Britax Advansafix IV R Turvaistuin 9-36kg

Britax Advansafix IV R Turvaistuin 9-36kg

VALITSE VÄRI JA TARKISTA SAATAVUUS
Tuotekoodi
BXADR

Testivoittaja omassa kategoriassa! Stiftung Warentest/ADAC turvaistuintesti (06/2019).

ADVANSAFIX IV R ottaa ensimmäisen paikan kategoriassa 9-36 kg, kokonaisarvosanalla 2.3 (”GOOD”). Tämä tekee ADVANSAFIX IV R istuimesta kategoriassaan (9-36kg) turvallisimman istuimen jossa on integroidut 5-pisteen valjaat lapselle. Turvallisuuskategorian vahvojen arvosanojen lisäksi ADVANSAFIX IV R saa myös erittäin hyvän arvosanan koskien istuimen käsittelyä ja ergonomiaa. Turvaistuin saa myös erittäin hyvän ja korkeimman arvosanan kategoriassa kemikaalit ”VERY GOOD” (1.0).

Britax ADVANSAFIX IV R kehitettiin, jotta 9 – 36 kg painavat lapset voivat matkustaa turvallisesti ja mukavasti.

Tämä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun jokaiselle perheelle. FLIP&GROW-ominaisuuden ansiosta voit vaihtaa muutaman helpon vaiheen kautta kiinteistä 5-pisteturvavaljaista 3-pisteturvavyöhön lapsesi kasvaessa. Lisäksi ADVANSAFIX IV R tarjoaa parhaan mahdollisen joustavuuden ja turvan kaikenikäisille lapsille edistyneiden suojausominaisuuksiensa ansiosta.

Hyväksytty

  • 9 kk - 12 vuotta  (Ryhmä 1-2-3, 9-36 kg, ECE R44/04).
  • Asennus Isofix-kiinnikkeillä ja Top Tether -kiinnitysvöllä (Ryhmä 1, 9-18 kg)
  • Asennus Isofix-kiinnikkeillä ja auton 3-pisteturvavyöllä (Ryhmä 2-3, 15-36 kg)
  • Asennus auton 3-pisteturvavyöllä (Ryhmä 2-3, 15-36 kg)

Poikkeuksellisen turvallinen – joka päivä

Jokaisen lapsen turvallisuus on meille erittäin tärkeää. Siksi ADVANSAFIX IV R tarjoaa edistyneitä suojausominaisuuksia, jotka pitävät lapsesi turvassa kaikenikäisenä. Kun lapsi kiinnitetään auton 3-pisteturvavyöllä, SecureGuard-etutörmäyssuoja pitää lantiovön optimaalisessa asennossa lantion luiden päällä, mikä vähentää vatsaan kohdistuvien vammojen riskiä. Lisäksi säädettävä SICT-sivutörmäyssuoja ja V-muotoinen pääntuki suojaavat sivutörmäyksissä.

Lisää mukavuutta kaikille

ADVANSAFIX IV R tekee kasvamisesta entistäkin hauskempaa! FLIP&GROW-ominaisuuden ansiosta voit vaihtaa helposti kiinteistä turvavaljaista auton 3-pisteturvavyöhön lapsesi saavuttaessa 15 kg painon ja korkeintaan 18 kg painon – helppoa kuin leikki! Istuimesta ei tarvitse irrottaa mitään, joten mikään ei voi kadota, ja istuimen voi muuntaa takaisin milloin tahansa. Erikoispehmeät pehmusteet ja EasyRecline-ominaisuuden kolme säädettävää kallistusasentoa niin taaperolle kuin lapselle varmistavat, että lapsesi matkustaa mukavasti jokaisella matkalla.

Saksassa valmistettua laatua

Britaxin filosofiaan kuuluu, että tuotekehityksen ja tuotannon tulee tapahtua mahdollisimman lähellä toisiaan. Tämän vuoksi Britax Advansafix IV R -turvaistuin on kokonaan kehitetty, suunniteltu ja valmistettu Saksassa. Ja se on hyväksytty vasta lukuisten Britaxin omassa nykyaikaisessa törmäystestilaitoksessa suoritettujen törmäystestien jälkeen. Näin Britax takaa parhaan mahdollisen laadun ja turvallisuuden. Tämä ei koske ainoastaan turvaistuimen osia, vaan myös päällisiä ja tekstiilejä, jotka ovat kaikki valmistettu Euroopassa. Kaiken tämän tarkoituksena on varmistaa, että lapset ovat aina turvassa tien päällä.

Viisipistevaljaat

Uskomme, että viisipistevaljaat ovat turvallisin tapa kiinnittää lapsi turvaistuimeen, sillä ne pitävät lapsen turvallisesti ja varmasti istuimessa. Törmäystilanteessa valjaat jakavat törmäysvoiman viiden pisteen kesken: kaksi olkapäillä, kaksi lantion kohdalla ja yksi valjaiden kiinnityskohdassa lapsen jalkojen välissä. Tämä auttaa suojaamaan lastasi joka suunnasta tulevia törmäyksiä vastaan.

Pehmeät tekniset neopreeni-rintapehmikkeet

Uudet pehmeät tekniset neopreeni-rintapehmikkeet sopivat mukavasti lapsesi rintakehälle. Ne auttavat vähentämään lapsesi liikettä törmäyksessä ja tekevät 5-pistevaljaista vieläkin mukavammat. Ne on myös helppo irrottaa pesua varten valjaita häiritsemättä.

SecureGuard

SecureGuard auttaa suojaamaan lapsen herkkää vatsan aluetta lisäämällä vielä yhden – neljännen – kosketuspisteen kolmipisteturvavyöhön. SecureGuard pitää lantiovyön optimaalisessa asennossa lapsen lonkkaluiden päällä ja auttaa siten vähentämään etutörmäyksessä vatsaan kohdistuvia voimia jopa 35 %*. Samalla se mahdollistaa lapselle liikkumisvapauden matkan aikana.

*Lähde: Britax Römerin sisäisissä testeissä käytetään Q6-kolarinukkea, jonka massa vastaa keskimäärin 6-vuotiaan lapsen painoa.

Edistynyt sivutörmäyssuoja – SICT

SICT tarjoaa lapselle ensiluokkaisen suojan sivutörmäystilanteessa. Se vähentää törmäysvoimia minimoimalla auton ja istuimen välisen etäisyyden ja vaimentaa energian mukautumalla, ennen kuin se kohdistuu lapseen. Suojauksen käyttäminen on helppoa, voit yksinkertaisesti säätää SICT-suojaa istuimen sivussa, joka on lähimpänä auton ovea.

Korkeaselkäisen turvavyöistuimen antama suoja

Korkeaselkäiset turvavyöistuimemme suojaavat lastasi kolmella tavalla: istuimen kuori suojaa lastasi päästä lantioon, erityisesti sivutörmäyksessä; ylempi ja alempi vyön ohjain varmistavat, että istuin pysyy oikeassa asennossa; pehmustettu pääntuki suojaa lapsesi päätä ja niskaa sekä lisää mukavuutta.

V-muotoinen niskatuki

Erityisesti lapsesi pään liikettä hallitsemaan suunniteltu V-muotoinen niskatukemme takaa optimaalisen suojauksen sivutörmäyksessä ja on samalla äärimmäisen mukava käyttää. Lisäksi niskatuki ja valjaat ovat helppo säätää istuimen edestä lapsesi pituuteen sopivaksi.

Top Tether

V-muotoinen yläkiinnityshihna estää istuinta kääntymästä ja vähentää lapsen eteenpäin kohdistuvaa liikettä kolarissa. Sen kahden kiinnityskohdan ansiosta se tarjoaa lapsellesi enemmän vakautta ja turvallisuutta kuin istuin, jossa on tavanomaiset lieat

Nopeasti irrotettava päällinen

Matkan aikana paikat sottaantuvat. Juomia voi läikkyä ja lapsella saattaa olla matkapahoinvointia. Siksi suunnittelimme konepestävän istuinsuojan, joka on helppo irrottaa valjaita irrottamatta. Näin puhdistaminen onnistuu nopeasti matkalla.

FLIP&GROW

Kun lapsesi saavuttaa 15 kg painon ja enintään 18 kg painon, hänen on vaihdettava kiinteistä 5-pisteturvavaljaista auton 3-pisteturvavyöhön. FLIP&GROW-ominaisuuden ansiosta se on nyt helppoa muutaman vaiheen kautta. Säädä pääntuki ja aseta turvavaljaat säilöön selkänojaan, jotta ne pysyvät tallessa. Aseta sitten FLIP&GROW-säätölevy siten, että SecureGuard on istuimen päällä, ja valmista tuli.

EasyRecline Kaikenikäisille lapsille tarkoitettu

EasyRecline mahdollistaa istuimen säätämisen kolmeen mukavaan asentoon. Sitä voi käyttää jopa lapsen istuessa istuimella ja ilman ylähihnan säätöä, mikä lisää niin lapsen kuin vanhempien mukavuutta.

Lisätiedot
Valmistaja Britax Premium line
Suositusikä n. 9 kk - 12 vuotta (Ryhmä 1-2-3, 9-36 kg, ECE R44/04).
Paino 11.000000
Mitat Korkeus 60-83 cm, Leveys 44 cm, Syvyys 47 cm.
Takuuaika 24 kk.
Isofix-kiinnitys Kyllä
Istumasuunta Kasvot menosuuntaan
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Britax Advansafix IV R Turvaistuin 9-36kg
Arviosi

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 50,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Tilauksen toimitusaika on pääsääntöisesti 1-3 arkipäivää.

Voit myös noutaa tilauksesi myymälästä.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon pakettipisteistä 5,00€

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Voit seurata lähetyksen kulkua Matkahuollon verkkosivuilta: Lähetysseuranta.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin.Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

 

Franck&Fisher - Vaunu-aitta Ajanvaraus vaunu- tai turvaistuinesittelyyn - Vaunu-aittaCopyright © 2020 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab