Lastentarvikkeet netistä - Vaunu-aitta Ostoskorin sisältö |  Kassalle  |  Kirjaudu sisään   
  
  Hae
  
  Olet tässä - Etusivu - Nukkuminen - Pinnasängyt & kehdot
TUOTERYHMÄT
VALMISTAJAT
 Katso lisää:
TARJOUKSET lisää
Brio Base Jalusta
Brio Base Jalusta
90,00¤
70,00¤
UUTUUDET lisää
Sock Ons Mokkasiinit 6-12kk
Sock Ons Mokkasiinit 6-12kk
19,90¤
INFO
Toimitus- ja käyttöehdot
Tilausohje
Tietosuoja
Ota yhteyttä
Yhteystiedot
Vaunu-aitan huolto
Takuu
Suomen Vahvimmat
MAKSUTAVAT

Pinnasängyt & kehdot

Tuoteryhmän sisältö
Ole hyv? ja valitse:
 Little Footprint Eco Panel Pinnasänky 
 Little Footprint Eco Panel Pinnasänky

 99,00¤  
119,00¤
 
tai alk.9,89€/kk
 Little Footprint Lilly Pinnasänky 
 Little Footprint Lilly Pinnasänky

 179,00¤
 
tai alk.10,66€/kk
 Stokke Sleepi Mini 
 Stokke Sleepi Mini

 489,00¤
 
tai alk.20,65€/kk
 Stokke Sleepi sängyn jatko-osat 
 Stokke Sleepi sängyn jatko-osat

 352,00¤
 
tai alk.16,23€/kk
 Stokke Sleepi sängyn juniori jatko-osat 
 Stokke Sleepi sängyn juniori jatko-osat

 252,00¤
 
tai alk.13,01€/kk
 Stokke Sleepi sänky 
 Stokke Sleepi sänky

 649,00¤
 
tai alk.25,81€/kk
Tuotteet 1 - 6 (6 tuotteesta) Tulossivut:  1 
 Pinnasängyt & kehdot

Lastensänky on pienokaiselle ehkä tärkein paikka maailmassa, sillä kasvu, oppiminen ja aivojen kehitys tapahtuvat pitkälti unen aikana. Syntymän jälkeen lapset viettävät valtaosan vuorokaudesta kehdossa, sillä he tarvitsevat unta huomattavasti enemmän kuin aikuiset. Kun lapsi nukkuu hyvin, hän pysyy pirteänä ja terveenä. Kunnon unien jälkeen lapsi jaksaa keskittyä ja leikkiä. Tämän vuoksi on tärkeää, että lapsi saa viettää unensa omassa kunnon lastensängyssä. Omassa kehdossa nukkuminen auttaa lapsen tottumista säännölliseen päivärytmiin.

Valikoimamme lastensängyissä lapsi voi levätä ja uneksia pesämäisen kodikkaissa tunnelmissa. Pinnasänkyjen reunoissa olevat pinnat estävät unissaan kieriskelevää lasta tipahtamasta sängystä. Taaperon voi huoletta jättää nukkumaan turvalliseen pinnasänkyyn, joten ei ole ihme että se on tavallisin valinta lapsen sängyksi. Useista pinnasängyistä löytyy erilaisia mekanismeja, joilla sängyn pituutta ja korkeutta voi säädellä. Näin joka kasvuvaihetta varten ei tarvitse ostaa uutta lastensänkyä. Lapsi voi tottua nukkumaan tutussa vuoteessa, joka kasvaa yhdessä lasten kanssa. Säätely tapahtuu esimerkiksi jatkopaloilla ja sängyn korkeuden säätelymekanismeilla. Lapsilla on eri kehitysvaiheita, jotka on sänkyä hankkiessa otettava huomioon: istumisvaihe, seisomisvaihe ja kiipeilyvaihe. Kun lapsi oppii kävelemään ja kiipeilemään itse, myös tarpeettomiksi käyneet laidat voidaan monista sängyistä poistaa.

Lasten kanssa matkustaessaankaan ei turvallisesta unensaannista tarvitse olla huolissaan. Tuttu matkasänky luo lapselle turvallisen nukkumisympäristön vieraissakin paikoissa. Erilaisilla matkasängyillä on helppo varmistaa lasten levonsaanti missä päin maailmaa tahansa. Kasattavuuden ansiosta matkasängyn saa mahtumaan kätevästi pieneenkin tilaan, esimerkiksi hotellihuoneeseen ja yökylään. Valikoimistamme löytyvät matkasängyt ovat kevyitä kantaa matkatavaroiden joukossa erillisessä kantopussissa. Ne eivät siis hankaloita matkaa nostamalla matkatavaroiden painoa liian suureksi. Matkasänky on helppo ja nopea koota mihin tahansa nurkkaukseen.

Palvelun tarjoaa F-Solutions Oy