Axkid One 2 i-Size Turvaistuin (61-125cm)

Axkid One 2 i-Size Turvaistuin (61-125cm)

VALITSE VÄRI JA TARKISTA SAATAVUUS
Vain %1 jäljellä
Tuotenumero
AXONE2

Axkid One 2 turvaistuin on ainoa selkämenosuuntaan asennettava Isofix -kiinnitteinen turvaistuin, joka on hyväksytty i-Size standardin mukaan käytettäväksi 7-vuotiaaksi saakka (61-125 cm/23 kg).

Axkid One 2 on PLUS TEST hyväksytty. Axkid One 2 Turvaistuimessa yhdistyy keveys, huima jalkatila, monipuolisuus, helppous ja käytännöllisyys – sekä luonnollisesti tiukimmat turvallisuusstandardit!

Axkidin tähän mennessä turvallisin turvaistuin – Ainoa selkämenosuuntaan oleva isofix kiinnitteinen turvaistuin joka on hyväksytty jopa 125 cm pituuteen tai 7 vuotiaaksi saakka.

Axkid One on PLUS TEST hyväksytty.

Yksi turvaistuin taaperoiän läpi, Axkid One soveltuu käytettäväksi vauvaiästä lähtien jopa 7 ikävuoteen asti.

Hyväksytty

 • 0-23 kg (n. 9 kk - 7 vuotta / 61-125 cm). R-129 (i-Size).
 • Asennetaan selkä menosuuntaan auton ISOFIX kiinnikkeisiin.

Eniten jalkatilaa

Axkid One turvaistuin on tilava ja säätömahdollisuuden ansiosta siinä on markkinoiden paras jalkatila sekä erinomaisen esteetön.

Helppokäyttöinen ja kevyt

Nokkela kiskoilla liukuva säätö-ominaisuus helpottaa lapsen asettamista ja kiinnittämistä turvaistuimeen. Innovatiivinen kevyt muotoilu, Axkid One painaa jopa 30% vähemmän kun vastaavat markkinoilla olevat turvaistuimet ja sen valmistuksessa on käytetty vähemmän muovia.

Nopea ja turvallinen asennus

Napsauta vain turvaistuin kiinni ISOFIX -kiinnikkeisiin, säädä takatukijalka paikalleen ja lukitse pyörähdysliikettä estävä etutukirauta paikalleen ja olette valmiitta matkantekoon.

Ominaisuudet yhdellä vilkaisulla

 • Todella kevyt paino ainoastaan 10kg.
 • ASIP (Axkid Side Impact Protection) Sivutörmäyssuoja.
 • Portaaton kallistussäätö takaa mukavan asennon myös pidemmillä matkoilla.
 • Sopii täydellisesti hieman pidemmille lapsille runsaan jalkatilan ansiosta ja mahdollistaa pidempiaikaisen selkä menosuuntaan matkustamisen.
 • Kiskoilla toimiva, liukuva säätömekanismi, jonka avulla lapsesi istuimeen asetus on helppoa ja jolla saa käden käänteessä lisättyä joko jalkatilaa pikkuisellesi tai matkustajalle etupenkillä.
 • Helpot ja intuitiiviset ohjeistukset ja merkinnät kuinka turvaistuinta säädetään lapsen kehityksen mukaan.
 • Väri- ja äänimerkit sekä helppo 6-vaiheinen ohje tekee turvaistuimen asennuksesta todella helppoa.
 • 5-pistevaljaat ja irrotettava päällinen, jonka voi pestä koneessa 30 asteessa.

Axkid ONE edustaa uuden sukupolven selkämenosuuntaan istuinturvallisuutta

Axkid ONE asettaa uuden standardin turvaistuimille. Markkinoiden ainoa selkämenosuuntaan asennettava ISOFIX kiinnitteinen i-Size hyväksytty turvaistuin joka soveltuu jopa 125cm/23kg asti, tarkoittaen että lapsesi voi matkustaa selkämenosuuntaan jopa 2 vuotta pidempään muihin markkinoilla oleviin turvaistuinmalleihin verrattuna. Selkämenosuuntaan matkustaminen on jopa 5 kertaa turvallisempaa pienille lapsille 6-7 vuoden ikään asti.

Lujarakenteinen ja kevyt turvaistuin on suunniteltu Ruotsissa

Axkid ONE turvaistuimen tuotannossa on käytetty innovatiivista uutta valmistustapaa jossa hyödynnetään alumiinia ja karkaistua terästä, jotka yhdessä luo kevytrakenteisen rungon joka toimii suojaavana kehtona pienokaisen ympäri. Turvaistuin itsessään on rakennettu iskuvoimaa absorboivilla materiaaleilla, jotka vähentävät törmäysvoimaa mahdollisessa kolaritilanteessa.  Istuimen runkoon on lisätty ilmanvaihtoa parantavia reikiä, joten pienokainen pysyy aina mukavan viileänä.

Markkinoiden paras jalkatila

Axkid ONE turvaistuin on asennettu kiskoille (odottaa patenttia) joka sallii istuimen säädöön eteen ja taakse yhdellä kädellä jopa 30 cm. Tämä ainutlaatuinen ominaisuus ratkaisee selkämenosuuntaan olevien turvaistuimen jo kauan aikaa vaivannutta jalkatilaongelmaa. Kiskosäädön ansiosta myös etumatkustajalle saadaan tarpeen mukaan helposti lisää matkustustilaa turvaistuinta irrottamatta.

Nopea ja turvallinen asennus 30 sekunnissa

Turvaistuimen itse-kiristys ja 6-askeleen asennusohje takaa turvallisen ja nopean asennuksen

Axkid One 2 turvaistuin on ainoa selkämenosuuntaan asennettava Isofix -kiinnitteinen turvaistuin, joka on hyväksytty i-Size standardin mukaan käytettäväksi 7-vuotiaaksi saakka (61-125 cm/23 kg).

Axkid One 2 on PLUS TEST hyväksytty.

Axkid One 2 Turvaistuimessa yhdistyy keveys, huima jalkatila, monipuolisuus, helppous ja käytännöllisyys – sekä luonnollisesti tiukimmat turvallisuusstandardit!

Hyväksytty

 • Noin 9kk - 7 vuotta (61-125 cm/23 kg). R-129 (i-Size).
 • Asennetaan selkä menosuuntaan auton Isofix-kiinnikkeisiin.

Axkid One 2 Turvaistuin

Axkid One 2 turvaistuin kiinnitetään ajoneuvon standardinmukaisiin Isofix-kiinnikkeisiin helposti, nopeasti ja turvallisesti vain 30 sekunnissa.  

Axkid One 2 asennetaan selkämenosuuntaan ja sopii vauvasta lähtien jopa 7-ikävuotteen tai enintään 125 cm/23 kg saakka. Pitkä käyttöaika tarkoittaa, että lapsesi voi matkustaa turvallisesti selkämenosuuntaan huomattavasti kauemmin kuin yleensä. Selkämenosuuntaan matkustaminen on yleisesti suositeltua ja tavanomaisiin kasvot menosuuntaan oleviin turvaistuimiin verrattuna, jopa 5 kertaa turvallisempaa lapsille 6-7 ikävuoteen saakka. Turvaistuimen keveys, vain 10 kg, tekee sen käytöstä, siirtämisestä ja asennuksesta todella helppoa.

Axkid One 2 turvaistuin on kehitetty kasvavalle lapselle, joten se on mukava ja ergonominen pienokaisen jokaisessa kasvuvaiheessa. Istuin säätyy yhdellä kädellä 30 cm edestakaisin liukuvan säätöteknologian ansiosta. Tämä monipuolinen jalkatilan säätömahdollisuus varmistaa, että sopivan jalkatilan löytäminen on helppoa ja pitkätkin lapset istuvat erittäin mukavasti.

Advanced Sleep Well System -järjestelmä mahdollistaa istuimen kallistamisen jopa 42 asteeseen, joten pienokainen voi matkustaa mukavassa lepäävässä asennossa pitkillä matkoilla. Turvaistuimen tuuletusaukot pitävät matkustajan mukavassa lämpötilassa myös kesähelteillä.

Turvallisuudesta pitää huolen alumiinista ja karkaistusta teräksestä valmistettu tukeva runko, joka toimii kuin suojaava kotelo. Turvaistuin on rakennettu iskuja vaimentavista materiaaleista minimoidakseen törmäysvoimia kolarin sattuessa. Turvaistuimessa on myös lisäsivutörmäyssuoja, mikä tarjoaa lisää suojaa sivuilta kohdistuvilta törmäyksiltä.

Ominaisuudet

 • Turvallinen selkämenosuuntaan matkustus jopa 7-ikävuoteen saakka.
 • Erittäin kevyt paino, vain 10 kg.
 • Todella paljon jalkatilaa ja monipuolisesti säädettävissä.
 • Yhdellä kädellä säätyvä liukuva säätöjärjestelmä istuin siirtyy 30cm edestakaisin.
 • Intuitiiviset ja selkeät ohjeistukset sekä merkinnät istuimen säädöistä kasvavalle lapselle.
 • Mukava ja pehmustetut 5-pistevaljaat. Päätuki säädettävissä korkeussuunnassa jopa 12 eri asentoon.
 • Advanced Sleep Well System mahdollistaa turvaistuimen kallistuksen jopa 42-asteeseen.
 • Tuuletusaukot pitävät huolen tehokkaasta ilmanvaihdosta.
 • Nopea ja vaivaton asennus 30 sekunnissa.
 • Yksinkertainen 6-vaiheinen kiinnitys väri- ja äänimerkkien avulla oikeaa ja turvallista asennusta varten.
 • Automaattinen rebound bar -tuki, jossa sisäänrakennettu äänimerkki oikean asennuksen merkkinä.
 • Läpäissyt riippumattoman ruotsalaisen PLUS TEST -turvaistuintestin.
 • Hyväksytty standardin R-129 (i-Size) mukaan.
 • Irrotettava päällinen, jonka voi pestä koneessa 30 asteessa.
Lisätiedot
Valmistaja Axkid
Suositusikä n. 6 kk - 7 vuotta (i-Size R129/03, 0-23 kg, 61 - 125 cm).
Paino 10.000000
Takuuaika 24 kk.
Isofix Kyllä
Istumasuunta Selkä menosuuntaan
Turvaistuin hyväksyntä i-Size R129/03.
Testit PLUS TEST -hyväksytty. ADAC 05/2021 Axkid One arvosanalla "HYVÄ 2.2" ("GOOD")
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Axkid One 2 i-Size Turvaistuin (61-125cm)
Arviosi

TOIMITUSAIKA VARASTOTUOTTEILLE ON NOIN 2-5 ARKIPÄIVÄÄ.

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 100,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Voit myös noutaa tilauksesi Ruoholahden myymälästä.

TOIMITUSTAVAT

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä - Vaunu-aitta Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

MATKAHUOLLON LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä 5,00€

Toimitetaan lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, asiamiespisteeseen tai Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit ja monet muut yritykset). Saat viestin tai sähköpostin kun tilaus on noudettavissa. Lähetyksen kulkua vo seurata Matkahuollon verkkosivuilta.

MATKAHUOLLON KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Soveltuu täydellisesti suurimmille lähetyksille kuten esim. turvaistuimille, pinnasängyille tai lastenavunuille. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

POSTIN KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

 

 

Varastonsiivous käynnissä, tuotteita jopa -60% - Vaunu-aitta Bugaboo Giraffe Tuoli - Vaunu-aittaCopyright © 2022 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab