttaa suojaamaan lapsen herkkää vatsan aluetta lisäämällä vielä yhden – neljännen – kosketuspisteen kolmipisteturvavyöhön. SecureGuard pitää lantiovyön optimaalisessa asennossa lapsen lonkkaluiden päällä ja auttaa siten vähentämään etutörmäyksessä vatsaan kohdistuvia voimia jopa 35 %*. Samalla se mahdollistaa lapselle liikkumisvapauden matkan aikana.

* Lähde: Britax Römerin sisäisissä testeissä käytetään Q6-kolarinukkea, jonka massa vastaa keskimäärin 6-vuotiaan lapsen painoa.

Korkeaselkäisen turvavyöistuimen antama suoja

Korkeaselkäiset turvavyöistuimemme suojaavat lastasi kolmella tavalla: istuimen kuori suojaa lastasi päästä lantioon, erityisesti sivutörmäyksessä; ylempi ja alempi vyön ohjain varmistavat, että istuin pysyy oikeassa asennossa; pehmustettu pääntuki suojaa lapsesi päätä ja niskaa sekä lisää mukavuutta.

Helposti säädettävä V-muotoinen selkänoja

Suunniteltu antamaan parasta tukea kasvavalle lapsellesi. V- muotoiltu selkänoja antaa enemmän tilaa selälle ja hartioille. Lisäksi turvaistuimen säädettävä selkänoja säätyy automaattisesti vastaamaan ajoneuvon istuimen kulmaa, mikä takaa paremman sopivuuden ja mukavan asennon lapsellesi.

Helposti säädettävä ergonominen pääntuki

Pääntukemme on suunniteltu erityisesti vanhemmille lapsille, silloin kun heidät kiinnitetään turvaistuimeen kolmipisteturvavyöllä. Sen voi helposti säätää yhdellä kädellä oikeaan kohtaan, aivan lapsen olkapäiden yläpuolelle – silloinkin, kun lapsi istuu istuimessa. Lisäksi pääntuki on ergonomisesti suunniteltu tukemaan lapsesi päätä, kun hän nukahtaa.

Irrotettava päällinen

Autossa syntyy helposti sotkuja – juomat voivat läikkyä ja lapsilla voi esiintyä matkapahoinvointia. Siksi suunnittelimme konepestävän istuinsuojan, joka on helppo irrottaa. Näin puhdistaminen onnistuu nopeasti matkalla.

Irrotettava selkänoja

Selkänojalla varustettu turvaistuin on turvallisin vaihtoehto lapsellesi. Siksi suosittelemme, että kuljetat lastasi korkeaselkäisessä ja korottavassa istuimessa mahdollisimman pitkään. Saat lisää joustavuutta poistamalla selkänojan, kun lapsi saavuttaa 135 cm:n pituuden. SecureGuard-etutörmäyssuojan ja vyöpidikkeen ansiosta ajoneuvon turvavyö on sijoitettu optimaalisesti myös ilman selkänojaa.

Aina mukava liikkeellä

Aina mukava – KIDFIX2 S kasvaa lapsesi kanssa noin 3,5-vuotiaasta aina 12 vuoden ikään. V-muotoisen selkänojan ansiosta istuin tarjoaa mukavan asennon pienille lapsille ja runsaasti tilaa hartioiden alueella lasten kasvaessa, sillä se säätyy automaattisesti, kun muutat pääntuen korkeutta. Lisäksi voit poistaa selkänojan, kun lapsen pituus ylittää 135 cm. Kaikki tämä tekee matkan mukavaksi ja joustavaksi.

Turvallisuus ennen kaikkea

Aina turvassa liikkeellä: KIDFIX2 S:n korkeassa selkänojassa on pehmustetut sivutuet ja erinomainen sivutörmäyssuojaus säädettävän SICT-toiminnon ansiosta. Näin lapsesi on aina suojattu mahdollisimman hyvin sivutörmäyksen sattuessa. Samanaikaisesti SecureGuard-etutörmäyssuoja sijoittaa lantiovyön optimaalisesti lantion luiden päälle ja vähentää lapsen vatsan alueen vammojen mahdollisuutta. Lisäksi vyösolki varmistaa, että ajoneuvon turvavyö pysyy oikeassa asennossa lapsen olkapään kohdalla, kun istuinta käytetään korottavana istuimena ilman selkänojaa. Näin voit ajaa turvallisin mielin.

Valmistettu Saksassa

Kaikki KIDFIX-turvaistuimet on suunniteltu, kehitetty ja valmistettu kokonaan Saksassa. Näin voimme suorittaa lukuisia testejä omissa törmäystestitiloissamme ja taata mahdollisimman korkean laadun. KIDFIX-istuimia ei testata kuitenkaan vain sisäisesti: KIDFIX-mallisto on EuroNCAP:n testatuimpia turvaistuimia. Tämä tarkoittaa, että niitä testataan säännöllisesti erinomaisin tuloksin – sekä selkänojalla että ilman – uusimmissa autoissa, joissa on uusimmat turvatekniikat. Britax Römer seuraa tarkasti autoteollisuuden kehitystä, jotta voimme mukauttaa tuotteitamme vastaavasti ja tehdä niistä entistä turvallisempia.

Lisätiedot
Valmistaja Britax
Suositusikä n. 4 - 12 vuotta (Ryhmät 2-3, 15-36 kg).
Paino 7.200000
Mitat Korkeus 67–85 cm, Leveys 54 cm, Syvyys 39 cm.
Takuuaika 24 kk.
Isofix-kiinnitys Kyllä
Istumasuunta Kasvot menosuuntaan
Turvaistuin hyväksyntä ECE R44.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Britax Kidfix2 S Turvavyöistuin 15-36kg
Arviosi

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 50,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Tilauksen toimitusaika on pääsääntöisesti 2-5 arkipäivää.

Voit myös noutaa tilauksesi myymälästä.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon pakettipisteistä 5,00€

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Voit seurata lähetyksen kulkua Matkahuollon verkkosivuilta: Lähetysseuranta.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin.Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

 

Owlet älyitkuhälytinjärjestelmä - Vaunu-aitta Silver Cross Dream - Turvallisin koskaan testattu turvakaukalo - Vaunu-aittaCopyright © 2020 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab