Britax Kidfix i-Size Turvavyöistuin (100-150cm)

Britax Kidfix i-Size Turvavyöistuin (100-150cm)

Alkaen 289,00 € Normaali hinta 339,00 €
VALITSE VÄRI JA TARKISTA SAATAVUUS
Vain %1 jäljellä
Tuotenumero
BXKFiS

JOULUKUUN ERIKOISTARJOUS
 Voimassa 31.12.2022 asti.

ADAC 10/2022: Testivoittaja, Paras turvaistuin isommalle lapselle. Kokonaisarvosana 1.8 (”HYVÄ”).

Uuden sukupolven Britax Kidfix i-Size turvavyöistuin on kehitetty yhteistyössä johtavien autonvalmistajien kanssa lasten turvallisuuden takaamiseksi automatkoilla.

 

Turvallisin paikka kasvuikäisille

Uuden sukupolven Britax Kidfix i-Size turvavyöistuin on kehitetty yhteistyössä johtavien autonvalmistajien kanssa lasten turvallisuuden takaamiseksi automatkoilla.

Siinä on hyödynnetty hyväksi havaittuja XP-PAD- ja SecureGuard -tekniikoita nokkakolarien vaikutuksilta suojaamiseksi, kun taas uusi SICT-rakenne suojaa lasta sivusta tulevien törmäysten aikana. Tarkkaan harkittuihin kohtiin tehdyt tuuletusreiät parantavat ilmankiertoa ja tekevät matkanteosta lapselle mukavaa.

Hyväksytty

  • n. 3,5 - 12 vuotta (i-Size, 100-150cm, 15-36 kg).
  • Asennetaan kasvot menosuuntaan.
  • Turvavyöistuimessa lapsi kiinnitetään auton 3-pisteturvavöillä. Istuin voidaan kiinnittää Isofix -kiinnityksellä tai ilman.

Asiantuntijoiden suunnittelema suojaus

Britax Kidfix i-Size turvaistuin on suunniteltu ja hyväksytty uuden i-Size-standardin mukaiseksi, mikä tekee siitä tähän asti turvallisimman Britax Kidfix* -mallin. Turvavyöistuimen kehityksessä on yksi peruslähtökohta: mahdollisimman tehokas suojaus. Hyviksi havaitut XP-PAD-, SICT- ja SecureGuard-tekniikat, jotka on nyt yhdistetty uudelleen muotoiltuun istuma-alueeseen optimaalisen törmäyssuojauksen saavuttamiseksi, antavat suojaa joka suunnassa.

* Britaxin sisäisissä testeissä tähän asti turvallisin Kidfix turvaistuin, Britax Römer 2021

Mukavuutta ja käytännöllisyyttä

Turvallisuuden lisäksi, mukavuus ja käytännöllisyys ovat avainsanoja Kidfix i-Size -mallin käytössä. Reilusti pehmustetut mukavantuntuiset kangaspäällysteet ja tarkkaan harkittuihin kohtiin sijoitetut kuoren tuuletusreiät takaavat, että lapsen olo pysyy mukavana pitkään. Koska Kidfix i-Size turvavyöistuin on kapea, niitä voidaan asentaa monen auton takapenkille jopa kolme rinnakkain. Pääntuen merkinnät auttavat vanhempia löytämään oikean korkeuden kätevästi joka kerta.

Uudelleen muotoiltu istuma-alue optimaalisen törmäyssuojauksen takaamiseksi

Turvaistuimen Istuma-alue on muotoiltu uudelleen tiiviissä yhteistyössä johtavien autonvalmistajien kanssa siten, että kaulaan kohdistuva kuormitus vähenee jopa 50 kg.*

* Britax Römerin sisäiset testit Q10-mallinukella, joka simuloi keskimäärin 10-vuotiasta lasta

Ainutlaatuinen suojaus niskalle ja päälle

Hyvästä suunnittelusta ja huolellisesta ajamisesta huolimatta et voi koskaan valmistautua törmäykseen. Britax Römer on kehittänyt etutörmäysten varalta lapsen herkän kaula-alueen suojelemiseksi iskuja vaimentavan vaahtomuovipehmusteen. Se estää lapsen leuan osumisen rintaan ja imee jopa 30 %* energiasta. Eteenpäin suuntautuva pään äkkiliike pienenee ja niska on suojattu. Samalla se tarjoaa lisäpehmustetta turvavyön reunojen kohdalla.

*Britax Römer -testit 2019.

Ergonomisesti optimaalinen istuinosa

SICT sivutörmäyssuoja tarjoaa lapselle ensiluokkaisen suojan sivutörmäystilanteessa. Se vähentää törmäysvoimia minimoimalla auton ja istuimen välisen etäisyyden ja vaimentaa energian mukautumalla, ennen kuin se kohdistuu lapseen. Suojauksen käyttäminen on helppoa, voit yksinkertaisesti säätää SICT-suojaa istuimen sivussa, joka on lähimpänä auton ovea. SICT vaimentaa sivusta tulevia voimia jopa 40 %*.

* Britax Römerin sisäiset testit.

SecureGuard vyönohjain

SecureGuard lantiovyöohjain auttaa suojaamaan lapsen herkkää vatsan aluetta lisäämällä vielä yhden – neljännen – kosketuspisteen kolmipisteturvavyöhön. SecureGuard pitää lantiovyön optimaalisessa asennossa lapsen lonkkaluiden päällä ja auttaa siten vähentämään etutörmäyksessä vatsaan kohdistuvia voimia jopa 35 %*. Samalla se mahdollistaa lapselle liikkumisvapauden matkan aikana.

* Lähde: Britax Römerin sisäisissä testeissä käytetään Q6-kolarinukkea, jonka massa vastaa keskimäärin 6-vuotiaan lapsen painoa.

Korkeaselkäisen turvavyöistuimen antama suoja

Britaxin korkeaselkäiset turvavyöistuimet suojaavat lastasi kolmella tavalla: istuimen kuori suojaa lastasi päästä lantioon, erityisesti sivutörmäyksessä; ylempi ja alempi vyön ohjain varmistavat, että istuin pysyy oikeassa asennossa; pehmustettu pääntuki suojaa lapsesi päätä ja niskaa sekä lisää mukavuutta.

Helposti säädettävä, ergonominen pääntuki

Britax Kidfix i-Size turvaistuimen pääntuki on suunniteltu erityisesti vanhempien lasten mukavuuden takaamiseksi, ja se on helposti säädettävissä sopivaan asentoon. Pääntuen ohjaimen takapuolella olevat merkinnät ovat lasten vanhemmille hyödyllisiä sopivan korkeuden löytämisessä joka kerta, kun istuimia siirretään autosta toiseen tai kun samalla istuimella kuljetetaan eri lapsia eri kerroilla.

Ilmanvaihto ja irrotettava päällinen

Tarkkaan harkittuihin kohtiin tehdyt tuuletusreiät parantavat ilmankiertoa ja auttavat lapsen hyvän olon ylläpitämisessä. Autossa syntyy helposti sotkuja – juomat voivat läikkyä ja lapsilla voi esiintyä matkapahoinvointia. Siksi Britax Kidfix i-Size turvaistuimessa on konepestävän istuinsuoja, joka on helppo irrottaa. Näin puhdistaminen onnistuu nopeasti myös matkalla.

Turvallinen ja helppokäyttöinen isofix -kiinnitys

Tämä lastenistuin asennetaan auton kolmipisteturvavyöhön sekä auton isofix -kiinnityspisteisiin. Se takaa turvallisen ja lujan kytkennän lastenistuimen ja auton välille, vaikka lapsi ei istuisi istuimella.

Kidfix i-Size turvaistuin sisältää integroidut Isofix -kiinnitykset, joiden avulla voit kiinnittää autonistuimen autosi Isofix -kiinnityskohtiin. Isofix -kiinnitysjärjestelmän tarjoama suoja onnettomuustapauksessa on erinomainen, kun lapsesi on kiinnitetty auton kolmipisteturvavyön avulla, ja varmistaa, että turvaistuin on aina kunnolla kiinni autossa, silloinkin, kun lapsesi ei käytä sitä.

Britax Kidfix i-Size turvaistuin voidaan myös kiinnittää pelkästään auton kolmipisteturvavyöllä. Tämä vaihtoehto on kätevä, jos istuinta käytetään useassa autossa, sillä kaikissa autoissa ei välttämättä ole Isofix -kiinnityspisteitä. Turvaistuimeen kuuluvat turvavyön ohjaimet auttavat kiinnittämään istuimen oikein.

Voit tarkistaa valmistajan tuotesivulta ajoneuvoluettelon onko turvaistuin yhteensopiva autosi kanssa.

Ympäristöystävällistä laatua

Britax valmistaa 90 % turvaistuimistaan Saksassa tai Iso-Britanniassa. Täten minimoidaan ympäristövaikutukset pitämällä kuljetusreitit lyhyinä Euroopassa. Älykkäästi suunniteltu Kidfix i-Size turvaistuin painaa noin 0,6 kilogramman vähemmän kuin edeltäjänsä, mikä osaltaan lisää toiminnan tehokkuutta. Lisäksi Britax pienentää tuotteen mukana toimitettavien painettujen lehtisten määrää tarjoamalla enemmän valikoimaa verkossa.

Lisätiedot
Valmistaja Britax Premium line
Suositusikä n. 3,5 - 12 vuotta (i-Size, 100-150cm, 15-36 kg).
Paino 7.400000
Mitat Korkeus 63 – 83 cm, Leveys 48 cm, Syvyys 42 cm.
Takuuaika 24 kk.
Isofix Kyllä
Istumasuunta Kasvot menosuuntaan
Turvaistuin hyväksyntä i-Size.
Testit ADAC 10/2022: Testivoittaja, Paras turvaistuin isommalle lapselle. Kokonaisarvosana 1.8 (”HYVÄ”).
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Britax Kidfix i-Size Turvavyöistuin (100-150cm)
Arviosi

TOIMITUSAIKA VARASTOTUOTTEILLE ON NOIN 2-5 ARKIPÄIVÄÄ.

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 100,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Voit myös noutaa tilauksesi Ruoholahden myymälästä.

TOIMITUSTAVAT

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä - Vaunu-aitta Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

MATKAHUOLLON LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä 5,00€

Toimitetaan lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, asiamiespisteeseen tai Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit ja monet muut yritykset). Saat viestin tai sähköpostin kun tilaus on noudettavissa. Lähetyksen kulkua vo seurata Matkahuollon verkkosivuilta.

MATKAHUOLLON KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Soveltuu täydellisesti suurimmille lähetyksille kuten esim. turvaistuimille, pinnasängyille tai lastenavunuille. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

POSTIN KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

 

 

Lahjakortti ja muut ihanat lahjat lapselle - Vaunu-aitta Bugaboo Giraffe Tuoli - Vaunu-aittaCopyright © 2022 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab