BeSafe Odottavan äidin turvavyöohjain

BeSafe Odottavan äidin turvavyöohjain

49,00 €
VARASTOSSA.
Saatavilla 2-5 arkipäivässä.
Tuotenumero
C1484

Besafe Pregnant Turvavyönalennin – yksi vyö, kaksi elämää

Raskausaikana kaikki äidin tekemät päätökset, ovat myös päätöksiä syntymättömän vauvan puolesta. BeSafe raskausajan turvavyöalennin suojaa sikiötä toisesta raskauskuukaudesta lähtien ja parantaa äidin mukavuuttaa autolla matkustaessa.

Besafe Pregnant Odottavan äidin Turvavyönalennin – yksi vyö, kaksi elämää

Raskausaikana kaikki äidin tekemät päätökset, ovat myös päätöksiä syntymättömän vauvan puolesta. BeSafe raskausajan turvavyöalennin suojaa sikiötä toisesta raskauskuukaudesta lähtien ja parantaa äidin mukavuuttaa autolla matkustaessa.

Parantaa sikiön turvallisuutta ja äidin mukavuutta

BeSafe Raskausajan turvavyö ohjaa auton 3-pisteturvavyön kulkemaan äidin vastan alapuolelta, eikä syntymättömän vauvan ylitse. Törmäystilanteessa aikuisen kehoon kohdistuu erittäin suuret voimat ja äidin vastassa oleva sikiö on näin ollen suuressa vaarassa. BeSafe odottavan äidin turvavyö suojaa sikiötä vammoilta, ohjaamalla auton turvavyön vatsan alapuolelta ja äidin lantioluiden ylitse. Turvavyönalennin ei vaikuta auton 3-pisteturvavyön toimintaan, vaan auttaa asettamaan lantiovyön syntymättömän vauvan kannalta edulliseen kohtaan. Turvavyönalennin on testattu asetuksen ECE r16 mukaisesti.

Paremman turvallisuuden lisäksi, turvavyönalennin tekee raskaana oleva äidin matkanteosta mukavampaa. Alennin vähentää auton turvavyön aiheuttamaan epämiellyttävää painetta vatsan ja virtsarakon päällä.

Helppo ja vaivaton asennus sekä käyttö

BeSafe turvavyönalennin asennetaan helposti ajoneuvon etupenkille kiinnitysremmin sekä auton oman 3-pisteturvavyön avulla.

 

Lisätiedot
Valmistaja BeSafe
Väri Musta
Suositusikä Äidille, käyttöaika: Raskausajan 2 kk - syntymä.
Paino 0.200000
Mitat Yksi koko.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:BeSafe Odottavan äidin turvavyöohjain
Arviosi

TOIMITUSAIKA VARASTOTUOTTEILLE ON NOIN 2-5 ARKIPÄIVÄÄ.

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 100,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Voit myös noutaa tilauksesi Ruoholahden myymälästä.

TOIMITUSTAVAT

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä - Vaunu-aitta Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

MATKAHUOLLON LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä 5,00€

Toimitetaan lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, asiamiespisteeseen tai Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit ja monet muut yritykset). Saat viestin tai sähköpostin kun tilaus on noudettavissa. Lähetyksen kulkua vo seurata Matkahuollon verkkosivuilta.

MATKAHUOLLON KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Soveltuu täydellisesti suurimmille lähetyksille kuten esim. turvaistuimille, pinnasängyille tai lastenavunuille. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

POSTIN KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

 

 

Lahjakortti ja muut ihanat lahjat lapselle - Vaunu-aitta Cybex Mios lasterattaat - Vaunu-aittaCopyright © 2022 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab