Britax Baby-Safe2 i-Size Turvakaukalo (Syntymä - 83cm)

Alkaen 229,00 €

VALITSE VÄRI JA TARKISTA SAATAVUUS
Tuotekoodi
BXBS2iS
Turvallisuutta ilman kompromisseja kasvavalle lapsellesi! Baby-Safe2 i-Size on Britaxin ensimmäinen turvakaukalo, joka on uuden ECE R129 (i-Size) -turvaistuinmääräyksen mukainen. Istuin on turvallinen ja mukava vastasyntyneille ja lapsille aina 15 kuukauden ikään saakka.

Valitse tuotteen osat

* Pakolliset kentät

Sinun valintasi
Britax Baby-Safe2 i-Size Turvakaukalo (Syntymä - 83cm)
Britax Baby-Safe2 i-Size Turvakaukalo (Syntymä - 83cm)

Varastossa

229,00 €

Yhteenveto

  Turvallisuutta ilman kompromisseja kasvavalle lapsellesi!

  Hyväksytty

  • Käyttöikä: Vastasyntyneestä noin 15 kk ikäiseksi (40 - 83cm/13kg).
  • Kiinnitys, isofix: i-Size R129 - Kiinnitys Baby-Safe i-Size BASE (myydään erikseen) tai Baby-Safe i-Size FLEX BASE (myydään erikseen) kanssa.
  • Kiinnitys, turvavyö: ECE R44 - Kiinnitys selkä menosuuntaan auton omilla 3-pisteturvavöillä.

  Baby-Safe2 i-Size on Britaxin ensimmäinen turvakaukalo, joka on uuden ECE R129 (i-Size) -turvaistuinmääräyksen mukainen. Istuin on turvallinen ja mukava vastasyntyneille ja lapsille aina 15 kuukauden ikään saakka. Se suojaa lastasi ja säätyy hänen kehityksensä ja kasvunsa mukaan aina 83 cm pituuteen asti.

  Tilaa kasvulle – soveltuu syntymästä 15 kuukauden ikään asti

  BABY-SAFE2 i-SIZE on suunniteltu noudattamaan uutta turvaistuinmääräystä ECE R129 (i-Size), ja se sopii vastasyntyneistä 15 kuukauden ikäisiin saakka, ja siinä on kasvuvaraa 83 cm pituuteen asti. Turvakaukalossa on vastasyntyneelle tarkoitettu sisätyyny, joka tuo lisätukea ja vaimentaa iskun voimaa törmäyksen sattuessa. Sisätyyny voidaan poistaa ja pääntuen korkeutta voidaan säätää, mikä antaa tilaa lapsen kasvulle.

  Patentoitu lie-flat-teknologia lisää turvallisuutta ja mukavuutta

  Usein on vaikeaa päättää mikä olisi autossa matkustettaessa paras makuuasento pienelle vastasyntyneelle. Koska pikkuvauvan lihakset eivät ole vielä kehittyneet, enemmän makaava asento on parempi, kun taas enemmän pysty asento on turvallisempi törmäystilanteessa. BABY-SAFE2 i-SIZE -turvakaukalon patentoitu lie-flat-teknologia tarjoaa helpon ratkaisun: kun pääntuen korkeutta säädetään, myös makuuasento säätyy. Saat vauvasi vieläkin parempaan makuuasentoon, kun turvakaukaloa käytetään säädettävän Baby-Safe i-Size FLEX BASE -alustan (lisävaruste, myydään erikseen) kanssa tietyissä autoissa.

  Mielenrauhaa vauvasi ensimmäisille matkoille

  Lapset ja etenkin vastasyntyneet ovat kaikkein haavoittuvimpia matkustajia liikenteessä, ja heidät täytyy suojata jokaiselta mahdolliselta törmäykseltä. Tästä syystä Britax keskittyy täysin lasten turvaistuinten kehittämiseen, testaamiseen, parantamiseen ja valmistamiseen ylläpitäen korkeimpia standardeja ja ylittäen tiukat testit, jotka uudessa lapsiturvallisuusmääräyksessä (ECE R129) on asetettu. Kun siis ostat BABY-SAFE2 i-SIZE -turvakaukalon, ostat myös osan Britaxin tutkimustyötä ja omistautumista lapsesi turvallisuuteen, jolloin sinä voit nauttia jokaisesta matkasta lapsesi kanssa rauhallisin mielin.

  Vastasyntyneelle tarkoitettu sisätyyny

  Suunniteltu antamaan lisätukea pikkuvauvoille. Mukana toimitettava vastasyntyneelle tarkoitettu irrotettavilla ja törmäysvoimaa vaimentavilla pehmusteilla varustettu sisätyyny vähentää tyhjää tilaa ja tarjoaa lisämukavuutta.

  Ensiluokkainen sivutörmäyssuojateknologia (SICT)

  Parannettu SICT-teknologiamme tarjoaa erinomaisen suojan sivutörmäystilanteessa kahdessa eri vaiheessa: se työntää lasta kontrolloidusti poispäin törmäyksestä ja mukautuu sen jälkeen vaimentamaan lapseen kohdistuvaa törmäysvoimaa. Suojauksen käyttäminen on helppoa, voit yksinkertaisesti säätää ja muokata SICT-suojaa istuimen sivussa, joka on lähimpänä auton ovea.

  Lie-flat-teknologia

  Tarjoaa vastasyntyneille mukavamman ja ergonomisemman asennon. Patentoidun sisäänrakennetun kallistusmekanismimme ansiosta makuuasennon kulmaa voi säätää lapsen pituuden mukaan. Asento vaihtuu automaattisesti pääntukea säädettäessä ja antaa tilaa lapsen kehitykselle. Myös olkahihnat säätyvät automaattisesti pääntukea säädettäessä.

  Helposti säädettävä pääntuki ja valjaat

  Pehmustettua pääntukea ja valjaita on helppo säätää yhdellä kädellä lapsen pituuden mukaan. Ennen kuin kiinnität vauvasi valjaisiin, varmista, että pääntuki on oikeassa asennossa aivan lapsen olkapäiden yläpuolella.

  Aurinkosuoja

  Aurinkosuoja suojaa lastasi auringolta (UPF 50+) ja tuulelta niin autossa kuin rattaissakin. Kiinnityskohdat ovat kätevästi kantokahvan sivuilla, joten voit kantaa turvakaukaloa myös aurinkosuojan ollessa käytössä.

  Viisipistevaljaat

  Viisipistevaljaat ovat Britaxin pitkän kokemuksen ja laajan asiantutemuksen mukaan ehdottomasti turvallisin tapa kiinnittää laspi turvaistuimeen, sillä ne pitävät lapsen turvallisesti ja varmasti istuimessa. Törmäystilanteessa valjaat jakavat törmäysvoiman viiden pisteen kesken: kaksi olkapäillä, kaksi lantion kohdalla ja yksi valjaiden kiinnityskohdassa lapsen jalkojen välissä. Tämä auttaa suojaamaan lastasi joka suunnasta tulevia törmäyksiä vastaan.

  Helposti irrotettavat CLICK & GO® -adapterit

  Turvakaukalo on helppo irrottaa alustasta tai rattaista, niin että vanhempi voi olla ergonomisessa pystysuorassa asennossa nostaessaan turvakaukaloa ylös. Turvakaukalo irrotetaan alustasta tai rattaista kääntämällä yksinkertaisesti sen takana olevaa kahvaa, jonka jälkeen se on helppo nostaa pois.

  Säädettävä kantokahva

  Säädettävä kantokahva on helppo kääntää taakse, jolloin lapsi voidaan asettaa turvakaukaloon. Avaa lukitus painamalla kantokahvan kummallakin puolella olevia painikkeita ja liikuta kantokahvaa. Kun turvakaukalo on lattialla, on suositeltavaa estää keinuminen kääntämällä kantokahva kokonaan taakse.

  Osoittimet näyttävät oikean asennon

  Osoittimet näyttävät, kun turvakaukalo on kiinnitetty oikein alustaan tai rattaisiin. Värimerkinnöistä näkee, kun adapterit ovat oikein kiinni värin vaihtuessa punaisesta vihreäksi.

  Nopeasti irrotettava päällinen

  Matkan aikana paikat sottaantuvat. Juomia voi läikkyä ja lapsella saattaa olla matkapahoinvointia. Siksi suunnittelimme konepestävän istuinsuojan, joka on helppo irrottaa valjaita irrottamatta. Näin puhdistaminen onnistuu nopeasti matkalla.

  Travel System -järjestelmä

  Kun olet kiireisenä päivän vauvasi kanssa liikkeellä autolla, asioiden hoitaminen on sujuvampaa, kun käytät turvakaukaloa rattaissa. Voit yksinkertaisesti nostaa vauvasi pois autosta turvakaukalossa ja kiinnittää turvakaukalon rattaisiin – ja taas olet valmis matkaan. Kaikki Britax Römer -turvakaukalot sopivat kaikkiin Britax-rattaisiin CLICK & GO® -adaptereilla.

  Hintaan sisältyy

  • 1 x Britax Baby-Safe2 i-Size Turvakaukalo

  Muut kuvien tuotteet, kuten esim. Britax i-Size BASE/BASE FLEX ovat lisävarusteita ja myydään erikseen.

  Lisätiedot
  Valmistaja Britax Premium line
  Suositusikä 0 - 15 kk (i-Size, 40 - 83 cm/13 kg)
  Mitat 58 x 44 x 67 cm (K x L x S).
  Takuuaika 24 kk
  Isofix-kiinnitys Kyllä (lisävarusteilla)
  Istumasuunta Selkä menosuuntaan
  Write Your Own Review
  Olet arvostelemassa:Britax Baby-Safe2 i-Size Turvakaukalo (Syntymä - 83cm)
  Arviosi

  Ilmainen toimitus!

  Yli 50,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

  MATKAHUOLTO

  Lähellä-paketti - Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon pakettipisteistä 5,00€

  Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Voit seurata lähetyksen kulkua Matkahuollon verkkosivuilta: Lähetysseuranta.

  Jakopaketti - Kotiinkuljetus 10,00€

  Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

  POSTI

  Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

  Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin.Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

  Kotiinkuljetus 10,00€

  Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

  Tilauksen toimitusaika on pääsääntöisesti 1-3 arkipäivää. Voit myös noutaa tilauksesi myymälästä.  Klarna Lasku ja osamaksu - Vaunu-aitta Ajanvaraus vaunu- tai turvaistuinesittelyyn - Vaunu-aitta  Copyright 2019 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab