Britax Baby-safe iSense + Dualfix iSense VALMISPAKETTI

Britax Baby-safe iSense + Dualfix iSense VALMISPAKETTI

VALITSE VÄRI, TARKISTA HINTA JA SAATAVUUS
Tilattavissa vain varastotuotteet
Tuotenumero
BXBSDiSC

Neljä vuotta turvallisuutta yhdessä paketissa! Britax iSense tuoteperhe tarjoaa loistavaa mukavuutta ja pitkäikäistä turvallisuutta.

Britax Baby-safe iSense turvakaukalo, Britax Dualfix iSense Turvaistuin ja Britax Flex Base Isofix jalusta valmiissa kätevässä paketissa!

BRITAX BABY-SAFE iSENSE TURVAKAUKALO

Älykkäin valinta muutoksiin

Huippuluokan suojaa yhdistettynä innovatiiviseen mukavuuteen, sinua ja pienokaistasi varten. Britax Baby-safe iSense on varustettu huolellisesti sijoitetuilla älyvaloilla, jotka syttyvät ja sammuvat automaattisesti helpottaen asennusta autoon tai rattaisiin. Voit myös kytkeä valot päälle manuaalisesti varmistaen lapsesi mukavuuden ja näkyvyyden pimeässä. Turvakaukalossa vauva matkustaa turvallisesti selkä menosuuntaan syntymästä 15 kk ikään saakka, se voidaan asentaa helposti asentaa Flex base iSense  -jalustaan tai lastenvaunujen runkoon, esim. Britax Smile III.

Hyväksytty

 • Käyttöikä: Vastasyntyneestä noin 15 kk ikäiseksi (40 - 83cm/13kg).
 • Kiinnitys, isofix: i-Size R129 - Kiinnitys Flex base iSense (myydään erikseen) kanssa.
 • Kiinnitys, turvavyö: ECE R44 - Kiinnitys selkä menosuuntaan auton omilla 3-pisteturvavöillä.

iSENSE – älykästä valoteknologiaa

Baby-Safe iSense turvakaukalo on varustettu kolmella erilaisella älyvalosetillä, jotka tekevät jokapäiväisestä elämästä helpompaa. Asennusvalot syttyvät tarvittaessa automaattisesti ja helpottavat turvakaukalon asentamista alustaan tai rattaisiin, kun ulkona on pimeää. Turvavalot parantavat näkyvyyttä kävellessäsi huonosti valaistuilla alueilla. Sisävalot voidaan kytkeä päälle lisäämään pikkuisesi matkustusmukavuutta. Niiden ansiosta pystyt myös näkemään lapsesi pimeässä varmistaaksesi, että kaikki on hyvin. Sisävaloista on myös apua kiinnittäessäsi lapsellesi valjaita pimeässä.

Pitkäkestoista mukavuutta

Baby-Safe iSense turvakaukaloa voidaan käyttää syntymästä 15 kuukauden ikään saakka, ja se tarjoaa mukavuutta vauvan kehityksen ja kasvun mukaan. Vastasyntyneelle tarkoitettu sisätyyny antaa vastasyntyneille ergonomista tukea, kun taas patentoitu, integroitu lie-flat-mekanismi tarjoaa ergonomisimman asennon, jota voi säätää vauvan pituuden mukaan. Pääntuen korkeutta voidaan säätää, mikä antaa tilaa vauvan kasvulle.

Erinomainen yhteensopivuus ja käytettävyys

Baby-Safe iSense on helppo napsauttaa paikoilleen Flex base iSense -jalustaan sekä moniin rattaisiin, kuten esimerkiksi Britaxin testivoittajaan Smile III (lisävarusteena saatavilla adapterit). Turvakaukalon irrottaminen ja uudelleen asentaminen autoon tai lastenvaunujen runkoon käy nopeasti ja vaivattomasti, joten voit nauttia saumattomasta vapaudesta kun olette liikkeellä. Jos käytössä on Flex base iSense -jalusta, voidaan turvakaukalo kääntää kohti auton avointa ovea, jolloin pienokaisen asettaminen istuimeen ja valjaiden kiinnittäminen on helpompaa.

Äänimerkki ilmaisee oikean asennuksen

Kun asennat turvakaukalon auton jalustaan tai lastenvaunujen runkoon, kuulet selkeän napsahduksen, joka ilmaisee, että istuin on asennettu turvallisesti.

Viisipistevaljaat

Viisipistevaljaat ovat turvallisin tapa kiinnittää lapsi turvaistuimeen, sillä ne pitävät lapsen turvallisesti ja varmasti istuimessa. Törmäystilanteessa valjaat jakavat törmäysvoiman viiden pisteen kesken: kaksi olkapäillä, kaksi lantion kohdalla ja yksi valjaiden kiinnityskohdassa lapsen jalkojen välissä. Tämä auttaa suojaamaan lastasi joka suunnasta tulevia törmäyksiä vastaan.

Helposti säädettävä pääntuki ja valjaat

Pehmustettua pääntukea ja valjaita on helppo säätää yhdellä kädellä lapsen pituuden mukaan. Ennen kuin kiinnität vauvasi valjaisiin, varmista, että pääntuki on oikeassa asennossa aivan lapsen olkapäiden yläpuolella.

Säädettävä kantokahva

Säädettävä kantokahva on helppo kääntää taakse, jolloin lapsi voidaan asettaa turvakaukaloon. Avaa lukitus painamalla kantokahvan kummallakin puolella olevia painikkeita ja liikuta kantokahvaa. Kun turvakaukalo on lattialla, on suositeltavaa estää keinuminen kääntämällä kantokahva kokonaan taakse.

Helposti irrotettavat CLICK & GO®-adapterit (lisävaruste)

Turvakaukalo on helppo irrottaa alustasta tai rattaista, niin että vanhempi voi olla ergonomisessa pystysuorassa asennossa nostaessaan turvakaukaloa ylös. Turvakaukalo irrotetaan alustasta tai rattaista kääntämällä yksinkertaisesti sen takana olevaa kahvaa, jonka jälkeen se on helppo nostaa pois.

Lie-flat -teknologia

Antaa vastasyntyneille mukavamman ja ergonomisemman asennon. Patentoidun sisäänrakennetun kallistusmekanismin ansiosta makuuasennon kulmaa voi säätää lapsen pituuden mukaan. Asento vaihtuu automaattisesti pääntukea säädettäessä ja antaa tilaa lapsen kehitykselle. Myös olkahihnat säätyvät automaattisesti.

Vastasyntyneen sisätyyny 

Suunniteltu antamaan lisätukea pikkuvauvoille. Mukana toimitettava vastasyntyneelle tarkoitettu irrotettavilla ja törmäysvoimaa vaimentavilla pehmusteilla varustettu sisätyyny vähentää tyhjää tilaa ja tarjoaa lisämukavuutta.

Mukavat ja tyylikkäät premium- kankaat

Kankaat on suunniteltu mahdollisimman tyylikkäiksi ja mukaviksi. Pehmeästä materiaalista valmistettujen premium- kankaiden istuvuus on entistä parempi, mikä lisää vauvasi matkustusmukavuutta.

Nopeasti irrotettava päällinen

Matkan aikana paikat sottaantuvat. Juomia voi läikkyä ja lapsella saattaa olla matkapahoinvointia. Siksi turvakaukalon päällinen on konepestävä ja helppo irrottaa valjaita poistamatta. Näin puhdistaminen onnistuu nopeasti myös matkalla.

Suurikokoinen kuomu

Aurinkokuomu suojaa lastasi auringolta (UPF 50+) ja tuulelta niin autossa kuin rattaissakin. Kiinnityskohdat ovat kätevästi kantokahvan sivuilla, joten voit kantaa turvakaukaloa myös aurinkosuojan ollessa käytössä.

DUALFIX ISENSE TURVAISTUIN

Älykkäin valinta muutoksiin

Britax Dualfix iSense on älykkäin turvaistuin, jota käytetään Baby-Safe iSense turvakaukalon, tai minkä tahansa muun turvakaukalon jälkeen. Dualfix iSense on vaivaton napsauttaa kiinni Flex Base iSense Isofix -jalustaan, ja se tarjoaa erinomaista suojaa ja mukavuutta monille tuleville matkoille, aina neljän vuoden ikään saakka. Britax Dualfix turvaistuin täyttää i-Size-standardin, ja se on varustettu älyvaloteknologialla, joka antaa lapsellesi mahdollisuuden nähdä ja tulla nähdyksi.

Hyväksytty

 • Käyttöikä: n. 3 kk - 4 vuotta (61-105 cm/18kg).
 • Kiinnitys, isofix: i-Size R129 - Kiinnitys Flex base iSense (myydään erikseen) kanssa.

iSense – älykästä valoteknologiaa

Kaksi sisävaloa lisää pikkuisesi matkustusmukavuutta pimeässä. Ne varmistavat pikkuisesi viihtyvyyden – ja antavat sinulle mahdollisuuden tarkistaa, että kaikki on hyvin.

Parasta suojaa – joka päivä

Lapsesi turvallisuus on Britaxille ensisijainen tärkeää. Sen vuoksi Britaxin sisäiset standardit ovat vaativampia kuin nykyinen standardi ECE R129 (i-Size). Britax Dualfix iSense turvaistuimessa on lukuisia innovatiivisia turvaominaisuuksia: optimaalinen sivutörmäyssuoja SICT inside varmistaa ylivertaisen suojauksen sivutörmäyksissä. Lisäksi Flex Base iSense -jalusta ja patentoitu Pivot Link ISOFIX -järjestelmä suojaavat lastasi kaikenlaisissa onnettomuustilanteissa, kohdistuupa isku edestä, sivulta tai takaa. Voit siis olla luottavaisin mielin.

Mahdollisuus käyttää pidempään selkä menosuuntaan

Selkä menosuuntaan istuimet tarjoavat parhaan suojan nokkakolarissa – kaikkein yleisin onnettomuus liikenteessä. Selkä menosuuntaan olevassa istuimessa nokkakolarin sattuessa kolarin voimat ohjautuvat istuimen takaosaan, jolloin jäljelle jäävä energia levittäytyy tasaisesti pään, niskan ja yläruumiin alueelle. Kasvot menosuuntaan asetetussa istuimessa iskun voima jakautuu eri tavalla istuimen rakenteeseen ja kiinnityksiin – aiheuttaen potentiaalisesti sen, että suurempi määrä energiaa osuu lapsen kehoon. Suositus on että lapset matkustavat selkä menosuuntaan istuimissa mahdollisimman pitkään.

Pehmeät vyöpehmusteet

Pehmeät tekniset neopreeni -rintapehmikkeet sopivat mukavasti lapsesi rintakehälle. Ne auttavat vähentämään lapsesi liikettä törmäyksessä ja tekevät 5-pistevaljaista vieläkin mukavammat. Ne on myös helppo irrottaa pesua varten valjaita häiritsemättä.

Korkeat suojaavat sivutuet

Pehmustetut sivutuet toimivat suojaavana kotelona, joka auttaa ottamaan vastaan sivutörmäyksen törmäysvoiman ja joka vähentää näin lapseen kohdistuvaa loukkaantumisriskiä.

Ylivertainen suoja sivutörmäyksiä vastaan

Integroitu SICT inside tarjoaa lapsellesi ylivertaisen suojauksen sivutörmäyksissä. SICT inside pitää lapsesi pois törmäyksestä ja samalla vaimentaa iskuenergian. Eikä sinun tarvitse muokata tai säätää mitään – SICT inside on aina valmis, kun tarvitset sitä.

V-muotoinen niskatuki

Erityisesti lapsesi pään liikettä hallitsemaan suunniteltu V-muotoinen niskatuki takaa optimaalisen suojauksen sivutörmäyksessä ja on samalla äärimmäisen mukava käyttää. Lisäksi niskatuki ja valjaat ovat helppo säätää istuimen edestä lapsesi pituuteen sopivaksi.

Viisipistevaljaat

Viisipistevaljaat ovat turvallisin tapa kiinnittää lapsi turvaistuimeen, sillä ne pitävät lapsen turvallisesti ja varmasti istuimessa. Törmäystilanteessa valjaat jakavat törmäysvoiman viiden pisteen kesken: kaksi olkapäillä, kaksi lantion kohdalla ja yksi valjaiden kiinnityskohdassa lapsen jalkojen välissä. Tämä auttaa suojaamaan lastasi joka suunnasta tulevia törmäyksiä vastaan.

Kääntyy 360 astetta

Lapsi on helppo asettaa istuimeen ja kiinnittää valjaisiin kääntyvän alustan ansiosta, mikä mahdollistaa istuimen kääntämisen kohti auton ovea. Yleinen suositus on, että lapset matkustavat selkä menosuuntaan mahdollisimman pitkään. Voit kuitenkin vaihtaa kasvot menosuuntaan nopeasti ja helposti sitten, kun lapsesi on tarpeeksi vanha. Yhdellä napin painalluksella voit kääntää istuinta 360 astetta.

Sisävalot

Sisävalot voidaan kytkeä päälle lisäämään lapsen matkustusmukavuutta. Niiden ansiosta pystyt myös näkemään lapsesi pimeässä varmistaaksesi, että hänellä on kaikki hyvin. Sisävaloista on myös apua kiinnittäessäsi lapsellesi valjaita pimeässä.

Monta asentoa kallistusta vaihtamalla

Lapsesi olon pitäminen mukavana ajon aikana on ehdottoman tärkeää. Siksi Dualfix iSense turvaistuin on suunniteltu monella kallistusasennolla, selkä ja kasvot menosuuntaan, jotka voidaan säätää vaivattomasti – mikä tarjoaa stressittömän matkan ja tyytyväisen lapsen.

Nopeasti irrotettava päällinen

Matkan aikana paikat sottaantuvat. Juomia voi läikkyä ja lapsella saattaa olla matkapahoinvointia. Tämän takia Dualfix iSense turvaistuimessa on konepestävä istuinsuojan, joka on helppo irrottaa valjaita poistamatta. Näin puhdistaminen onnistuu nopeasti myös matkalla.

BRITAX FLEX BASE iSENSE ISOFIX JALUSTA

Yksi jalusta – neljä vuotta turvallisuutta!

Britax iSense tuoteperhe tarjoaa loistavaa mukavuutta ja pitkäikäistä turvallisuutta. Britax Flex base iSense jalustaan voidaan myös kiinnittää Britax Baby-safe iSense turvakaukalon, Britax Baby-safe3 turvakaukalon tai Britax Dualfix iSense turvaistuimen. Britax iSense tuoteperhe tarjoaa parasta mahdollista mukavuutta ja turvallisuutta vastasyntyneestä aina 4 vuoteen saakka.

Hyväksytty

 • Turvakaukalon kanssa: vastasyntyneestä noin 15 kk ikäiseksi (Syntymästä - 83cm/13kg).
 • Turvaistuimen kanssa: n. 3 kk - 4 vuotta (61-105 cm/18kg).
 • i-Size R129 -hyväksytty.
 • Käytetään yhdessä Britax Baby-Safe iSense turvakaukalon, Britax Baby-Safe3 turvakaukalon tai Britax Dualfix iSense turvaistuimen kanssa.

Britax Flex Base iSense jalusta varmistaa mukavan ja turvallisen matkanteon neljäksi vuodeksi.

Modulaarinen järjestelmä yhteensopiva Britax Baby-safe iSense turvakaukalon, Britax Baby-safe3 turvakaukalon tai Britax Dualfix iSense turvaistuimen kanssa – ja jokainen niistä voidaan asentaa alustaan vain yhdellä klikkauksella.

Käännettävä alusta mahdollistaa jokaisen istuimen kääntämisen kohti auton ovea, jolloin lapsen asettaminen istuimeen ja valjaiden kiinnittäminen on helpompaa. Lisäksi Dualfix iSense turvaistuin voidaan kääntää 360 astetta, mikä mahdollistaa matkustamisen kasvot menosuuntaan, kun lapsi on 15 kuukauden ikäinen ja pituudeltaan 76 cm.

Helppokäyttöisen vapautuspainikkeen ansiosta voit vaivattomasti nostaa turvakaukalon kahvasta. Säädettävä rebound bar tarjoaa lapselle enemmän jalkatilaa matkustettaessa kasvot menosuuntaan.

Taattua mukavuutta

Autoissa, joissa on kaltevat istuimet, lapsesi pää saattaa kallistua eteenpäin valjaita käytettäessä. Sen vuoksi voidaan Britax Flex base iSense jalusta säätää kuuteen eri asentoon, mikä varmistaa lapselle parhaan yhdistelmän turvallisuutta ja mukavuutta. Turvakaukaloon on parasta asettaa sopiva kulma ennen asentamista, ja Dualfix iSense -turvaistuimen kulmaa voit säätää tien päällä mukavampaan asentoon, kun taapero nukahtaa.

Korkeussäädettävä tukijalka

Tukijalka tarjoaa lisävakautta turvakaukalolle ajoneuvon lattiasta. Se minimoi kallistus- ja pyörimisliikkeet ja vähentää lapseesi kohdistuvia eteenpäin liikuttavia voimia onnettomuustilanteessa, mikä auttaa suojaamaan lasta. Jotta istuin kiinnittyy mahdollisimman hyvin, tukijalan korkeutta voidaan säätää autoosi sopivaksi. Helppolukuinen ilmaisin näyttää, kun tukijalka on asetettu tukevasti ajoneuvosi lattiaan muuttuen punaisesta mustaksi oikein asennettuna. Turvallisen asennuksen varmistamiseksi tukijalasta kuuluu lisäksi äänimerkki, jos sitä ei ole asennettu oikein.

Säädettävä rebound bar

Reboundbar auttaa estämään turvaistuimen kallistumisen iskun kohdistuessa siihen. Reboundbar voidaan säätää 8 astetta. Näin voit helposti säätää tukikaarta auton istuimen selkänojaa vasten, jolloin lapsesi saa 10 prosenttia enemmän jalkatilaa.

Britax Römerin Pivot Link-järjestelmä

Törmäyksen sattuessa Britaxin patentoitu Pivot Link -järjestelmä kohdistaa törmäysvoiman ensiksi alaspäin (1) auton istuimeen ja sen jälkeen kevyemmin eteenpäin (2). Tämä vähentää pää-ja niskavammojen riskiä merkittävästi.

Helppo varastoida

Pienten lasten vanhemmilla on paljon varastoitavia lastentarvikkeita, joten Britax on suunnitellut jalustan niin, että se on helppo varastoida. Tukijalka kääntyy ylös niin, että se on helppo varastoida auton tavaratilaan tai kotiin. Kun jalan taittaa istuimen alle, tukijalan merkkiääni kytkeytyy pois päältä varmistaen mielenrauhan säilytyksen ajaksi.

Hintaan sisältyy

 • Britax Baby-safe iSense Turvakaukalo
 • Britax Dualfix iSense Turvaistuin
 • Britax Flex Base iSense jalusta
Lisätiedot
Valmistaja Britax Premium line
Suositusikä Baby-Safe iSense: 0 - 15 kk (i-Size, 40 - 83 cm/13 kg). Dualfix iSense: n. 3 kk - 4 vuotta (ECE R-129, i-Size 61 - 105 cm/18kg).
Mitat Baby-Safe iSense: 58 x 44 x 67 cm (K x L x S). Dualfix iSense: 59.4 x 44 x 46.5 cm (K x L x S). Flex base iSense: 43.5 x 44 x 66 cm (K x L x S).
Takuuaika 24 kk.
Isofix Kyllä
Istumasuunta Käännettävä
Turvaistuin hyväksyntä Baby-Safe iSense: Isofix-kiinnitys: i-Size ECE R129. Turvavyökiinnitys: ECE R44/04.
Yhteensopivuus Flex Base iSense: Britax Baby-safe iSense, Britax Baby-safe3, Britax Dualfix3, Britax Dualfix iSense.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Britax Baby-safe iSense + Dualfix iSense VALMISPAKETTI
Arviosi

TOIMITUSAIKA VARASTOTUOTTEILLE ON NOIN 2-5 ARKIPÄIVÄÄ.

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 100,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Voit myös noutaa tilauksesi Ruoholahden myymälästä.

TOIMITUSTAVAT

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä - Vaunu-aitta Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

MATKAHUOLLON LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä 5,00€

Toimitetaan lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, asiamiespisteeseen tai Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit ja monet muut yritykset). Saat viestin tai sähköpostin kun tilaus on noudettavissa. Lähetyksen kulkua vo seurata Matkahuollon verkkosivuilta.

MATKAHUOLLON KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Soveltuu täydellisesti suurimmille lähetyksille kuten esim. turvaistuimille, pinnasängyille tai lastenavunuille. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

POSTIN KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

 

 

Varastonsiivous käynnissä, tuotteita jopa -60% - Vaunu-aitta Bugaboo Giraffe Tuoli - Vaunu-aittaCopyright © 2022 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab