Ajankohtaiset tiedot


Julkaistu viikolla 18/2020

LAUANTAISIN MYYMÄLÄÄN ENSISIJAISESTI AJANVARAUKSELLA (VOIMASSA TOISTAISEKSI)

Meille Vaunu-aitassa on erittäin tärkeää turvata asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys ja hyvinvointi. Haluamme myös tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden tulla myymälään asioimaan turvallisin mielin.

Koska lauantai on myymälän puolella pääsääntöisesti hyvin kiireinen ja myymälään saapuu runsaasti asiakkaita, siirrymme toistaiseksi rajoittamaan henkilömäärää myymälässämme tarjoamalla lauantaisin palvelua ensisijaisesti ajanvarauksella. Näillä toimilla voimme paremmin varmistaa sekä asiakkaidemme että henkilöstömme hyvinvoinnin.

Rajoitus voimassa toistaiseksi

Seuraamme tarkasti viranomaisten ohjeistuksia ja rajoitus on voimassa toistaiseksi. Siirrymme normaaliin toimintaan heti kun katsomme että voimme tehdä sen turvallisin mielin. Pyydämme myös myymälässä asioivia asiakkaita huomioimaan viranomaisten suosituksia.

Halutessanne voitte myös varata ajan etätapaamiseen.

Siirry ajanvaraukseen tästä:

Ajanvaraus - Vaunu-aitta

Asioiminen myymälässämme

Pyydämme myös arkisin myymälässämme asioivia ottamaan huomioon muut asiakkaat sekä myyjät. Jokainen asiakas voi alentaa tartuntariskiään pitämällä tarpeeksi etäisyyttä toisiin sekä pitämällä huolta omasta käsihygieniastaan. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan pitämään tarjolla käsidesiä myymälässä. Yskiessä on tärkeätä suojata suu tai yskiä hihaan.

Mikäli myymälässä on jo runsaasti muita asiakkaita, suosittelemme odottamaan omaa vuoroa myymälän ulkopuolella.

Mikäli epäilet olevasi sairas tai läheisesi on sairastanut, suosittelemme tekemään tilauksen verkkokauppamme kautta. Jos haluat lisätietoja tuotteista, voit myös varata ajan verkkotapaamiseen.


Julkaistu viikolla 12/2020

AUKIOLOAIKAMME

MYYMÄLÄ

Avoinna

 • Maanantai - Perjantai klo 10 - 18.00
 • Lauantai klo 10 - 14.00 (ajanvarauksella)
 • Pyhien aukioloajat ovat ilmoitettu sivuston alalaidassa.

Asiakkaidemme ja työntekijöiden turvallisuus on meille erittäin tärkeätä. Seuraamme tarkasti hallituksen ja terveysviranomaisten tiedotuksia ja ohjeistuksia koskien tällä hetkellä voimassa olevaa poikkeustilannetta.

Myymälämme palvelee normaalisti ja teemme kaikkemme varmistaaksemme turvallisen asioinnin myymälässämme. Työntekijöitämme on ohjeistettu miten toimia näinä poikkeuksellisina aikoina. Pyydämme myös myymälässä asioivia asiakkaita huomioimaan viranomaisten suosituksia. Mahdolliset poikkeusaukioloajat ilmoitamme tällä sivulla sekä sivustomme alalaidassa.

Palvelemme myös puhelimitse ja sähköpostitse.

Myymälän yhteystiedot

 • Osoite: Itämerenkatu 9, 00180 Helsinki
 • Puhelinnumero: 09 679 065
 • Sähköposti: vaunuaitta@adimax.fi

VERKKOKAUPPA

Avoinna

 • Ympäri vuorokauden
 • Tilauksia käsitellään jä lähetetään normaalisti joka arkipäivä.
 • Ilmainen palautus.

Tilauksien toimitusajat

 • Varastotuotteille toimitusaika-arvio on pääsääntöisesti 2-5 arkipäivää, tällä hetkellä lähetyksissä saattaa ilmetä viiveitä*.
 • Käsittelemme tilauksia arkipäivisin klo 10-18.

*Ystävällisesti huomioikaa, että tällä hetkellä vallitseva poikkeustilanne saattaa vaikuttaa toimitusaikoihin, tuotteiden tilausaikoihin ja tuloarvioiden selvittämiseen. Mikäli tuotetta ei ole tilaushetkellä varastossa tai jos tuoteen varastosaldossa on ilmennyt virhe, pyrimme selvittämään saatavuuden mahdollisimman pian. Myös viikonloppujen ja pyhien jälkeen tilauksia on käsiteltävänä normaalia arkipäivää enemmän, joka saattaa vaikuttaa tilausten käsittelyaikoihin. Voitte lukea tarkemmin toimitusajoista ja tuotteiden saatavuudesta täältä: Käyttöehdot ja maksutavat.

Verkkokaupan yhteystiedot

 • Osoite: Itämerenkatu 9, 00180 Helsinki 

Suosittelemme ottamaan yhteyttä sähköpostin välityksellä. Tilauksista mahdollisesti puuttuvien tuotteiden tuloarviot selvitetään aina mahdollisimman pian ja ilmoitamme ne sähköpostilla. Tällä hetkellä vastauksissa saattaa ilmetä viiveitä, mutta vastaamme viesteihin mahdollisimman pian.

 • Verkkokaupan puhelinnumero: 09 68988200

Yhteydenotot puhelimitse onnistuu parhaiten iltapäivällä klo 16-18. Myymälän henkilökunnalla ei ole tietoja verkkokauppatilauksista tai verkkokauppatilausten tuloarvioista, joten myymälän numeroon emme suosittele tekemään kyselyitä koskien verkkokauppatilauksia.

 


Ajanvaraus tuote-esittelyyn - Vaunu-aitta

Copyright © 2020 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab