BabyBjörn Korokeistuin, Mintunvihreä

BabyBjörn Korokeistuin, Mintunvihreä

44,00 €
TILAPÄISESTI LOPPU.
Tilataan varastoon, arvio 2-30 arkipäivää.
Tuotenumero
H101
Baby Björn Istuinkorkoke on täydellinen valinta silloin, kun lapsi on kasvanut liian suureksi syöttötuoliin ja haluaa istua oikealla tuolilla niin kuin isänsä ja äitinsä.

Helppo tapa kasvaa... Oikea istumakorkeus pöydän ääressä

Istuinkoroke on oivallinen ratkaisu, kun lapsi on jo liian vanha syöttötuoliin ja haluaa istua oikealla tuolilla.

Pieni ja kannettava

Istuinkoroke on helppo ottaa mukaan ravintolaan ja matkalle.

Helppo puhdistaa

Istuinkorokkeen linjakkaat pinnat tekee siitä helposti puhdistettavan - pyyhkäisy liinalla riittää.

Oikea istumakorkeus pöydän ääressä

Baby Björn Istuinkorkoke on täydellinen valinta silloin, kun lapsi on kasvanut liian suureksi syöttötuoliin ja haluaa istua oikealla tuolilla niin kuin isänsä ja äitinsä. Istumakorkoe auttaa lasta siten, istumaan ruokapöydässä sopivalla korkeudella tarvitsematta istua polvillaan tai jatkuvasti luisuvalla tyynyllä. Lapsen on helpompi keskittyä syömiseen ja hän näkee paremmin mitä ympärillä tapahtuu, kun hän istuu oikeassa asennossa ja oikealla korkeudella.

Pieni ja kannetava - painaa vain 1,2 kg

Tee elämästä helpompaa ja ota lapsesi lempituoli mukaan matkalle. Baby Björnin istuinkoroke on niin kevyt, että lapsi voi kantaa sen itse. Siinä on käytännöllinen kantokahva, joten sen voi ottaa helposti mukaan ravintolaan tai perhematkalle. Miksi et säilyttäisi ylimääräistä istumakoroketta isovanhempien luona, niin koroketta ei tarvitse ottaa sinne mukaan joka kerta.

Auttaa lapsen kehityksessä

Useimmat kolmen vuoden ikäiset lapset ovat niin isoja, etteivät he enää tarvitse syöttötuolia, vaan kykenevät jo istumaan ilman sitä. Siinä vaiheessa Baby Björnin istuinkorkoke on täydellinen ratkaisu. Se auttaa lasta istumaan pöydän ääressä oikella korkeudella. Kun lapsi pääsee istumaan tavallisella tuolilla aikuisen tapaan, se kohottaa hänen itsetuntoaan - "Olen jo iso ja osaan istuia yksin tuolilla!"

Kuinka istuinkorkoketta käytetään?

  • Istuinkorokkeen kiinnitysjärjestelmä vapautetaan painamalla kaksitoimista lukitsinta. Kiinnityshihna on nyt vapautettu, ja sen voi vetää tarvittavan pitkäksi.
  • istuinkorke asetetaan sopivalle* tuolille ja kiinnitysjärjestelmä käytetän kiinnittämällä ensin solki ja painamalla sekä kiertämllä sitten mustaa nuppia hihnojen kiristämiseksi.
  • hihnat tulee vetää rittävän kireällä - niiden ei pidä riippua irrallaan tuolin alla. Istuinkorkokkeen tukeva asento ja kunnollinen kiinnitys tuoliin on aina tarkistettava enne kuin lapsen annetaan istua siinä.

*Baby Björn Istuinkorkoke sopii useimpiin tuoleihin. Käytä koroketta turvallisuussyistä ainoastaan nelijalkaisen ja selkänojallisten tuolin päällä. Älä käytä koroketta baarijakkaroiden, taitettavien tuolien tai istuimeltaan pyörien tuolin päällä.

Lapsi-turvallinen malli

Kun lapsi istuu turvallisesti, on hänen helpompi keskittyä syömiseen ja pöydän äärellä tapahtuviin aktiviteetteihin. Sen vuoksi Baby Björn on kiinnittänyt erityistä huomiota seuraaviin yksityiskohtiin:

  • Ainutlatuinen kaksitoiminen lukitsin, joka estää lasta avaamasta istuinkorkokeen lukitusta korkokkeen ollessa kiinnitettynä tuoliin.
  • Liukumattomat hihnat ja istuinkorkokkeen alapinnassa olevat pienet liukuesteet, jotka takaavat sen, että istuinkorkoke pysyy tukevasti paikoillaan tuolissa. uritetun istuinpinnan ansoista istuin ei ole liukas.

Tekniset tiedot

Materiaalit

Tuote on valmistettu kierrätettävästä muovista, joka ei sisällä PVC:tä tai BPA:ta (bisfenoli-A:ta). Baby Björn Istuinkoroke on valmistettu PP:stä ja TPE:stä (liukuesteet). Se on suunniteltu ja tuotettu Ruotsissa.

Tuotteen hoito

Pyyhi kostealla liinalla ja käytä mietoa puhdistusainetta. Tuotetta voidaan käytää ulkona.

Turvallisuus

Tuote täyttää istuinkorkokkeelle asetetut kuluttajien turvallisuuden takaavan normin ASTM F2640-10 vaatimukset.

Mitat

  • Leveys, pituus ja korkeus: 35 x 35 x 14 cm.
  • Paino: 1,2 kg.


Lisätiedot
Valmistaja BabyBjörn
Väri Vaaleansininen
Suositusikä n. 3 vuotta+.
Materiaali Muovi (PP ja TPE).
Paino 0.700000
Mitat 35 x 35 x 14 cm.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:BabyBjörn Korokeistuin, Mintunvihreä
Arviosi

TOIMITUSAIKA VARASTOTUOTTEILLE ON NOIN 2-5 ARKIPÄIVÄÄ.

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 100,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Voit myös noutaa tilauksesi Ruoholahden myymälästä.

TOIMITUSTAVAT

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä - Vaunu-aitta Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

MATKAHUOLLON LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä 5,00€

Toimitetaan lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, asiamiespisteeseen tai Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit ja monet muut yritykset). Saat viestin tai sähköpostin kun tilaus on noudettavissa. Lähetyksen kulkua vo seurata Matkahuollon verkkosivuilta.

MATKAHUOLLON KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Soveltuu täydellisesti suurimmille lähetyksille kuten esim. turvaistuimille, pinnasängyille tai lastenavunuille. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

POSTIN KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

 

 

Varastonsiivous käynnissä, tuotteita jopa -60% - Vaunu-aitta Bugaboo Giraffe Tuoli - Vaunu-aittaCopyright © 2022 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab