Britax Evolva 123 SL SICT Turvaistuin 9-36kg

Britax Evolva 123 SL SICT Turvaistuin 9-36kg

Alkaen 209,00 € Normaali hinta 269,00 €
VALITSE VÄRI JA TARKISTA SAATAVUUS
Vain %1 jäljellä
Tuotenumero
BXESLS
EVOLVA 123 SL SICT parantaa turvallisuusominaisuuksia ja näyttää ylelliseltä. Parannettu sivutörmäyssuojateknologiamme (SICT) minimoi sivutörmäyksessä törmäysvoiman, ja Soft-Latch ISOFIX -kiinnitys kytkee istuimen suoraan autoon. Se sopii 9–36 kg:n painoisille lapsille ja se voidaan asentaa useimpiin autoihin – ISOFIX-kiinnityksellä tai ilman.

Joustavuutta ja loistavia ominaisuuksia

Hyväksytty

  • Ryhmät 1-2-3, 9-36 kg (9 kk - 12 vuotta). ECE R44/04.
  • Asennetaan kasvot menosuuntaan auton kolmipisteturvavyöllä tai auton kolmipisteturvavyöllä ja ISOFIX-kiinnikkeillä.

Vanhemmat ovat suosineet EVOLVA-tuotesarjaa yli 10 vuoden ajan.

Uusin lisäys EVOLVA 123 SL SICT parantaa turvallisuusominaisuuksia ja näyttää ylelliseltä. Parannettu sivutörmäyssuojateknologiamme (SICT) minimoi sivutörmäyksessä törmäysvoiman, ja Soft-Latch ISOFIX -kiinnitys kytkee istuimen suoraan autoon. Se sopii 9–36 kg:n painoisille lapsille ja se voidaan asentaa useimpiin autoihin – ISOFIX-kiinnityksellä tai ilman.

Uusi EVOLVA

parempi kuin koskaan

Vuosia kestänyt tutkimustyö ja testaus ovat auttaneet meitä tekemään EVOLVA-sarjasta suositun vanhempien keskuudessa yli 10 vuoden ajan. Uudessa EVOLVA 123 SL SICT -mallissa on Soft-Latch ISOFIX -asennusjärjestelmä, joka kiinnittää istuimen suoraan autoon äärimmäisen turvallisesti. Se sisältää myös sivutörmäysteknologiaamme (SICT), joka minimoi lapseen kohdistuvan törmäysvoiman sivutörmäyksessä. Uuden mallinen päällinen on ylellisen näköinen, ja niskatuen pehmeät materiaalit ja rintapehmusteet takaavat erittäin mukavat oltavat lapsellesi. Yhdessä tämä kaikki tuovat mukavuutta ja turvallisuutta liikenteeseen moneksi vuodeksi.

Sopii 9–36 kg painaville lapsille

EVOLVA 123 SL SICT kasvaa lapsesi mukana, sillä se sopii 9–36 kg painaville lapsille. Kun lapsesi kasvaa, voit helposti vaihtaa integroitujen valjaiden käytöstä (18 kg painoon asti), auton kolmipisteturvavyön käyttöön (36 kg painoon asti) lapsen kiinnittämiseksi turvallisesti istuimeen.

Joustava käyttää useimmissa autoissa

Vuosien saatossa eteen tulee todennäköisesti tilanteita, jolloin turvaistuin täytyy siirtää toiseen autoon. Se onnistuu helposti EVOLVA 123 SL SICT -istuimen kanssa, sillä se on kevyt ja turvallinen asentaa useimpiin autoihin joko ISOFIX- ja kolmipisteturvavyöllä tai pelkästään kolmipisteturvavyöllä. Kummatkin kiinnitystavat yhdessä sivutörmäyssuojateknologiamme (patentti haussa) kanssa tarjoavat joustavuutta ja varmuutta, jota vanhempana tarvitset liikenteessä.

Ensiluokkainen sivutörmäyssuojateknologia (SICT)

Parannettu SICT-teknologiamme tarjoaa erinomaisen suojan sivutörmäystilanteessa kahdessa eri vaiheessa: se työntää lasta kontrolloidusti poispäin törmäyksestä ja mukautuu sen jälkeen vaimentamaan lapseen kohdistuvaa törmäysvoimaa. Suojauksen käyttäminen on helppoa, voit yksinkertaisesti säätää ja muokata SICT-suojaa istuimen sivussa, joka on lähimpänä auton ovea.

CLICK & SAFE® -valjaat äänimerkillä

Lasta valjaisiin kiinnitettäessä voi olla vaikeaa löytää oikea tasapaino liian tiukan ja liian löysän välillä, joten Britax on kehittänyt CLICK & SAFE® -järjestelmän, joka auttaa vanhempia tietämään, milloin lapsi on kiinnitetty oikein. Kun vedät valjaiden säätöhihnasta, kuulet naksauksen silloin kun lapsesi vajaat on kiristetty oikein.

Korkeaselkäisen turvavyöistuimen antama suoja

Korkeaselkäiset turvavyöistuimemme suojaavat lastasi kolmella tavalla: istuimen kuori suojaa lastasi päästä lantioon, erityisesti sivutörmäyksessä; ylempi ja alempi vyön ohjain varmistavat, että istuin pysyy oikeassa asennossa; pehmustettu pääntuki suojaa lapsesi päätä ja niskaa sekä lisää mukavuutta.

Tehokkaat rintapehmusteet

Tehokkaat rintapehmusteet lisäävät mukavuutta ja vähentävät lapsen liikettä eteenpäin nokkakolarissa sekä antavat lisäsuojaa lapsen herkälle niskalle. Ne myös auttavat nokkakolarissa jakamaan törmäysvoiman tasaisemmin lapsen hartioiden ja rintakehän kesken.

Joka ikään sopiva kallistusasento

Kallistusasento antaa lapsellesi mukavan nukkuma-asennon. Voit säätää istuinta helposti ennen kuin kiinnität sen autoosi.

Viisipistevaljaat

Viisipistevaljaat ovat Britaxin pitkän kokemuksen ja laajan asiantutemuksen mukaan ehdottomasti turvallisin tapa kiinnittää laspi turvaistuimeen, sillä ne pitävät lapsen turvallisesti ja varmasti istuimessa. Törmäystilanteessa valjaat jakavat törmäysvoiman viiden pisteen kesken: kaksi olkapäillä, kaksi lantion kohdalla ja yksi valjaiden kiinnityskohdassa lapsen jalkojen välissä. Tämä auttaa suojaamaan lastasi joka suunnasta tulevia törmäyksiä vastaan.

Helposti säädettävä pääntuki ja valjaat

Pehmustettua pääntukea ja valjaita on helppo säätää yhdellä kädellä lapsen pituuden mukaan. Ennen kuin kiinnität istuimen autoosi, varmista, että pääntuki on oikeassa asennossa aivan lapsen olkapäiden yläpuolella.

Helposti säädettävä pääntuki

Helposti säädettävä pääntuki on suunniteltu erityisesti vanhemmille lapsille, silloin kun heidät kiinnitetään turvaistuimeen kolmipisteturvavyöllä. Pääntuen voi helposti säätää yhdellä kädellä oikeaan kohtaan, aivan lapsen olkapäiden yläpuolelle – silloinkin, kun lapsi istuu istuimessa.

Nopeasti irrotettava päällinen

Matkan aikana paikat sottaantuvat. Juomia voi läikkyä ja lapsella saattaa olla matkapahoinvointia. Siksi suunnittelimme konepestävän istuinsuojan, joka on helppo irrottaa valjaita irrottamatta. Näin puhdistaminen onnistuu nopeasti matkalla.

Lisätiedot
Valmistaja Britax
Suositusikä n. 9 kk - 12 vuotta (Ryhmät 1-2-3, 9-36 kg).
Materiaali Kangaspääliset konepestävät 30°C.
Paino 8.600000
Mitat 61 - 86 x 51 x 48 cm (Korkeus x Leveys x Syvyys).
Takuuaika 24 kk.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Britax Evolva 123 SL SICT Turvaistuin 9-36kg
Arviosi

TOIMITUSAIKA VARASTOTUOTTEILLE ON NOIN 2-5 ARKIPÄIVÄÄ.

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 100,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Voit myös noutaa tilauksesi Ruoholahden myymälästä.

TOIMITUSTAVAT

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä - Vaunu-aitta Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

MATKAHUOLLON LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä 5,00€

Toimitetaan lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, asiamiespisteeseen tai Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit ja monet muut yritykset). Saat viestin tai sähköpostin kun tilaus on noudettavissa. Lähetyksen kulkua vo seurata Matkahuollon verkkosivuilta.

MATKAHUOLLON KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Soveltuu täydellisesti suurimmille lähetyksille kuten esim. turvaistuimille, pinnasängyille tai lastenavunuille. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

POSTIN KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

 

 

Lahjakortti ja muut ihanat lahjat lapselle - Vaunu-aitta Cybex Mios lasterattaat - Vaunu-aittaCopyright © 2022 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab