Britax Baby-safe3 + Dualfix3 VALMISPAKETTI

Britax Baby-safe3 + Dualfix3 VALMISPAKETTI

VALITSE VÄRI, TARKISTA HINTA JA SAATAVUUS
Tilattavissa vain varastotuotteet
Tuotenumero
BXBSD3C

Neljä vuotta turvallisuutta yhdessä paketissa! Britax Baby-safe3, Dualfix3 ja Flex Base tuoteperhe tarjoaa loistavaa mukavuutta ja pitkäikäistä turvallisuutta.

Britax Baby-safe3 turvakaukalo, Britax Dualfix3 Turvaistuin ja Britax Flex Base Isofix jalusta kaikki mitä tarvitset kätevässä valmispaketissa!

BRITAX BABY-SAFE iSENSE TURVAKAUKALO

Täydellinen turvakaukalo kulkee sinun ja vauvasi mukana syntymästä jopa 15 kuukauden ikään saakka.

Monipuoliset ominaisuudet, parasta mahdollista turvallisuutta ja äärimmäisen ergonominen mukavuus – Britax Baby-Safe3 Turvakaukalo.

Irrotettava, vastasyntyneelle tarkoitettu sisätyyny ja lie-flat-teknologia varmistavat äärimmäisen ergonomisen mukavuuden vauvalle heti syntymästä lähtien. Baby-Safe3 turvakaukalo on yhteensopiva Britax Flex Base iSense -ISOFIX jalustan kanssa, mikä mahdollistaa helpon ja nopean asentamisen autoon sekä varmistaa vauvasi optimaalisen ja ergonomisemman makuuasennon. Baby-Safe3 iSize turvakaukalo sisältää useita huippuluokan turvaominaisuuksia, jotka suojaavat pienokaistasi kaikissa tilanteissa ja tarjoaa samalla mukavuutta, joten voitte nauttia jokaisesta tulevasta matkastanne.

Hyväksytty

 • Käyttöikä: Vastasyntyneestä noin 15 kk ikäiseksi (40 - 83cm/13kg).
 • Kiinnitys, isofix: i-Size R129 - Kiinnitys Flex base iSense kanssa.
 • Kiinnitys, turvavyö: ECE R44 - Kiinnitys selkä menosuuntaan auton omilla 3-pisteturvavöillä

Pitkäkestoista mukavuutta

Britax Baby-Safe3 iSize -turvakaukaloa voidaan käyttää syntymästä 15 kuukauden ikään saakka, ja se tarjoaa mukavuutta kaikkina aikoina. Vastasyntyneelle tarkoitettu sisätyyny antaa vastasyntyneille ergonomista tukea, kun taas patentoitu, integroitu lie-flat-mekanismi tarjoaa ergonomisimman asennon, jota voi säätää vauvan pituuden mukaan. Pääntuen korkeutta voidaan säätää, mikä antaa tilaa vauvan kasvulle.

Yhteensopivuuden tuomaa vapautta

Britax Baby-Safe3 iSize on helppo napsauttaa paikoilleen Flex Base iSense -alustaan sekä moniin rattaisiin (adapterit saatavilla lisävarusteena). Britax Baby-Safe3 iSize -turvakaukalon nostaminen ja uudelleen asentaminen käy nopeasti ja helposti, joten voit nauttia saumattomasta vapaudesta tien päällä.

Käännä ja käytä esteettömästi – kääntyvä alusta

Vauvan asettaminen turvakaukaloon ja valjaiden kiinnittäminen käyvät helposti ja nopeasti: Käännä vain Flex Base iSense -jalustaan asennettu turvakaukalo kohti auton avonaista ovea. Tämä tekee vauvan siirtämisestä autoon ja rattaisiin paljon mukavampaa.

Lie-flat -teknologia

Tämä loistava ominaisuus tarjoaa lapselle mukavamman ja ergonomisemman asennon. Patentoitu sisäänrakennettu kallistusmekanismin ansiosta makuuasennon kulmaa on mahdollista säätää pienokaisen pituuden mukaan. Asento vaihtuu automaattisesti pääntukea säädettäessä ja antaa tilaa lapsen kehitykselle. Myös olkahihnat säätyvät automaattisesti pääntukea säädettäessä.

Vastasyntyneelle tarkoitettu sisätyyny

Suunniteltu antamaan lisätukea pikkuvauvoille. Turvakaukalon mukana tuleva vastasyntyneelle tarkoitettu irrotettavilla ja törmäysvoimaa vaimentavilla pehmusteilla varustettu sisätyyny vähentää tyhjää tilaa ja tarjoaa lisämukavuutta vauvalle turvaistuimessa.

Helposti irrotettavat CLICK & GO®-järjestelmä

Turvakaukalo on helppo irrottaa alustasta tai rattaista, niin että vanhempi voi olla ergonomisessa pystysuorassa asennossa nostaessaan turvakaukaloa ylös. Turvakaukalo irrotetaan alustasta tai rattaista kääntämällä yksinkertaisesti sen takana olevaa kahvaa, jonka jälkeen se on helppo nostaa pois.

Viisipistevaljaat

Viisipistevaljaat ovat Britaxin asiantuntemuksen mukaan turvallisin tapa kiinnittää lapsi turvaistuimeen, sillä ne pitävät lapsen turvallisesti ja varmasti istuimessa. Törmäystilanteessa valjaat jakavat törmäysvoiman viiden pisteen kesken: kaksi olkapäillä, kaksi lantion kohdalla ja yksi valjaiden kiinnityskohdassa lapsen jalkojen välissä. Tämä auttaa suojaamaan lastasi joka suunnasta tulevia törmäyksiä vastaan.

Säädettävä kantokahva

Kallistettava kantokahva on helppo kääntää taakse ja pois tieltä, kun vauva nostetaan turvakaukaloon. Avaa lukitus painamalla kantokahvan kummallakin puolella olevia painikkeita ja liikuta kantokahvaa. Kun turvakaukalo on lattialla, on suositeltavaa estää keinuminen kääntämällä kantokahva kokonaan taakse.

Suurikokoinen aurinkokuomu

Isokokoinen kuomu suojaa lastasi auringolta ja tuulelta niin autossa kuin rattaissa. Kuomussa on UPF50+ aurinkosuoja, joka tarkoittaa että se tarjoaa parhaan mahdollisen suojan auringon haitallisilta säteiltä. Kiinnityskohdat ovat kaukalon sivulla, joten voit helposti kantaa turvakaukaloa myös aurinkosuojan ollessa käytössä.

Nopeasti irrotettava päällinen

Matkan aikana paikat saattavat likaantua. Juomia voi läikkyä ja lapsella saattaa olla matkapahoinvointia. Siksi Britax on suunniteltu konepestävän istuinsuojan, joka on helppo irrottaa valjaita irrottamatta. Näin puhdistaminen onnistuu nopeasti myös matkan aikana.

DUALFIX 3 TURVAISTUIN

BRITAX DUALFIX 3 i-SIZE on älykkäin turvaistuin, jota käytetään Baby-Safe iSense turvakaukalon, tai minkä tahansa muun turvakaukalon jälkeen. Dualfix 3 on vaivaton napsauttaa kiinni Flex Base iSense Isofix -jalustaan, ja se tarjoaa erinomaista suojaa ja mukavuutta monille tuleville matkoille, aina neljän vuoden ikään saakka. Britax Dualfix 3 turvaistuin täyttää i-Size-standardin, ja se on varustettu ensiluokkaisilla turvallisuus- ja mukavuusominaisuuksilla.

Hyväksytty

 • Käyttöikä: n. 3 kk - 4 vuotta (61-105 cm/18kg).
 • Kiinnitys, isofix: i-Size R129 – Kiinnitys vain FLEX BASE iSENSE jalustan kanssa.

Turvaa ja mukavuutta vuosiksi

DUALFIX 3 i-SIZE sopii lapsille kolmen kuukauden iästä alkaen aina nelivuotiaaksi saakka – mukautuen pikkuisesi kasvuun ja varmistaen jatkuvan mukavuuden ja suojan. Se sopii matkustamiseen sekä kasvot että selkä menosuuntaan, tehden suunnan vaihdosta nopeaa ja helppoa lapsen kasvaessa. Maksimaalisen mukavuuden varmistamiseksi voit helposti muuttaa istuimen kulmaa kuuden ergonomisen asennon välillä.

Parasta suojaa – joka päivä

Lapsesi turvallisuus on Britaxille ensisijainen tärkeää. Sen vuoksi Britaxin sisäiset standardit ovat vaativampia kuin nykyinen standardi ECE R129 (i-Size). Britax Dualfix 3 turvaistuimessa on lukuisia innovatiivisia turvaominaisuuksia: optimaalinen sivutörmäyssuoja SICT inside varmistaa ylivertaisen suojauksen sivutörmäyksissä. Lisäksi Flex Base iSense -jalusta ja patentoitu Pivot Link ISOFIX -järjestelmä suojaavat lastasi kaikenlaisissa onnettomuustilanteissa, kohdistuupa isku edestä, sivulta tai takaa. Voit siis olla luottavaisin mielin.

Mahdollisuus käyttää pidempään selkä menosuuntaan

Selkä menosuuntaan istuimet tarjoavat parhaan suojan nokkakolarissa – kaikkein yleisin onnettomuus liikenteessä. Selkä menosuuntaan olevassa istuimessa nokkakolarin sattuessa kolarin voimat ohjautuvat istuimen takaosaan, jolloin jäljelle jäävä energia levittäytyy tasaisesti pään, niskan ja yläruumiin alueelle. Kasvot menosuuntaan asetetussa istuimessa iskun voima jakautuu eri tavalla istuimen rakenteeseen ja kiinnityksiin – aiheuttaen potentiaalisesti sen, että suurempi määrä energiaa osuu lapsen kehoon. Suositus on että lapset matkustavat selkä menosuuntaan istuimissa mahdollisimman pitkään.

Kääntyy 360 astetta

Lapsi on helppo asettaa istuimeen ja kiinnittää valjaisiin kääntyvän alustan ansiosta, mikä mahdollistaa istuimen kääntämisen kohti auton ovea. Britax suosittelee että lapset matkustavat selkä menosuuntaan mahdollisimman kauan. Voit kuitenkin vaihtaa kasvot menosuuntaan nopeasti ja helposti sitten, kun lapsesi on tarpeeksi vanha. Yhdellä alustan pohjan napin painalluksella voit kääntää istuinta 360 astetta.

Useaan asentoon kallistus

Lapsesi olon pitäminen mukavana ajon aikana on ehdottoman tärkeää. Siksi Dualfix 3 turvaistuin on suunniteltu monella kallistusasennolla, selkä ja kasvot menosuuntaan, jotka voidaan säätää vaivattomasti – mikä tarjoaa stressittömän matkan ja tyytyväisen lapsen.

Ylivoimainen suoja sivutörmäyksiä vastaan

Integroitu SICT inside -sivutörmäyssuoja tarjoaa lapsellesi ylivertaisen suojauksen sivutörmäyksissä. SICT inside pitää lapsesi pois törmäyksestä ja samalla vaimentaa iskuenergian. Eikä sinun tarvitse muokata tai säätää mitään – SICT inside on aina valmis, kun tarvitset sitä.

Korkeat sivusuojat ja V-muotinen niskatuki

Pehmustetut sivutuet toimivat suojaavana kotelona, joka auttaa ottamaan vastaan sivutörmäyksen törmäysvoiman ja joka vähentää näin lapseen kohdistuvaa loukkaantumisriskiä. Erityisesti lapsesi pään liikettä hallitsemaan suunniteltu V-muotoinen niskatuki takaa optimaalisen suojauksen sivutörmäyksessä ja on samalla äärimmäisen mukava käyttää. Lisäksi niskatuki ja valjaat ovat helppo säätää istuimen edestä lapsesi pituuteen sopivaksi.

Viisipistevaljaat

Viisipistevaljaat ovat turvallisin tapa kiinnittää lapsi turvaistuimeen, sillä ne pitävät lapsen turvallisesti ja varmasti istuimessa. Törmäystilanteessa valjaat jakavat törmäysvoiman viiden pisteen kesken: kaksi olkapäillä, kaksi lantion kohdalla ja yksi valjaiden kiinnityskohdassa lapsen jalkojen välissä. Tämä auttaa suojaamaan lastasi joka suunnasta tulevia törmäyksiä vastaan.

Pehmeät tekniset vyöpehmusteet

Turvavaljaiden pehmeät vyöpehmusteet asettuvat mukavasti lapsesi rintakehälle. Ne auttavat vähentämään lapsesi liikettä törmäyksessä ja tekevät 5-pistevaljaista vieläkin mukavammat. Ne on myös helppo irrottaa pesua varten valjaita häiritsemättä.

Nopeasti ja helposti irrotettava päällinen

Matkan aikana paikat sottaantuvat. Juomia voi läikkyä ja lapsella saattaa olla matkapahoinvointia. Siksi Dualfix 3 turvaistuimeen on suunniteltu konepestävän istuinsuojan, joka on helppo irrottaa valjaita poistamatta. Näin puhdistaminen onnistuu nopeasti ja helposti myös matkalla.

i-Size hyväksytty

Dualfix 3 turvaistuin kiinnitetään auton standardinmukaisiin ISOFIX -kiinnityspisteisiin. ISOFIX on kiinnitysjärjestelmä, joka on vakiona lähes kaikissa autoissa. Se takaa turvallisen ja varman asennuksen turvaistuimen ja auton välille.

DUALFIX 3 i-SIZE turvaistuimen kiinnityksen turvallisuus varmistetaan tukijalalla, joka pitää istuimen vakaasti paikallaan.

i-Size-turvaistuin sopii kaikkiin i-Size -hyväksyttyihin istumapaikkoihin, joten tarkista autosi opaskirjasta i-Size-hyväksytyt istuinpaikat. Voit tarkistaa valmistaja verkkosivuilta tuotesivulta onko Dualfix 3 turvaistuin yhteensopiva autosi kanssa

BRITAX FLEX BASE iSENSE ISOFIX JALUSTA

Britax iSense tuoteperhe tarjoaa loistavaa mukavuutta ja pitkäikäistä turvallisuutta. Britax Flex base iSense jalustaan voidaan myös kiinnittää Britax Baby-safe iSense turvakaukalon, Britax Baby-safe3 turvakaukalon tai Britax Dualfix3 ja Dualfix iSense turvaistuimen. Britax iSense tuoteperhe tarjoaa parasta mahdollista mukavuutta ja turvallisuutta vastasyntyneestä aina 4 vuoteen saakka.

Hyväksytty

 • Turvakaukalon kanssa: vastasyntyneestä noin 15 kk ikäiseksi (Syntymästä - 83cm/13kg).
 • Turvaistuimen kanssa: n. 3 kk - 4 vuotta (61-105 cm/18kg).
 • i-Size R129 -hyväksytty.
 • Käytetään yhdessä Britax Baby-Safe iSense turvakaukalon, Britax Baby-Safe3 turvakaukalon, Britax Dualfix3 turvaistuimen tai Britax Dualfix iSense turvaistuimen kanssa.

Britax Flex Base iSense jalusta varmistaa mukavan ja turvallisen matkanteon neljäksi vuodeksi.

Käännettävä alusta mahdollistaa jokaisen istuimen kääntämisen kohti auton ovea, jolloin lapsen asettaminen istuimeen ja valjaiden kiinnittäminen on helpompaa. Lisäksi Dualfix turvaistuin voidaan kääntää 360 astetta, mikä mahdollistaa matkustamisen kasvot menosuuntaan, kun lapsi on 15 kuukauden ikäinen ja pituudeltaan 76 cm.

Helppokäyttöisen vapautuspainikkeen ansiosta voit vaivattomasti nostaa turvakaukalon kahvasta. Säädettävä rebound bar tarjoaa lapselle enemmän jalkatilaa matkustettaessa kasvot menosuuntaan.

Taattua mukavuutta

Autoissa, joissa on kaltevat istuimet, lapsesi pää saattaa kallistua eteenpäin valjaita käytettäessä. Sen vuoksi voidaan Britax Flex base iSense jalusta säätää kuuteen eri asentoon, mikä varmistaa lapselle parhaan yhdistelmän turvallisuutta ja mukavuutta. Turvakaukaloon on parasta asettaa sopiva kulma ennen asentamista, ja Dualfix  -turvaistuimen kulmaa voit säätää tien päällä mukavampaan asentoon, kun taapero nukahtaa.

Korkeussäädettävä tukijalka

Tukijalka tarjoaa lisävakautta turvakaukalolle ajoneuvon lattiasta. Se minimoi kallistus- ja pyörimisliikkeet ja vähentää lapseesi kohdistuvia eteenpäin liikuttavia voimia onnettomuustilanteessa, mikä auttaa suojaamaan lasta. Jotta istuin kiinnittyy mahdollisimman hyvin, tukijalan korkeutta voidaan säätää autoosi sopivaksi. Helppolukuinen ilmaisin näyttää, kun tukijalka on asetettu tukevasti ajoneuvosi lattiaan muuttuen punaisesta mustaksi oikein asennettuna. Turvallisen asennuksen varmistamiseksi tukijalasta kuuluu lisäksi äänimerkki, jos sitä ei ole asennettu oikein.

Säädettävä rebound bar

Reboundbar auttaa estämään turvaistuimen kallistumisen iskun kohdistuessa siihen. Reboundbar voidaan säätää 8 astetta. Näin voit helposti säätää tukikaarta auton istuimen selkänojaa vasten, jolloin lapsesi saa 10 prosenttia enemmän jalkatilaa.

Britax Römerin Pivot Link-järjestelmä

Törmäyksen sattuessa Britaxin patentoitu Pivot Link -järjestelmä kohdistaa törmäysvoiman ensiksi alaspäin (1) auton istuimeen ja sen jälkeen kevyemmin eteenpäin (2). Tämä vähentää pää-ja niskavammojen riskiä merkittävästi.

Helppo varastoida

Pienten lasten vanhemmilla on paljon varastoitavia lastentarvikkeita, joten Britax on suunnitellut jalustan niin, että se on helppo varastoida. Tukijalka kääntyy ylös niin, että se on helppo varastoida auton tavaratilaan tai kotiin. Kun jalan taittaa istuimen alle, tukijalan merkkiääni kytkeytyy pois päältä varmistaen mielenrauhan säilytyksen ajaksi.

Hintaan sisältyy

 • Britax Baby-safe3 Turvakaukalo
 • Britax Dualfix3 Turvaistuin
 • Britax Flex Base iSense jalusta
Lisätiedot
Valmistaja Britax Premium line
Suositusikä Baby-Safe 3: 0-15 kk (i-Size, 40-83 cm/13 kg). Dualfix3: n. 3 kk-4 vuotta (ECE R-129, i-Size 61-105 cm/18kg).
Mitat Baby-Safe3: 58 x 44 x 67 cm (K x L x S). Dualfix3: 59.4 x 44 x 46.5 cm (K x L x S). Flex base iSense: 43.5 x 44 x 66 cm (K x L x S).
Takuuaika 24 kk.
Isofix Kyllä
Istumasuunta Käännettävä
Turvaistuin hyväksyntä Baby-Safe3: Isofix-kiinnitys: i-Size ECE R129. Turvavyökiinnitys: ECE R44/04. Dualfix3: i-Size ECE R129.
Yhteensopivuus Flex Base iSense: Britax Baby-safe iSense, Britax Baby-safe3, Britax Dualfix iSense.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Britax Baby-safe3 + Dualfix3 VALMISPAKETTI
Arviosi

TOIMITUSAIKA VARASTOTUOTTEILLE ON NOIN 2-5 ARKIPÄIVÄÄ.

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 100,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Voit myös noutaa tilauksesi Ruoholahden myymälästä.

TOIMITUSTAVAT

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä - Vaunu-aitta Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

MATKAHUOLLON LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä 5,00€

Toimitetaan lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, asiamiespisteeseen tai Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit ja monet muut yritykset). Saat viestin tai sähköpostin kun tilaus on noudettavissa. Lähetyksen kulkua vo seurata Matkahuollon verkkosivuilta.

MATKAHUOLLON KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Soveltuu täydellisesti suurimmille lähetyksille kuten esim. turvaistuimille, pinnasängyille tai lastenavunuille. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

POSTIN KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

 

 

Varastonsiivous käynnissä, tuotteita jopa -60% - Vaunu-aitta Bugaboo Giraffe Tuoli - Vaunu-aittaCopyright © 2022 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab