Britax i-Size Base Alusta

170,00 €
TILAPÄISESTI LOPPU
Tuloarvio: Avoin
Tuotekoodi
C69

Turvallinen ja helppo asentaa joka kerta! Baby-Safe i-Size Base -alustan avulla turvakaukalo on helppo kiinnittää ja irrottaa autosta yksikertaisella napsautuksella. Turvakaukalossa on kätevät osoittimet, jotka näyttävät, kun se on asennettu oikein alustaansa.

Turvallisuutta ilman kompromisseja kasvavalle lapsellesi!

  • Vastasyntyneestä noin 15 kk ikäiseksi (Syntymästä - 83cm/13kg).
  • i-Size R129 -hyväksytty
  • Käytetään yhdessä Britax Baby-Safe i-Size Turvakaukalon kanssa

Turvallinen ja helppo asentaa joka kerta

Baby-Safe i-Size Base -alustan avulla turvakaukalo on helppo kiinnittää ja irrottaa autosta yksikertaisella napsautuksella. Turvakaukalossa on kätevät osoittimet, jotka näyttävät, kun se on asennettu oikein alustaansa.

Korkeussäädettävä tukijalka

Tukijalka antaa ajoneuvon lattiasta lisätukea turvakaukalon alustalle. Se auttaa suojaamaan lasta minimoimalla kallistumista ja kiertoliikettä sekä vähentämällä lapseen kohdistuvan eteenpäin suuntautuvan liikkeen voimaa törmäystilanteessa. Tukijalka voidaan kiinnittää kunnolla säätämällä sen pituus autoosi sopivaksi. Selkeä osoitin näyttää milloin tukijalka on tukevasti ajoneuvon lattiassa.

Kantokahvat

Alustan kantaminen ja liikuttaminen on helppoa sen sivuilla ja pohjassa olevien integroitujen kantokahvojen ansiosta.

Helppo varastoida

Tiedämme, että pienten lasten vanhempien täytyy varastoida paljon lastentarvikkeita, joten suunnittelimme turvakaukalon alustan niin, että se on helppo varastoida. Tukijalka kääntyy ylös niin, että se on helppo varastoida auton tavaratilaan tai kotiin.

ISOFIX-räikkäjärjestelmä

ISOFIX-räikkäjärjestelmän avulla ISOFIX-varret tulevat ulos niin, että turvakaukalon alusta on helppo kiinnittää auton ISOFIX-kiinnityskohtiin ja poistaa se niistä. Kun ISOFIX-liittimet ovat lukittuneet, paina alustaa, kunnes se koskettaa auton istuimen selkänojaa. Tämä estää turvakaukaloa nousemasta ylöspäin törmäyksen sattuessa.

Tekniset tiedot

  • Mitat (tukijalka mukaanlaskettuna): 45 - 72 x 44 x 64 cm (K x L x S)
  • Mitat (säilytystä varten): 23 x 44 x 66 (K x L x S)
  • Paino 8,7 kg

Hintaan sisältyy

  • 1 x Britax Baby-Safe i-Size BASE jalusta

Muut kuvien tuotteet, kuten esim. Britax Baby-Safe i-Size Turvakaukalo myydään erikseen.

Lisätiedot

Lisätiedot
Valmistaja Britax Premium line
Väri Musta
Suositusikä 0 - 15 kk (i-Size, syntymästä - 83 cm/13 kg)
Paino 8.0000
Mitat 23 x 44 x 66 cm (K x L x S).
Isofix-kiinnitys Kyllä
Istumasuunta Selkä menosuuntaan
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Britax i-Size Base Alusta
Arviosi

Ilmainen toimitus!

Yli 50,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

MATKAHUOLTO

Lähellä-paketti - Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon pakettipisteistä 5,00€

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Voit seurata lähetyksen kulkua Matkahuollon verkkosivuilta: Lähetysseuranta.

Jakopaketti - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

POSTI

Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin.Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Tilauksen toimitusaika on pääsääntöisesti 1-3 arkipäivää. Voit myös noutaa tilauksesi myymälästä.Klarna kesäkampanja 2019 - Osta nyt, maksa syyskuussa! - Vaunu-aitta Ajanvaraus vaunu- tai turvaistuinesittelyyn - Vaunu-aittaCopyright 2019 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab