Britax Flex Base iSense jalusta

Britax Flex Base iSense jalusta

295,00 €
TILAPÄISESTI LOPPU.
Tilataan varastoon, arvio 2-30 arkipäivää.
Tuotenumero
C1346

Yksi jalusta – neljä vuotta turvallisuutta! Britax iSense tuoteperhe tarjoaa loistavaa mukavuutta ja pitkäikäistä turvallisuutta.

Britax Flex base iSense jalustaan voidaan myös kiinnittää Britax Baby-safe iSense turvakaukalon, Britax Baby-safe3 turvakaukalon, Britax Dualfix3 ja Britax Dualfix iSense turvaistuimen. Britax iSense tuoteperhe tarjoaa parasta mahdollista mukavuutta ja turvallisuutta vastasyntyneestä aina 4 vuoteen saakka.

Yksi jalusta – neljä vuotta turvallisuutta!

Britax iSense tuoteperhe tarjoaa loistavaa mukavuutta ja pitkäikäistä turvallisuutta. Britax Flex base iSense jalustaan voidaan myös kiinnittää Britax Baby-safe iSense turvakaukalon, Britax Baby-safe3 turvakaukalon tai Britax Dualfix iSense turvaistuimen. Britax iSense tuoteperhe tarjoaa parasta mahdollista mukavuutta ja turvallisuutta vastasyntyneestä aina 4 vuoteen saakka.

Hyväksytty

  • Turvakaukalon kanssa: vastasyntyneestä noin 15 kk ikäiseksi (Syntymästä - 83cm/13kg).
  • Turvaistuimen kanssa: n. 3 kk - 4 vuotta (61-105 cm/18kg).
  • i-Size R129 -hyväksytty.
  • Käytetään yhdessä Britax Baby-Safe iSense turvakaukalon, Britax Baby-Safe3 turvakaukalon, Britax Dualfix3 turvaistuimen tai Britax Dualfix iSense turvaistuimen kanssa.

Britax Flex Base iSense jalusta varmistaa mukavan ja turvallisen matkanteon neljäksi vuodeksi.

Modulaarinen järjestelmä yhteensopiva Britax Baby-safe iSense turvakaukalon, Britax Baby-safe3 turvakaukalon, Britax Dualfix3 tai Britax Dualfix iSense turvaistuimen kanssa – ja jokainen niistä voidaan asentaa alustaan vain yhdellä klikkauksella.

Käännettävä alusta mahdollistaa jokaisen istuimen kääntämisen kohti auton ovea, jolloin lapsen asettaminen istuimeen ja valjaiden kiinnittäminen on helpompaa. Lisäksi Dualfix turvaistuin voidaan kääntää 360 astetta, mikä mahdollistaa matkustamisen kasvot menosuuntaan, kun lapsi on 15 kuukauden ikäinen ja pituudeltaan 76 cm.

Helppokäyttöisen vapautuspainikkeen ansiosta voit vaivattomasti nostaa turvakaukalon kahvasta. Säädettävä rebound bar tarjoaa lapselle enemmän jalkatilaa matkustettaessa kasvot menosuuntaan.

Taattua mukavuutta

Autoissa, joissa on kaltevat istuimet, lapsesi pää saattaa kallistua eteenpäin valjaita käytettäessä. Sen vuoksi voidaan Britax Flex base iSense jalusta säätää kuuteen eri asentoon, mikä varmistaa lapselle parhaan yhdistelmän turvallisuutta ja mukavuutta. Turvakaukaloon on parasta asettaa sopiva kulma ennen asentamista, ja Dualfix -turvaistuimen kulmaa voit säätää tien päällä mukavampaan asentoon, kun taapero nukahtaa.

Korkeussäädettävä tukijalka

Tukijalka tarjoaa lisävakautta turvakaukalolle ajoneuvon lattiasta. Se minimoi kallistus- ja pyörimisliikkeet ja vähentää lapseesi kohdistuvia eteenpäin liikuttavia voimia onnettomuustilanteessa, mikä auttaa suojaamaan lasta. Jotta istuin kiinnittyy mahdollisimman hyvin, tukijalan korkeutta voidaan säätää autoosi sopivaksi. Helppolukuinen ilmaisin näyttää, kun tukijalka on asetettu tukevasti ajoneuvosi lattiaan muuttuen punaisesta mustaksi oikein asennettuna. Turvallisen asennuksen varmistamiseksi tukijalasta kuuluu lisäksi äänimerkki, jos sitä ei ole asennettu oikein.

Säädettävä rebound bar

Reboundbar auttaa estämään turvaistuimen kallistumisen iskun kohdistuessa siihen. Reboundbar voidaan säätää 8 astetta. Näin voit helposti säätää tukikaarta auton istuimen selkänojaa vasten, jolloin lapsesi saa 10 prosenttia enemmän jalkatilaa.

Britax Römerin Pivot Link-järjestelmä

Törmäyksen sattuessa Britaxin patentoitu Pivot Link -järjestelmä kohdistaa törmäysvoiman ensiksi alaspäin (1) auton istuimeen ja sen jälkeen kevyemmin eteenpäin (2). Tämä vähentää pää-ja niskavammojen riskiä merkittävästi.

Helppo varastoida

Pienten lasten vanhemmilla on paljon varastoitavia lastentarvikkeita, joten Britax on suunnitellut jalustan niin, että se on helppo varastoida. Tukijalka kääntyy ylös niin, että se on helppo varastoida auton tavaratilaan tai kotiin. Kun jalan taittaa istuimen alle, tukijalan merkkiääni kytkeytyy pois päältä varmistaen mielenrauhan säilytyksen ajaksi.

Hintaan sisältyy

  • Britax Flex Base iSense jalusta
  • Muut tuotteet, turvakaukalot ja turvaistuimet, myydään erikseen.

 

Lisätiedot
Valmistaja Britax Premium line
Väri Musta
Suositusikä Turvakaukalon kanssa: 0 - 15 kk (i-Size, syntymästä - 83 cm/13 kg). Turvaistuimen kanssa: n. 3 kk - 4 vuotta (61-105 cm/18kg).
Materiaali Muovi, metalli, elektroniikka.
Paino 9.500000
Mitat 43.5 x 44 x 66 cm (K x L x S).
Takuuaika Takuu 24kk.
Isofix Kyllä
Istumasuunta Käännettävä
Turvaistuin hyväksyntä i-Size ECE R129.
Yhteensopivuus Britax Baby-safe iSense, Britax Baby-safe3, Britax Dualfix3, Britax Dualfix iSense.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Britax Flex Base iSense jalusta
Arviosi

TOIMITUSAIKA VARASTOTUOTTEILLE ON NOIN 2-5 ARKIPÄIVÄÄ.

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 100,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Voit myös noutaa tilauksesi Ruoholahden myymälästä.

TOIMITUSTAVAT

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä - Vaunu-aitta Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

MATKAHUOLLON LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä 5,00€

Toimitetaan lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, asiamiespisteeseen tai Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit ja monet muut yritykset). Saat viestin tai sähköpostin kun tilaus on noudettavissa. Lähetyksen kulkua vo seurata Matkahuollon verkkosivuilta.

MATKAHUOLLON KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Soveltuu täydellisesti suurimmille lähetyksille kuten esim. turvaistuimille, pinnasängyille tai lastenavunuille. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

POSTIN KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

 

Muita tuotteita josta saatat olla kiinnostunut!

 

Varastonsiivous käynnissä, tuotteita jopa -60% - Vaunu-aitta Bugaboo Giraffe Tuoli - Vaunu-aittaCopyright © 2022 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab