Ajankohtaiset tiedot


Julkaistu viikolla 18/2020, päivitetty viikolla 29/2020

LAUANTAISIN MYYMÄLÄSSÄ ASIOIVILLE SUOSITTELEMME AJANVARAUSTA

Koska lauantai on myymälän puolella pääsääntöisesti hyvin kiireinen ja myymälään saapuu runsaasti asiakkaita, suosittelemme tekemään ajanvarauksen myymälään. Näin voitte varmistua että saatte palvelua heti myymälään saavuttaessa. Pyydämme myymälässä asioivia asiakkaita huomioimaan viranomaisten suosituksia.

Halutessanne voitte myös varata ajan etätapaamiseen.

Siirry ajanvaraukseen tästä:

Ajanvaraus - Vaunu-aitta

Asioiminen myymälässämme

Pyydämme myös arkisin myymälässämme asioivia ottamaan huomioon muut asiakkaat sekä myyjät. Jokainen asiakas voi alentaa tartuntariskiään pitämällä tarpeeksi etäisyyttä toisiin sekä pitämällä huolta omasta käsihygieniastaan. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan pitämään tarjolla käsidesiä myymälässä. Yskiessä on tärkeätä suojata suu tai yskiä hihaan.

Mikäli myymälässä on jo runsaasti muita asiakkaita, suosittelemme odottamaan omaa vuoroa myymälän ulkopuolella.

Mikäli epäilet olevasi sairas tai läheisesi on sairastanut, suosittelemme tekemään tilauksen verkkokauppamme kautta. Jos haluat lisätietoja tuotteista, voit myös varata ajan verkkotapaamiseen.


Julkaistu viikolla 12/2020, päivtetty viikolla 29/2020

AUKIOLOAIKAMME

MYYMÄLÄ

Avoinna

 • Maanantai - Perjantai klo 10 - 18.00
 • Lauantai klo 10 - 14.00 (ajanvarauksella)
 • Pyhien aukioloajat ovat ilmoitettu sivuston alalaidassa.

Asiakkaidemme ja työntekijöiden turvallisuus on meille erittäin tärkeätä. Seuraamme hallituksen ja terveysviranomaisten tiedotuksia ja ohjeistuksia. Pyydämme myymälässämme asioivia ottamaan huomioon muut asiakkaat sekä myyjät. Jokainen asiakas voi alentaa tartuntariskiään pitämällä tarpeeksi etäisyyttä toisiin sekä pitämällä huolta omasta käsihygieniastaan. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan pitämään tarjolla käsidesiä myymälässä. Yskiessä on tärkeätä suojata suu tai yskiä hihaan. Mikäli myymälässä on jo runsaasti muita asiakkaita, suosittelemme odottamaan omaa vuoroa myymälän ulkopuolella.

Mikäli epäilet olevasi sairas tai läheisesi on sairastanut, suosittelemme tekemään tilauksen verkkokauppamme kautta. Jos haluat lisätietoja tuotteista, voit myös varata ajan verkkotapaamiseen.

Palvelemme myös puhelimitse ja sähköpostitse.

Myymälän yhteystiedot

 • Osoite: Itämerenkatu 9, 00180 Helsinki
 • Puhelinnumero: 09 679 065
 • Sähköposti: vaunuaitta@adimax.fi

VERKKOKAUPPA

Avoinna

 • Ympäri vuorokauden
 • Tilauksia käsitellään jä lähetetään normaalisti joka arkipäivä.
 • Ilmainen palautus.

Tilauksien toimitusajat

 • Varastotuotteille toimitusaika-arvio on pääsääntöisesti 2-5 arkipäivää, tällä hetkellä lähetyksissä saattaa ilmetä viiveitä*.
 • Käsittelemme tilauksia arkipäivisin klo 10-18.

*Ystävällisesti huomioikaa, että tällä hetkellä saattaa ilmetä viiveitä toimitusajoissa, tuotteiden tilausajoissa ja tuloarvioiden selvittämisessä. Mikäli tuotetta ei ole tilaushetkellä varastossa tai jos tuoteen varastosaldossa on ilmennyt virhe, selvitämme saatavuuden mahdollisimman pian. Myös viikonloppujen ja pyhien jälkeen tilauksia on käsiteltävänä normaalia arkipäivää enemmän, joka saattaa vaikuttaa tilausten käsittelyaikoihin. Voitte lukea tarkemmin toimitusajoista ja tuotteiden saatavuudesta täältä: Käyttöehdot ja maksutavat.

Verkkokaupan yhteystiedot

 • Osoite: Itämerenkatu 9, 00180 Helsinki 

Suosittelemme ottamaan yhteyttä sähköpostin välityksellä. Tilauksista mahdollisesti puuttuvien tuotteiden tuloarviot selvitetään aina mahdollisimman pian ja ilmoitamme ne sähköpostilla. Vastauksissa saattaa ilmetä viiveitä, mutta vastaamme viesteihin mahdollisimman pian.

 • Verkkokaupan puhelinnumero: 09 68988200

Yhteydenotot puhelimitse onnistuu parhaiten iltapäivällä klo 16-18. Myymälän henkilökunnalla ei ole tietoja verkkokauppatilauksista tai verkkokauppatilausten tuloarvioista, joten myymälän numeroon emme suosittele tekemään kyselyitä koskien verkkokauppatilauksia.

 


Ajanvaraus tuote-esittelyyn - Vaunu-aitta

Copyright © 2020 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab