Britax Advansafix i-Size Turvaistuin (76-150cm)

Britax Advansafix i-Size Turvaistuin (76-150cm)

VALITSE VÄRI JA TARKISTA SAATAVUUS
Vain %1 jäljellä
Tuotenumero
BXADiS

Advansafix i-Size turvaistuin perustuu palkintoja voittaneeseen Britax Advansafix IV R -istuimeen, mutta on vielä sitäkin turvallisempi.

Sen lisäksi, että se on hyväksytty uuteen i-Size-standardiin (R129) ja siten testattu entistäkin tiukemmilla kriteereillä, Advansafix i-Size tarjoaa myös parempaa turvallisuutta enintään 21 kg painaville pikkulapsille laajennettujen valjaiden ansiosta ja vanhemmille lapsille XP-PADin ansiosta.

Paras yhdistelmäistuin* muuttui juuri entistä paremmaksi

Advansafix i-Size turvaistuin perustuu palkintoja voittaneeseen Britax Advansafix IV R -istuimeen, mutta on vielä sitäkin turvallisempi. Sen lisäksi, että se on hyväksytty uuteen i-Size-standardiin (R129) ja siten testattu entistäkin tiukemmilla kriteereillä, Advansafix i-Size tarjoaa myös parempaa turvallisuutta enintään 21 kg painaville pikkulapsille laajennettujen valjaiden ansiosta ja vanhemmille lapsille XP-PADin ansiosta.

*ADVANSAFIX IV R, Stiftung Warentestin autoistuintesti (06/2019), Luokka: 9–36 kg.

Hyväksytty 76–150 cm (15 kk – 12 vuotta, 9-36 kg).

Asennus, kasvot menosuuntaan:

  • Isofix + Top Tether yläkiinnitys + viisipistevaljaat (i-Size): 76-102 cm / 9-21 kg.
  • Isofix + Kolmipisteturvavyö: 100-150 cm / 15-36 kg.
  • Kolmipisteturvavyö: 100-150 cm / 15-36 kg.

Äärimmäistä turvallisuutta, joka päivä

Lapsesi turvallisuus on maailman tärkein asia. Siksi Advansafix i-Size on kehitetty ja hyväksytetty uuden i-Size-standardin (R129) mukaisesti. Se sisältää myös edistyneitä turvallisuusominaisuuksia, kuten XP-PADin, SecureGuardin ja SICT:n, jotka tarjoavat parasta mahdollista suojaa minkälaisessa onnettomuudessa tahansa.

Parempaa mukavuutta kaikenlaisille perheille

Advansafix i-Size tarjoaa lapsellesi äärimmäistä mukavuutta ja sinulle erinomaista joustavuutta. FLIP&GROW -toiminnon ansiosta voit vaihtaa sen integroidusta 5-pisteturvavaljaista auton 3-pisteturvavöihin, kun lapsesi kasvaa ja siirtyy seuraavaan vaiheeseen. Koska istuimesta ei tarvitse poistaa osia vaiheiden välillä, istuin voidaan muuntaa takaisin aiempaan vaiheeseen milloin tahansa.

Nopeasti irrotettava päällinen

Lasten kanssa tehtävät automatkat voivat usein päättyä sotkuun. Juomia voi läikkyä ja lapsella saattaa olla matkapahoinvointia. Siksi Britax Adavansafix turvaistuimeen on suunniteltu konepestävä istuinsuojan, joka on helppo irrottaa valjaita irrottamatta. Näin puhdistaminen onnistuu nopeasti myös matkan aikana.

Mukava viisipistevaljaat

Viisipistevaljaat ovat turvallisin tapa kiinnittää lapsi turvaistuimeen, sillä ne pitävät lapsen turvallisesti ja varmasti istuimessa. Törmäystilanteessa valjaat jakavat törmäysvoiman viiden pisteen kesken: kaksi olkapäillä, kaksi lantion kohdalla ja yksi valjaiden kiinnityskohdassa lapsen jalkojen välissä. Tämä auttaa suojaamaan lastasi joka suunnasta tulevia törmäyksiä vastaan.

Pehmeät rintapehmusteet

Pehmeät tekniset neopreeni -rintapehmusteet istuvat mukavasti lapsesi rintakehällä. Ne vähentävät lapsesi liikettä mahdollisessa törmäystilanteessa ja tekevät 5-pistevaljaista vieläkin mukavammat. Pehmusteet ovat myös helposti irrotettavissa pesua varten valjaita irrottamatta.

Ainutlaatuinen suojaus niskalle ja päälle

Hyvästä suunnittelusta ja huolellisesta ajamisesta huolimatta et voi koskaan valmistautua törmäykseen. Britax Römer on kehittänyt etutörmäysten varalta lapsen herkän kaula-alueen suojelemiseksi iskuja vaimentavan vaahtomuovipehmusteen. Se estää lapsen leuan osumisen rintaan ja vähentää jopa 30 %* energiasta. Eteenpäin suuntautuva pään äkkiliike pienenee ja niska on paremmin suojattu. Samalla se tarjoaa lisäpehmustetta turvavyön reunojen kohdalla.
*Britax Römer -testit 2019

SecureGuard vyönohjuri

SecureGuard lannevyönohjuri auttaa suojaamaan lapsen herkkää vatsan aluetta lisäämällä vielä yhden – neljännen – kosketuspisteen kolmipisteturvavyöhön. SecureGuard pitää lantiovyön optimaalisessa asennossa lapsen lonkkaluiden päällä ja auttaa siten vähentämään etutörmäyksessä vatsaan kohdistuvia voimia jopa 35 %*. Samalla se mahdollistaa lapselle liikkumisvapauden matkan aikana.

*Lähde: Britax Römerin sisäisissä testeissä käytetään Q6-kolarinukkea, jonka massa vastaa keskimäärin 6-vuotiaan lapsen painoa.

Edistynyt SICT sivutörmäyssuoja

SICT tarjoaa lapselle ensiluokkaisen suojan sivutörmäystilanteessa. Se vähentää törmäysvoimia minimoimalla auton ja istuimen välisen etäisyyden ja vaimentaa energian mukautumalla, ennen kuin se kohdistuu lapseen. Suojauksen käyttäminen on helppoa, voit yksinkertaisesti säätää SICT-suojaa istuimen sivussa, joka on lähimpänä auton ovea.

Korkeaselkäisen turvavyöistuimen antama suoja

Korkeaselkäiset turvavyöistuimemme suojaavat lastasi kolmella tavalla: istuimen kuori suojaa lastasi päästä lantioon, erityisesti sivutörmäyksessä; ylempi ja alempi vyönohjain varmistavat, että istuin pysyy oikeassa asennossa; pehmustettu pääntuki suojaa lapsesi päätä ja niskaa sekä lisää mukavuutta.

V-muotoinen niskatuki

Erityisesti lapsesi pään liikettä hallitsemaan suunniteltu V-muotoinen niskatukemme takaa optimaalisen suojauksen sivutörmäyksessä ja on samalla äärimmäisen mukava käyttää. Lisäksi niskatuki ja valjaat ovat helppo säätää istuimen edestä lapsesi pituuteen sopivaksi.

Top Tether kiinnityspiste

Top Tether -hihna minimoi turvaistuimen kääntymisen ja vähentää siten mahdollisia pään ja niskan alueen vammoja törmäyksen sattuessa. Kaksoiskiinnityspisteiden ansiosta V-muotoinen Top Tether tarjoaa lapsellesi parempaa vakautta ja turvallisuutta kuin istuin, jossa on tavanomaiset hihnat.

EasyRecline kallistussäätö

EasyRecline sopii kaiken ikäisille lapsille ja mahdollistaa istuimen säätämisen mukaviin kallistusasentoihin silloinkin, kun lapsi on istuimessa, ilman yläkiinnikkeen säätämistä. Tämä helpottaa sekä vanhemman että lapsen elämää.

FLIP&GROW valjaiden säätö

Kun lapsesi saavuttaa 15 kg painon ja enintään 21 kg painon, hänen on vaihdettava kiinteistä 5-pisteturvavaljaista auton 3-pisteturvavyöhön. FLIP&GROW-ominaisuuden ansiosta se on nyt helppoa muutaman vaiheen kautta. Säädä pääntuki ja aseta turvavaljaat säilöön selkänojaan, jotta ne pysyvät tallessa. Aseta sitten FLIP&GROW-säätölevy siten, että SecureGuard on istuimen päällä, ja valmista tuli.

 

 

Lisätiedot
Valmistaja Britax Premium line
Suositusikä n. 15 kk - 12 vuotta (i-Size R129/03, 9-36 kg, 76 - 150cm).
Paino 11.000000
Mitat Korkeus 60-83 cm, Leveys 44 cm, Syvyys 47 cm.
Takuuaika 24 kk.
Isofix Kyllä
Istumasuunta Kasvot menosuuntaan
Turvaistuin hyväksyntä i-Size 129.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Britax Advansafix i-Size Turvaistuin (76-150cm)
Arviosi

TOIMITUSAIKA VARASTOTUOTTEILLE ON NOIN 2-5 ARKIPÄIVÄÄ.

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 100,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Voit myös noutaa tilauksesi Ruoholahden myymälästä.

TOIMITUSTAVAT

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä - Vaunu-aitta Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

MATKAHUOLLON LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä 5,00€

Toimitetaan lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, asiamiespisteeseen tai Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit ja monet muut yritykset). Saat viestin tai sähköpostin kun tilaus on noudettavissa. Lähetyksen kulkua vo seurata Matkahuollon verkkosivuilta.

MATKAHUOLLON KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Soveltuu täydellisesti suurimmille lähetyksille kuten esim. turvaistuimille, pinnasängyille tai lastenavunuille. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

POSTIN KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

 

 

Varastonsiivous käynnissä, tuotteita jopa -60% - Vaunu-aitta Bugaboo Giraffe Tuoli - Vaunu-aittaCopyright © 2022 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab