Britax Baby-Safe iSense Turvakaukalo (Syntymä - 83cm)

Britax Baby-Safe iSense Turvakaukalo (Syntymä - 83cm)

Alkaen 295,00 €
VALITSE VÄRI JA TARKISTA SAATAVUUS
Vain %1 jäljellä
Tuotenumero
BBSiSC

Älykkäin valinta muutoksiin!

Parasta mahdollista suojaa yhdistettynä innovatiiviseen mukavuuteen, sinua ja pienokaistasi varten. Britax Baby-Safe iSense turvakaukalo on täynnä innovatiivisia ominaisuuksia ja huippuluokan turvallisuutta!

Älykkäin valinta muutoksiin

Huippuluokan suojaa yhdistettynä innovatiiviseen mukavuuteen, sinua ja pienokaistasi varten. Britax Baby-safe iSense on varustettu huolellisesti sijoitetuilla älyvaloilla, jotka syttyvät ja sammuvat automaattisesti helpottaen asennusta autoon tai rattaisiin. Voit myös kytkeä valot päälle manuaalisesti varmistaen lapsesi mukavuuden ja näkyvyyden pimeässä. Turvakaukalossa vauva matkustaa turvallisesti selkä menosuuntaan syntymästä 15 kk ikään saakka, se voidaan asentaa helposti asentaa Flex base iSense  -jalustaan tai lastenvaunujen runkoon, esim. Britax Smile III.

Hyväksytty

  • Käyttöikä: Vastasyntyneestä noin 15 kk ikäiseksi (40 - 83cm/13kg).
  • Kiinnitys, isofix: i-Size R129 - Kiinnitys Flex base iSense (myydään erikseen) kanssa.
  • Kiinnitys, turvavyö: ECE R44 - Kiinnitys selkä menosuuntaan auton omilla 3-pisteturvavöillä.

iSENSE – älykästä valoteknologiaa

Baby-Safe iSense turvakaukalo on varustettu kolmella erilaisella älyvalosetillä, jotka tekevät jokapäiväisestä elämästä helpompaa. Asennusvalot syttyvät tarvittaessa automaattisesti ja helpottavat turvakaukalon asentamista alustaan tai rattaisiin, kun ulkona on pimeää. Turvavalot parantavat näkyvyyttä kävellessäsi huonosti valaistuilla alueilla. Sisävalot voidaan kytkeä päälle lisäämään pikkuisesi matkustusmukavuutta. Niiden ansiosta pystyt myös näkemään lapsesi pimeässä varmistaaksesi, että kaikki on hyvin. Sisävaloista on myös apua kiinnittäessäsi lapsellesi valjaita pimeässä.

Pitkäkestoista mukavuutta

Baby-Safe iSense turvakaukaloa voidaan käyttää syntymästä 15 kuukauden ikään saakka, ja se tarjoaa mukavuutta vauvan kehityksen ja kasvun mukaan. Vastasyntyneelle tarkoitettu sisätyyny antaa vastasyntyneille ergonomista tukea, kun taas patentoitu, integroitu lie-flat-mekanismi tarjoaa ergonomisimman asennon, jota voi säätää vauvan pituuden mukaan. Pääntuen korkeutta voidaan säätää, mikä antaa tilaa vauvan kasvulle.

Erinomainen yhteensopivuus ja käytettävyys

Baby-Safe iSense on helppo napsauttaa paikoilleen Flex base iSense -jalustaan (myydään erikseen) sekä moniin rattaisiin, kuten esimerkiksi Britaxin testivoittajaan Smile III (lisävarusteena saatavilla adapterit). Turvakaukalon irrottaminen ja uudelleen asentaminen autoon tai lastenvaunujen runkoon käy nopeasti ja vaivattomasti, joten voit nauttia saumattomasta vapaudesta kun olette liikkeellä. Jos käytössä on Flex base iSense -jalusta, voidaan turvakaukalo kääntää kohti auton avointa ovea, jolloin pienokaisen asettaminen istuimeen ja valjaiden kiinnittäminen on helpompaa.

Äänimerkki ilmaisee oikean asennuksen

Kun asennat turvakaukalon auton jalustaan tai lastenvaunujen runkoon, kuulet selkeän napsahduksen, joka ilmaisee, että istuin on asennettu turvallisesti.

Viisipistevaljaat

Viisipistevaljaat ovat turvallisin tapa kiinnittää lapsi turvaistuimeen, sillä ne pitävät lapsen turvallisesti ja varmasti istuimessa. Törmäystilanteessa valjaat jakavat törmäysvoiman viiden pisteen kesken: kaksi olkapäillä, kaksi lantion kohdalla ja yksi valjaiden kiinnityskohdassa lapsen jalkojen välissä. Tämä auttaa suojaamaan lastasi joka suunnasta tulevia törmäyksiä vastaan.

Helposti säädettävä pääntuki ja valjaat

Pehmustettua pääntukea ja valjaita on helppo säätää yhdellä kädellä lapsen pituuden mukaan. Ennen kuin kiinnität vauvasi valjaisiin, varmista, että pääntuki on oikeassa asennossa aivan lapsen olkapäiden yläpuolella.

Säädettävä kantokahva

Säädettävä kantokahva on helppo kääntää taakse, jolloin lapsi voidaan asettaa turvakaukaloon. Avaa lukitus painamalla kantokahvan kummallakin puolella olevia painikkeita ja liikuta kantokahvaa. Kun turvakaukalo on lattialla, on suositeltavaa estää keinuminen kääntämällä kantokahva kokonaan taakse.

Helposti irrotettavat CLICK & GO®-adapterit (lisävaruste)

Turvakaukalo on helppo irrottaa alustasta tai rattaista, niin että vanhempi voi olla ergonomisessa pystysuorassa asennossa nostaessaan turvakaukaloa ylös. Turvakaukalo irrotetaan alustasta tai rattaista kääntämällä yksinkertaisesti sen takana olevaa kahvaa, jonka jälkeen se on helppo nostaa pois.

Lie-flat -teknologia

Antaa vastasyntyneille mukavamman ja ergonomisemman asennon. Patentoidun sisäänrakennetun kallistusmekanismin ansiosta makuuasennon kulmaa voi säätää lapsen pituuden mukaan. Asento vaihtuu automaattisesti pääntukea säädettäessä ja antaa tilaa lapsen kehitykselle. Myös olkahihnat säätyvät automaattisesti.

Vastasyntyneen sisätyyny 

Suunniteltu antamaan lisätukea pikkuvauvoille. Mukana toimitettava vastasyntyneelle tarkoitettu irrotettavilla ja törmäysvoimaa vaimentavilla pehmusteilla varustettu sisätyyny vähentää tyhjää tilaa ja tarjoaa lisämukavuutta.

Mukavat ja tyylikkäät premium- kankaat

Kankaat on suunniteltu mahdollisimman tyylikkäiksi ja mukaviksi. Pehmeästä materiaalista valmistettujen premium- kankaiden istuvuus on entistä parempi, mikä lisää vauvasi matkustusmukavuutta.

Nopeasti irrotettava päällinen

Matkan aikana paikat sottaantuvat. Juomia voi läikkyä ja lapsella saattaa olla matkapahoinvointia. Siksi turvakaukalon päällinen on konepestävä ja helppo irrottaa valjaita poistamatta. Näin puhdistaminen onnistuu nopeasti myös matkalla.

Suurikokoinen kuomu

Aurinkokuomu suojaa lastasi auringolta (UPF 50+) ja tuulelta niin autossa kuin rattaissakin. Kiinnityskohdat ovat kätevästi kantokahvan sivuilla, joten voit kantaa turvakaukaloa myös aurinkosuojan ollessa käytössä.

Yksi jalusta – neljä vuotta turvallisuutta!

Britax iSense tuoteperhe tarjoaa loistavaa mukavuutta ja pitkäikäistä turvallisuutta. Britax Flex base iSense jalustaan (myydään erikseen) voidaan myös kiinnittää seuraavan vaiheen turvaistuimen, Britax Dualfix iSense turvaistuimen (myydään erikseen), joka soveltuu jopa 4 -vuotiaaksi saakka.

Lisätiedot
Valmistaja Britax Premium line
Suositusikä 0 - 15 kk (i-Size, 40 - 83 cm/13 kg).
Paino 4.800000
Mitat 58 x 44 x 67 cm (K x L x S).
Takuuaika 24 kk.
Isofix Kyllä (lisävarusteilla)
Istumasuunta Selkä menosuuntaan
Turvaistuin hyväksyntä Isofix-kiinnitys: i-Size ECE R129. Turvavyökiinnitys: ECE R44/04.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Britax Baby-Safe iSense Turvakaukalo (Syntymä - 83cm)
Arviosi

TOIMITUSAIKA VARASTOTUOTTEILLE ON NOIN 2-5 ARKIPÄIVÄÄ.

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 100,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Voit myös noutaa tilauksesi Ruoholahden myymälästä.

TOIMITUSTAVAT

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä - Vaunu-aitta Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

MATKAHUOLLON LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä 5,00€

Toimitetaan lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, asiamiespisteeseen tai Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit ja monet muut yritykset). Saat viestin tai sähköpostin kun tilaus on noudettavissa. Lähetyksen kulkua vo seurata Matkahuollon verkkosivuilta.

MATKAHUOLLON KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Soveltuu täydellisesti suurimmille lähetyksille kuten esim. turvaistuimille, pinnasängyille tai lastenavunuille. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

POSTIN KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

 

 

Varastonsiivous käynnissä, tuotteita jopa -60% - Vaunu-aitta Bugaboo Giraffe Tuoli - Vaunu-aittaCopyright © 2022 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab