Britax i-Size Flex Base Alusta

Britax i-Size Flex Base Alusta

170,00 €
Tilapäisesti loppu. Tilataan varastoon.
Tuloarvio: Avoin
Tuotenumero
C68

Kaikkein ergonomisin ja silti turvallisin asento pienokaiselle Auton istuinten kulmat vaihtelevat autoittain. Autoissa, joissa on kallistetut istuimet, alustan kulmaa voi säätää vauvallesi enemmän makuuasentoon säädettävän BABY-SAFE i-SIZE FLEX BASE -alustan avulla. Tämän ansiosta vauvasi matkustusasento on kaikkein ergonomisin.

Turvallisuutta ilman kompromisseja kasvavalle lapsellesi!

Hyväksytty

  • Vastasyntyneestä noin 15 kk ikäiseksi (Syntymästä - 83cm/13kg).
  • i-Size R129 -hyväksytty
  • Käytetään yhdessä Britax Baby-Safe i-Size Turvakaukalon kanssa

Kaikkein ergonomisin ja silti turvallisin asento pienokaiselle

Auton istuinten kulmat vaihtelevat autoittain. Autoissa, joissa on kallistetut istuimet, alustan kulmaa voi säätää vauvallesi enemmän makuuasentoon säädettävän BABY-SAFE i-SIZE FLEX BASE -alustan avulla. Tämän ansiosta vauvasi matkustusasento on kaikkein ergonomisin.

Voidaan säätää kaikkein mukavimpaan ja samalla vauvallesi turvallisimpaan kulmaan

Autoissa, joissa on kallistetut istuimet, vauvan pää saattaa kallistua eteenpäin hänen ollessaan turvakaukalossa. Säädettävän BABY-SAFE i-SIZE FLEX BASE -alustan ansiosta alustan kulmaa voi säätää niin, että vauva on ergonomisessa ja enemmän makaavassa asennossa, jolloin hänen on mukavampi ja turvallisempi olla. Alusta on helppo säätää neljään eri asentoon vauvasi mukaan, ja siinä on myös kätevä osoitin, josta näkee, kun kulma on liian matala.

Korkeussäädettävä tukijalka

Tukijalka antaa ajoneuvon lattiasta lisätukea turvakaukalon alustalle. Se auttaa suojaamaan lasta minimoimalla kallistumista ja kiertoliikettä sekä vähentämällä lapseen kohdistuvan eteenpäin suuntautuvan liikkeen voimaa törmäystilanteessa. Tukijalka voidaan kiinnittää kunnolla säätämällä sen pituus autoosi sopivaksi. Selkeä osoitin näyttää milloin tukijalka on tukevasti ajoneuvon lattiassa.

Kantokahvat

Alustan kantaminen ja liikuttaminen on helppoa sen sivuilla ja pohjassa olevien integroitujen kantokahvojen ansiosta.

Helppo varastoida

Tiedämme, että pienten lasten vanhempien täytyy varastoida paljon lastentarvikkeita, joten suunnittelimme turvakaukalon alustan niin, että se on helppo varastoida. Tukijalka kääntyy ylös niin, että se on helppo varastoida auton tavaratilaan tai kotiin.

ISOFIX-räikkäjärjestelmä

ISOFIX-räikkäjärjestelmän avulla ISOFIX-varret tulevat ulos niin, että turvakaukalon alusta on helppo kiinnittää auton ISOFIX-kiinnityskohtiin ja poistaa se niistä. Kun ISOFIX-liittimet ovat lukittuneet, paina alustaa, kunnes se koskettaa auton istuimen selkänojaa. Tämä estää turvakaukaloa nousemasta ylöspäin törmäyksen sattuessa.

Tekniset tiedot

  • Mitat (tukijalka mukaanlaskettuna): 45 - 72 x 44 x 64 cm (K x L x S)
  • Mitat (säilytystä varten): 23 x 44 x 66 (K x L x S)
  • Paino 8,7 kg

Hintaan sisältyy

  • 1 x Britax Baby-Safe i-Size FLEX BASE jalusta

Muut kuvien tuotteet, kuten esim. Britax Baby-Safe i-Size Turvakaukalo myydään erikseen.

Lisätiedot
Valmistaja Britax Premium line
Väri Musta
Suositusikä 0 - 15 kk (i-Size, syntymästä - 83 cm/13 kg)
Paino 9.000000
Mitat 23 x 44 x 66 cm (K x L x S).
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Britax i-Size Flex Base Alusta
Arviosi

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 50,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Tilauksen toimitusaika on pääsääntöisesti 2-5 arkipäivää.

Voit myös noutaa tilauksesi myymälästä.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon pakettipisteistä 5,00€

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Voit seurata lähetyksen kulkua Matkahuollon verkkosivuilta: Lähetysseuranta.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin.Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Muita tuotteita josta saatat olla kiinnostunut!

 

Elvie Sähkörintapumppu - Vaunu-aitta Silver Cross Dream - Turvallisin koskaan testattu turvakaukalo - Vaunu-aittaCopyright © 2020 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab