Britax i-Size Flex Base jalusta

Britax i-Size Flex Base jalusta

170,00 €
TILAPÄISESTI LOPPU
Tilataan varastoon, arvio 2-30 arkipäivää.
Tuotenumero
C68

Kaikkein ergonomisin ja silti turvallisin asento pienokaiselle Auton istuinten kulmat vaihtelevat autoittain. Autoissa, joissa on kallistetut istuimet, alustan kulmaa voi säätää vauvallesi enemmän makuuasentoon säädettävän BABY-SAFE i-SIZE FLEX BASE -alustan avulla. Tämän ansiosta vauvasi matkustusasento on kaikkein ergonomisin.

Turvallisuutta ilman kompromisseja kasvavalle lapsellesi!

Hyväksytty

  • Vastasyntyneestä noin 15 kk ikäiseksi (Syntymästä - 83cm/13kg).
  • i-Size R129 -hyväksytty
  • Käytetään yhdessä Britax Baby-Safe i-Size Turvakaukalon kanssa

Kaikkein ergonomisin ja silti turvallisin asento pienokaiselle

Auton istuinten kulmat vaihtelevat autoittain. Autoissa, joissa on kallistetut istuimet, alustan kulmaa voi säätää vauvallesi enemmän makuuasentoon säädettävän BABY-SAFE i-SIZE FLEX BASE -alustan avulla. Tämän ansiosta vauvasi matkustusasento on kaikkein ergonomisin.

Voidaan säätää kaikkein mukavimpaan ja samalla vauvallesi turvallisimpaan kulmaan

Autoissa, joissa on kallistetut istuimet, vauvan pää saattaa kallistua eteenpäin hänen ollessaan turvakaukalossa. Säädettävän BABY-SAFE i-SIZE FLEX BASE -alustan ansiosta alustan kulmaa voi säätää niin, että vauva on ergonomisessa ja enemmän makaavassa asennossa, jolloin hänen on mukavampi ja turvallisempi olla. Alusta on helppo säätää neljään eri asentoon vauvasi mukaan, ja siinä on myös kätevä osoitin, josta näkee, kun kulma on liian matala.

Korkeussäädettävä tukijalka

Tukijalka antaa ajoneuvon lattiasta lisätukea turvakaukalon alustalle. Se auttaa suojaamaan lasta minimoimalla kallistumista ja kiertoliikettä sekä vähentämällä lapseen kohdistuvan eteenpäin suuntautuvan liikkeen voimaa törmäystilanteessa. Tukijalka voidaan kiinnittää kunnolla säätämällä sen pituus autoosi sopivaksi. Selkeä osoitin näyttää milloin tukijalka on tukevasti ajoneuvon lattiassa.

Kantokahvat

Alustan kantaminen ja liikuttaminen on helppoa sen sivuilla ja pohjassa olevien integroitujen kantokahvojen ansiosta.

Helppo varastoida

Tiedämme, että pienten lasten vanhempien täytyy varastoida paljon lastentarvikkeita, joten suunnittelimme turvakaukalon alustan niin, että se on helppo varastoida. Tukijalka kääntyy ylös niin, että se on helppo varastoida auton tavaratilaan tai kotiin.

ISOFIX-räikkäjärjestelmä

ISOFIX-räikkäjärjestelmän avulla ISOFIX-varret tulevat ulos niin, että turvakaukalon alusta on helppo kiinnittää auton ISOFIX-kiinnityskohtiin ja poistaa se niistä. Kun ISOFIX-liittimet ovat lukittuneet, paina alustaa, kunnes se koskettaa auton istuimen selkänojaa. Tämä estää turvakaukaloa nousemasta ylöspäin törmäyksen sattuessa.

Tekniset tiedot

  • Mitat (tukijalka mukaanlaskettuna): 45 - 72 x 44 x 64 cm (K x L x S)
  • Mitat (säilytystä varten): 23 x 44 x 66 (K x L x S)
  • Paino 8,7 kg

Hintaan sisältyy

  • 1 x Britax Baby-Safe i-Size FLEX BASE jalusta

Muut kuvien tuotteet, kuten esim. Britax Baby-Safe i-Size Turvakaukalo myydään erikseen.

Lisätiedot
Valmistaja Britax Premium line
Väri Musta
Suositusikä 0 - 15 kk (i-Size, syntymästä - 83 cm/13 kg)
Paino 9.000000
Mitat 23 x 44 x 66 cm (K x L x S).
Yhteensopivat turvaistuimet Britax Baby-Safe i-Size
Isofix Kyllä
Istumasuunta Selkä menosuuntaan
Turvaistuin hyväksyntä i-Size ECE R129.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Britax i-Size Flex Base jalusta
Arviosi

TOIMITUSAIKA VARASTOTUOTTEILLE ON NOIN 2-5 ARKIPÄIVÄÄ.

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 100,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Voit myös noutaa tilauksesi Ruoholahden myymälästä.

TOIMITUSTAVAT

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä - Vaunu-aitta Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

MATKAHUOLLON LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä 5,00€

Toimitetaan lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, asiamiespisteeseen tai Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit ja monet muut yritykset). Saat viestin tai sähköpostin kun tilaus on noudettavissa. Lähetyksen kulkua vo seurata Matkahuollon verkkosivuilta.

MATKAHUOLLON KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Soveltuu täydellisesti suurimmille lähetyksille kuten esim. turvaistuimille, pinnasängyille tai lastenavunuille. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

POSTIN KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

 

 

Lahjakortti ja muut ihanat lahjat lapselle - Vaunu-aitta Uusi Bugaboo Fox3 - Vaunu-aittaCopyright © 2022 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab