Avent Premium Pullonlämmitin

Avent Premium Pullonlämmitin

89,00 €
Varastossa
Tuotekoodi
H51
Hellävarainen lämmitystekniikka - Tuttipullonlämmitin hyödyntää hellävaraista lämmitystekniikkaa, joka lämmittää maidon tasaisesti, eikä kuumia kohtia synny. Voit olla rauhallisin mielin, sillä maidon lämpötila on juuri sopiva ja turvallinen.

Avent Tuttipullon lämmitin – säilytä tärkeät ravintoaineet

Säilyttää maidon ravinteet ja vitamiinit

Turvallinen ja hellävarainen lämmitys – ei ylikuumenemista

  • Autom. virrankatkaisu ja lämpimänäpito
  • Hellävarainen sulatustoiminto
  • Lämmittää myös vauvanruoan
  • Turvallinen lämmitys, ei ylikuumene

Hellävarainen lämmitystekniikka

Tuttipullonlämmitin hyödyntää hellävaraista lämmitystekniikkaa, joka lämmittää maidon tasaisesti, eikä kuumia kohtia synny. Voit olla rauhallisin mielin, sillä maidon lämpötila on juuri sopiva ja turvallinen.

Tuttipullonlämmitin alkaa lämmetä heti kun painat painiketta. Laitteessa on tunnistin, joka havaitsee kuinka paljon maitoa on lämmitettävä ja mikä maidon aloituslämpötila on (huone- tai jääkaappilämpötila). Alykkään ohjelmiston ansiosta tuttipullonlämmitin lämmittää maidon automaattisesti noin 9-10 minuutissa riippumatta maidon aloituslämpötilasta, maidon määrästä tai halutusta loppulämpötilasta.

Tunnistin seuraa, ettei maito ylikuumene eikä siihen muodostu kuumia kohtia

Sisäänrakennettu tunnistin seuraa ja valvoo maidon lämpötilaa, jotta maito lämpenee aina turvallisesti ilman ylikuumenemista tai kuumia kohti.

Älykäs edistymisen osoitin

Pullonlämmittimessä on älykäs edistymisen merkkivalo, joka ilmoittaa, kun maito on valmis.

Automaattinen virrankatkaisu- ja lämpimänäpitotoiminto

Pullonlämmittimessä on automaattinen virrankatkaisu- ja lämpimänäpitotoiminto. Toiminnot pitävät maidon juuri oikeassa lämpötilassa 20 minuutin ajan, ennen kuin laite katkaisee virran automaattisesti.

Hellävarainen sulatusasetus tuttipulloille

Pullonlämmittimessä on kätevä sulatusasetus, jonka avulla voit sulattaa pakastetun maidon vesihaudetta kätevämmin ja turvallisesti ilman mikroaaltouunia.

Yhteensopiva Philips Avent -tuttipullojen ja -säilytysastioiden kanssa

Tämä tuttipullonlämmitin on täysin yhteensopiva Philips Avent -tuttipullojen ja -säilytysastioiden kanssa*. Sen avulla voit lämmittää tuttipullot ja vauvanruoan kätevästi.

Lämmittää maidon juuri oikeaan lämpötilaan

Useilla eri lämmitysasetuksilla voit lämmittää maidon eri lämpötiloihin, jolloin saat aina juuri sopivan lämpöistä maitoa vauvallesi.

Lämmitä myös vauvanruokaa.

Tuttipullojen lisäksi pullonlämmittimellä voi lämmittää myös vauvanruokaa. Ruoka lämpenee lämmittimessä hellävaraisesti ja tasaisesti.

Lisätiedot
Valmistaja Philips Avent
Väri Valkoinen
Suositusikä 0 kk+
Materiaali Elektroniikka, muovi.
Paino 0.8000
Mitat 16 x 13,9 x 14,9 cm .
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Avent Premium Pullonlämmitin
Arviosi

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 50,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Tilauksen toimitusaika on pääsääntöisesti 1-3 arkipäivää.

Voit myös noutaa tilauksesi myymälästä.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon pakettipisteistä 5,00€

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Voit seurata lähetyksen kulkua Matkahuollon verkkosivuilta: Lähetysseuranta.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin.Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Zazu yövalot - Vaunu-aitta Ajanvaraus vaunu- tai turvaistuinesittelyyn - Vaunu-aittaCopyright 2019 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab