Avent Ultra Soft huvitutti 6-18kk 2kpl

Avent Ultra Soft huvitutti 6-18kk 2kpl

Alkaen 12,90 €
VALITSE VÄRI JA TARKISTA SAATAVUUS
Tuotekoodi
AV212-213-22
Aventin Ultra Soft Huvitutin pehmeä, joustava suojus vähentää ihoärsytystä ja jälkiä. Pienokaisen herkkä iho tarvitsee erityishuomiota. Aventin FlexiFit-tekniikan ansiosta suojus mukailee vauvan kasvojen muotoja ja tuntuu mukavalta.

Pehmein mahdollinen tutti lapsen herkälle iholle*

  • Erittäin pehmeä ja joustava.
  • Soveltuu 6-18 kk ikäisille vauvaoille.
  • Anatominen, ei sisällä BPA:ta
  • Vaihda tutit hygieniasyistä neljän viikon välein.

Pehmeä, joustava suojus vähentää ihoärsytystä ja jälkiä

Herkkä iho tarvitsee erityishuomiota. Aventin FlexiFit-tekniikan ansiosta suojus mukailee vauvan kasvojen muotoja ja tuntuu mukavalta. Se vähentää ihoärsytystä ja jälkiä. Erityisesti pienten lasten ihon tarvitsee päästä hengittämään. Suojuksen 6 ilma-aukkoa takaavat erinomaisen ilmankierron, mikä vähentää ihoärsytystä.

Tutin silkinpehmeä, pintakuvioitu silikonitutti rauhoittaa pikkuista hellästi. Taipuisan silikonitutin symmetrinen muoto suojaa kasvavan lapsen kitalakea, hampaita ja ikeniä.

98 % vauvoista hyväksyy pintakuvioidut ultra soft -silikonitutit*

Vauvat tietävät, mistä pitävät! Kysyimme äideiltä, miten pikkuiset ovat ottaneet pintakuvioidut silikonituttimme vastaan, ja 98 % kertoi vauvansa hyväksyvän Philips Avent ultra soft -tutit.

Sterilointi mikroaaltouunissa on turvallista ja helppoa

Kantokotelossa voit steriloida tutin mikroaaltouunissa ja säilyttää tuttia hygieenisesti myös matkoilla. Aseta hyvin huuhdellut tutit koteloon, lisää 25 ml vettä ja kuumenna mikroaaltouunissa 750–1000 watin teholla 3 minuutin ajan. Anna jäähtyä 5 minuutin ajan ja kaada vesi pois. Tutit ovat käyttövalmiita.

Valmistettu Aventin palkitussa laitoksessa Isossa-Britanniassa

Voit luottaa siihen, että vauvasi mukavuus on hyvissä käsissä. Tutti on valmistettu palkitussa Aventin laitoksessa Isossa-Britanniassa.*

Lisätietoja

  • *Kehitetty terveydenhuollon ammattilaisten ja äitien kanssa
  • *Yhdysvalloissa vuosina 2016-2017 tehdyissä kuluttajatutkimuksissa keskimäärin 98 % äideistä kertoi vauvansa hyväksyvän pintakuvioidut Philips Avent ultra air- ja ultra soft -tutit.
  •  *Vuoden 2014 valmistaja.
  • *85 % kyselyyn vastanneista äideistä oli sitä mieltä, että tutti tuntuu pehmeämmältä kuin kahdeksan vastaavaa muiden johtavien merkkien mallia, riippumaton tutkimus, Yhdysvallat, helmikuu 2017.
Lisätiedot
Valmistaja Philips Avent
Suositusikä 6-18 kk
Materiaali Muovi, silikoni
Paino 0.050000
Mitat 2 kpl
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Avent Ultra Soft huvitutti 6-18kk 2kpl
Arviosi

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 50,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Tilauksen toimitusaika on pääsääntöisesti 2-5 arkipäivää.

Voit myös noutaa tilauksesi myymälästä.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon pakettipisteistä 5,00€

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Voit seurata lähetyksen kulkua Matkahuollon verkkosivuilta: Lähetysseuranta.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin.Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

 

Elvie Sähkörintapumppu - Vaunu-aitta Silver Cross Dream - Turvallisin koskaan testattu turvakaukalo - Vaunu-aittaCopyright © 2020 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab