Britax Dualfix iSense Turvaistuin (61-105cm)

Britax Dualfix iSense Turvaistuin (61-105cm)

Alkaen 449,00 €
VALITSE VÄRI JA TARKISTA SAATAVUUS
Vain %1 jäljellä
Tuotenumero
BDFiST

Älykkäin valinta muutoksiin!

Britax Dualfix iSense on älykkäin turvaistuin, jota käytetään Baby-Safe iSense turvakaukalon, tai minkä tahansa muun turvakaukalon jälkeen. Dualfix iSense on vaivaton napsauttaa kiinni Flex Base iSense Isofix -jalustaan, ja se tarjoaa erinomaista suojaa ja mukavuutta monille tuleville matkoille, aina neljän vuoden ikään saakka.

Älykkäin valinta muutoksiin

Britax Dualfix iSense on älykkäin turvaistuin, jota käytetään Baby-Safe iSense turvakaukalon, tai minkä tahansa muun turvakaukalon jälkeen. Dualfix iSense on vaivaton napsauttaa kiinni Flex Base iSense Isofix -jalustaan, ja se tarjoaa erinomaista suojaa ja mukavuutta monille tuleville matkoille, aina neljän vuoden ikään saakka. Britax Dualfix turvaistuin täyttää i-Size-standardin, ja se on varustettu älyvaloteknologialla, joka antaa lapsellesi mahdollisuuden nähdä ja tulla nähdyksi.

Hyväksytty

  • Käyttöikä: n. 3 kk - 4 vuotta (61-105 cm/18kg).
  • Kiinnitys, isofix: i-Size R129 - Kiinnitys Flex base iSense (myydään erikseen) kanssa.

iSense – älykästä valoteknologiaa

Kaksi sisävaloa lisää pikkuisesi matkustusmukavuutta pimeässä. Ne varmistavat pikkuisesi viihtyvyyden – ja antavat sinulle mahdollisuuden tarkistaa, että kaikki on hyvin.

Parasta suojaa – joka päivä

Lapsesi turvallisuus on Britaxille ensisijainen tärkeää. Sen vuoksi Britaxin sisäiset standardit ovat vaativampia kuin nykyinen standardi ECE R129 (i-Size). Britax Dualfix iSense turvaistuimessa on lukuisia innovatiivisia turvaominaisuuksia: optimaalinen sivutörmäyssuoja SICT inside varmistaa ylivertaisen suojauksen sivutörmäyksissä. Lisäksi Flex Base iSense -jalusta ja patentoitu Pivot Link ISOFIX -järjestelmä suojaavat lastasi kaikenlaisissa onnettomuustilanteissa, kohdistuupa isku edestä, sivulta tai takaa. Voit siis olla luottavaisin mielin.

Mahdollisuus käyttää pidempään selkä menosuuntaan

Selkä menosuuntaan istuimet tarjoavat parhaan suojan nokkakolarissa – kaikkein yleisin onnettomuus liikenteessä. Selkä menosuuntaan olevassa istuimessa nokkakolarin sattuessa kolarin voimat ohjautuvat istuimen takaosaan, jolloin jäljelle jäävä energia levittäytyy tasaisesti pään, niskan ja yläruumiin alueelle. Kasvot menosuuntaan asetetussa istuimessa iskun voima jakautuu eri tavalla istuimen rakenteeseen ja kiinnityksiin – aiheuttaen potentiaalisesti sen, että suurempi määrä energiaa osuu lapsen kehoon. Suositus on että lapset matkustavat selkä menosuuntaan istuimissa mahdollisimman pitkään.

Pehmeät vyöpehmusteet

Pehmeät tekniset neopreeni -rintapehmikkeet sopivat mukavasti lapsesi rintakehälle. Ne auttavat vähentämään lapsesi liikettä törmäyksessä ja tekevät 5-pistevaljaista vieläkin mukavammat. Ne on myös helppo irrottaa pesua varten valjaita häiritsemättä.

Korkeat suojaavat sivutuet

Pehmustetut sivutuet toimivat suojaavana kotelona, joka auttaa ottamaan vastaan sivutörmäyksen törmäysvoiman ja joka vähentää näin lapseen kohdistuvaa loukkaantumisriskiä.

Ylivertainen suoja sivutörmäyksiä vastaan

Integroitu SICT inside tarjoaa lapsellesi ylivertaisen suojauksen sivutörmäyksissä. SICT inside pitää lapsesi pois törmäyksestä ja samalla vaimentaa iskuenergian. Eikä sinun tarvitse muokata tai säätää mitään – SICT inside on aina valmis, kun tarvitset sitä.

V-muotoinen niskatuki

Erityisesti lapsesi pään liikettä hallitsemaan suunniteltu V-muotoinen niskatuki takaa optimaalisen suojauksen sivutörmäyksessä ja on samalla äärimmäisen mukava käyttää. Lisäksi niskatuki ja valjaat ovat helppo säätää istuimen edestä lapsesi pituuteen sopivaksi.

Viisipistevaljaat

Viisipistevaljaat ovat turvallisin tapa kiinnittää lapsi turvaistuimeen, sillä ne pitävät lapsen turvallisesti ja varmasti istuimessa. Törmäystilanteessa valjaat jakavat törmäysvoiman viiden pisteen kesken: kaksi olkapäillä, kaksi lantion kohdalla ja yksi valjaiden kiinnityskohdassa lapsen jalkojen välissä. Tämä auttaa suojaamaan lastasi joka suunnasta tulevia törmäyksiä vastaan.

Kääntyy 360 astetta

Lapsi on helppo asettaa istuimeen ja kiinnittää valjaisiin kääntyvän alustan ansiosta, mikä mahdollistaa istuimen kääntämisen kohti auton ovea. Yleinen suositus on, että lapset matkustavat selkä menosuuntaan mahdollisimman pitkään. Voit kuitenkin vaihtaa kasvot menosuuntaan nopeasti ja helposti sitten, kun lapsesi on tarpeeksi vanha. Yhdellä napin painalluksella voit kääntää istuinta 360 astetta.

Sisävalot

Sisävalot voidaan kytkeä päälle lisäämään lapsen matkustusmukavuutta. Niiden ansiosta pystyt myös näkemään lapsesi pimeässä varmistaaksesi, että hänellä on kaikki hyvin. Sisävaloista on myös apua kiinnittäessäsi lapsellesi valjaita pimeässä.

Monta asentoa kallistusta vaihtamalla

Lapsesi olon pitäminen mukavana ajon aikana on ehdottoman tärkeää. Siksi Dualfix iSense turvaistuin on suunniteltu monella kallistusasennolla, selkä ja kasvot menosuuntaan, jotka voidaan säätää vaivattomasti – mikä tarjoaa stressittömän matkan ja tyytyväisen lapsen.

Nopeasti irrotettava päällinen

Matkan aikana paikat sottaantuvat. Juomia voi läikkyä ja lapsella saattaa olla matkapahoinvointia. Tämän takia Dualfix iSense turvaistuimessa on konepestävä istuinsuojan, joka on helppo irrottaa valjaita poistamatta. Näin puhdistaminen onnistuu nopeasti myös matkalla.

Lisätiedot
Valmistaja Britax Premium line
Suositusikä n. 3 kk - 4 vuotta (ECE R-129, i-Size 61 - 105 cm/18kg).
Paino 5.300000
Mitat 59.4 x 44 x 46.5 cm (K x L x S).
Takuuaika 24 kk.
Isofix Kyllä (lisävarusteilla)
Istumasuunta Käännettävä
Turvaistuin hyväksyntä i-Size ECE R129.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Britax Dualfix iSense Turvaistuin (61-105cm)
Arviosi

TOIMITUSAIKA VARASTOTUOTTEILLE ON NOIN 2-5 ARKIPÄIVÄÄ.

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 100,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Voit myös noutaa tilauksesi Ruoholahden myymälästä.

TOIMITUSTAVAT

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä - Vaunu-aitta Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

MATKAHUOLLON LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä 5,00€

Toimitetaan lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, asiamiespisteeseen tai Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit ja monet muut yritykset). Saat viestin tai sähköpostin kun tilaus on noudettavissa. Lähetyksen kulkua vo seurata Matkahuollon verkkosivuilta.

MATKAHUOLLON KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Soveltuu täydellisesti suurimmille lähetyksille kuten esim. turvaistuimille, pinnasängyille tai lastenavunuille. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

POSTIN KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

 

 

Lahjakortti ja muut ihanat lahjat lapselle - Vaunu-aitta Cybex Mios lasterattaat - Vaunu-aittaCopyright © 2022 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab